Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bulunmaz hint kuması priestler..

rabe

Öne çıkan mesajlar

said:
DeMiRMaSKe, 02 Ocak 2006 14:29 tarihinde demiş ki:
Bunu anlamıyorum ya. Mage'ler Dmg'de hunterlar karşısında ezilirken priest çıkıyor bende mage kadar dmg vermek istiyorum diyor. Anlayamıyorum bunu.

Penth birşey soracağım. Sen mc bwl yapan bir priest olarak priest'in shadowu ezik mi cidden? Yoksa holy mi ezik kalıyor? Ben priest oynamadım ama gördüğüm kadarı ile heal ederken druidlerde ve shaman/paladinle kıyaslanınca holy'sinin ezik kaldığıdır.

çarpıtmaya gerek yok adam mage kadar damage verecem diye tutturmuş değilki biraz daha agresifleştirerek diğerleri kadar sevilecek bir class haline getirilebilir olay bu yani[signature][hline]Daggerimi ye
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman devam etsin bu sorun shadow form u da kaldırsınlar priest ı blizz kaldırmasa oyuncular seçmiyor işte yine olmayacak piyasada neyse yaw resmi forumlarda atılıyormuş zaten talepler falan blizz yaparsa "beğenmeyende seçmesin" diye şahsen nefret ettiğim tarzda bir cümle kullanmak zorunda kalacam ozaman:)) boşa uzamasın konu[signature][hline]Daggerimi ye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 02 Ocak 2006 14:29 tarihinde demiş ki:
Bunu anlamıyorum ya. Mage'ler Dmg'de hunterlar karşısında ezilirken priest çıkıyor bende mage kadar dmg vermek istiyorum diyor. Anlayamıyorum bunu.

Penth birşey soracağım. Sen mc bwl yapan bir priest olarak priest'in shadowu ezik mi cidden? Yoksa holy mi ezik kalıyor? Ben priest oynamadım ama gördüğüm kadarı ile heal ederken druidlerde ve shaman/paladinle kıyaslanınca holy'sinin ezik kaldığıdır.
Holy cok ezik pvpde. Ama PvE de MC, BWL vs icin sart. Healiniz ve mananiz yetmez yoksa.

PvP'de, shadow priest gercekten cok güclü. Dedigim gibi 1v1 de alamayacagi sinif yok. Ama savasa uzun süre devam edemiyor, hatta uzun süre de degil 2-3 savas verebiliyor en fazla. Crowd control yok, 2 adam geldi mi fear attin diyelim, ikisi de trinket kullandiysa kacma sansin da yok
damage deal acisindan basarili bir class yani ama bicok sorunu var, basta savasa devam edememe ve crowd control[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Ocak 2006 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 02 Ocak 2006 14:56 tarihinde demiş ki:
said:
DeMiRMaSKe, 02 Ocak 2006 14:44 tarihinde demiş ki:
agresifleşirse zaten mage/warlock gibi bir class'a ihtiyaç kalmaz. Hem kendini hem party yi heal eden dispel atan dmg veren bir class......

ole bi class var zaten merak etme..
ahahah : ) nerf shammies[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

nacizane fikrim "priest olunmaz priest doğulur" =) war. shaman ı rogue u hatta mage i zorla da olsa oynarsın, oynayarak geliştirirsin kendini vs. Hani hepsinin eksilerinin yanında insanı avutacak bi yanları var. işte melee class ların şekilli itemları, yok mage in mob. a karşı verdiği hasar ve ne bilim farm yaparken kolaylıklar sağlaması, lock un ölmezliği, summon ları vs.

Priest deyse işin es geçilmemesi gereken bi "ulvi" tarafı var, manevi tatmini var. atari deyimiyle can veriyosun kardeşim millete, yok res. liyosun, koruyosun... herkes priest olamaz, uğraşır, usanır bıkar. "gerçek" priest lere kucak dolusu sevgilerle =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

Priest eleştiri yağmuruna tutmuşunuzda , bu kadar konuşanlar açıp bir priest oynattımıki aradığımızda bulamıyoruz diyorsunuz bulamazsınız çünkü public group düzgün priest koymak zordur zaten işi olmaz orada ikinci olarak yeterince güç öğesi içermediğinen alt char olarak açan insan çok var, he main açıp priest oynatan arkadaşlarda zaten bir yerden sonra shadowa dönüyorlar, tier 1 ,2 setleri ile birlikte napsınlar yani, herkes böyle yapmıyormuki...
Sosyal ağlarda paylaş

ha unutmadan priest dayanikli diyen arkadasima de get demek istiyorum :) paladin 5 sn stun rogue stun shaman shock yaparken sen 5 sn hayatta kal 2-3 kisi sana dalarken cok kral mıssın sen diyip chari silecem..

1 yıl olacak surda priest karakterim var ogrenememisim heralde priest i ne bicim bi dmg i varmıs mubarek 2 sn de olduruyo milleti dimi? diger caster class lar da 1231 tane spell var 1 mb 5.5 sn cooldown bi mf ile adam mi olurmus bu devirde..herkeste epicler abarti silahlar varken?1-2 si critlese warlock un mage in buyulerinin adamın yarı hp si gidiyo zaten..sende ugras dur neymis efenim senin dispel in varmis bi de isin komigi heal ın var diyosuuzda shaman bile daha iyi heallıyo.. paladin de..druid leri saymıyorum bile..

isin komigi bu bu durumlar varken hala nasi priest guclu yeteri kadar diyebiliyosunuz onu anlamıyorum..is l2play olaylarini gecti coktan...1 yıldır aynı sorunlar var millet heal imiz yok shadow dmg spell imiz yok diye agladi agladi yeteri kadar aglayamamis demekki herkes yeterince guclu bi priest bole kaldiı :)

ne yani amacınız nedir onu anlamıyorum gucsuz iste priest guc-suz..burda gercekleri yazsaniz ne olacak evet dmg spell i yok cogu class instant 1.5+ k dmg ler vermeye baslamisken siz hala mf yapmaya calisiyosunuz falan diye ne kaybedersiniz?burda yazılanlara gore buff vs gelmiyo iste..

sorun bakalim priest lere % kaci b@bs lar ben herkesi healleyecem cok kral adamim ben thxby3 demek icin acmis priest ini yapmayin etmeyin sole sacmalamayin..

dogruları konusmak cok zor heralde..sole dusunuyonuz heralde priest guclu diyelim ki onlara buff gelmesin bi de priest lerle ugrasmiyalim..baska bi nedeni olamaz cunku bole sacma sapan seyler yazmanizin..
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede Way çok haklı, 2-3 tane dmg büyümüz var (bende de 60 lvl pri var), zaten pve yi sölememe gerek yok tek başına görev yapman çok zor, sadece instance yap başka bişiy yapma heal la dur adamları bide adam fazla agro çeksin azar ye niye heallayamadın diye. Şimdi lvl 60 warrior kastım çok rahatım pvp de yapıyom pve de. Priest hele holy ise bırak zaten görev yapma sen grup ara sadece sağa sola gitmek için.
Way ın dediği gibi yenilik şart mutlaka gereksiz talentleri düzeltilmeli ve bi kaç yenilik gelmeli. (tabi bu benim görüşüm)[signature][hline]WoW, US servers, Agamaggan Realm, Horde - Orc, lvl 60 Warrior (Shmaro)
Sosyal ağlarda paylaş

mage ile priest'i karşılaştırmak! hmmm...
hem priest hem de mage ile oynayan biri olarak;

şimdi mage primary ranged damage dealer bir class(açın wow mage forumlarını, bu konuda ne kadar ağlayan var görürsünüz.) ama yine de priest'e oranla daha kısa sürede daha fazla damage vermesi kadar doğal bir şey olamaz.

priest ise primary healer class'tır. mage ile priest birbirinden ne kadar farklıymış değil mi? :) ama wow'da sistem biraz farklı tabii, healer olsa da her class 1v1 pvp yapacak dengede yaratılmış.

bununla birlikte genel olarak taş-kağıt-makas sisteminde priest, mage'i 1v1'de keser.

peki priest > mage diyebilir miyiz? (şu anda mage'in diğerlerine gelen buff arasında dezavantajlı olduğunu düşünsem bile) hayır, diyemeyiz. tamamen farklı oyun tecrübeleri sunuyor iki class'ta. şimdi priest kötü diyorsan, priest oynamassın. olur biter :D eğer hala oynuyorsan(bkz.: sam :P), ilgini çeken bir şey vardır demek ki ;)[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masticore, 02 Ocak 2006 17:21 tarihinde demiş ki:
Su sekilde item li bir karakterin varsa http://wow.allakhazam.com/profile.html?464486 Shadow Priest in onunde her türlü kimse duramaz. Ama gel görki bu itemlari toplayamiyosun işte :) . O yuzden Shadow Priest yalan oluyo birazcik...

izninizle kendisine oha demek istiyorum...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

bende diyebilirmiyim :D OHAAA[signature][hline]Dünyadan çok uzaklaştık. Göstergeler çalışmıyor!!!
My mana is low:(
Sus bakiim sen küçükken kazana düştün

[Bu mesaj zizz tarafından 02 Ocak 2006 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 02 Ocak 2006 16:55 tarihinde demiş ki:
...isin komigi heal ın var diyosuuzda shaman bile daha iyi heallıyo.. paladin de..druid leri saymıyorum bile..

işte sorun bu priestlerin heal buff'a ihtiyacı var dmg buff'a değil.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 02 Ocak 2006 16:55 tarihinde demiş ki:
ha unutmadan priest dayanikli diyen arkadasima de get demek istiyorum :) paladin 5 sn stun rogue stun shaman shock yaparken sen 5 sn hayatta kal 2-3 kisi sana dalarken cok kral mıssın sen diyip chari silecem...

Way sen istiyorsun ki über olayım. Şu ana kadar bu topicte yazdığın bütün postların genelinden bu kanıya kapılıyor insan. 3 kişi dalarken 5sn hayatta kalayım diyorsun, bir zahmet öl istersen, üzerinde penye ile geziyorsun:). Sen priest Kara Murat gibi olsun 5 kişi dalsın, dağıl bire kafirler deyip, fearla yollasın adamları istiyorsun(ki yolluyorda). Kalkmış primary ranged damage dealer la primary healer ı karşılaştırıyorsun, fireball 400mana diyorsun, birisine manamın yarısını harcıyorum diğerine yetişmiyor diyorsun, ki shadow priest gibi bir olay söz konusuyken, açıkçası ben bunu okuyunca reroll demekten başka bişi aklıma gelmiyor. İstediğin karakter sınıfı uo daki anatomy-healing sahibi gezen tank-mage leri anımsatıyor. Priest healing leri iyileştirilmeli ona katılıyorum, druidler solluyor walla:)

Ractamainus +1
Gayet güzel açıklamış sağolsun.

[Bu mesaj Gallant tarafından 02 Ocak 2006 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

priest in hem dmg hemde heal spelleri oldugu isteyenin bu 2 ana alandan birisini secebilecegi gelisebilecegini anlayamayan zihniyetle tartisma yapmak sux..priest isterse shadow gider dmg verir(ama dogru duzgun su anki haliyle degil..) isteyen holy gider (main) healer olur bunun neresini anlamıyosunuz baska bi oyun mu oynuyoruz acaba..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus, 02 Ocak 2006 17:48 tarihinde demiş ki:
şimdi priest kötü diyorsan, priest oynamassın. olur biter :D eğer hala oynuyorsan(bkz.: sam :P), ilgini çeken bir şey vardır demek ki ;)

herkes bole dusunup yani buna itiraz etmeyip kolaya kacip baska char acarsa senin gibi k3nkleri kim heallayacak instance larda ki topic in asıl konusu buydu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masticore, 02 Ocak 2006 17:21 tarihinde demiş ki:
Su sekilde item li bir karakterin varsa http://wow.allakhazam.com/profile.html?464486 Shadow Priest in onunde her türlü kimse duramaz. Ama gel görki bu itemlari toplayamiyosun işte :) . O yuzden Shadow Priest yalan oluyo birazcik...

o adam o topladıgı item kalitesini baska bi class icin toplasa emin olun shadow priestten 1312 kat daha uber bi class olur zaten bunu tartisiyoruz burda.. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 02 Ocak 2006 20:58 tarihinde demiş ki:
priest in hem dmg hemde heal spelleri oldugu isteyenin bu 2 ana alandan birisini secebilecegi gelisebilecegini anlayamayan zihniyetle tartisma yapmak sux..priest isterse shadow gider dmg verir(ama dogru duzgun su anki haliyle degil..) isteyen holy gider (main) healer olur bunun neresini anlamıyosunuz baska bi oyun mu oynuyoruz acaba..

Shadow priest dmg i olarak neyi kıstas alıyorsun, shadow priest fire mage gibi dmg versin, ona göre mana harcasın dersen, bu noktada acaba başka bir oyun mu oynuyorsun diye ben sana sorabilirim:)
Sosyal ağlarda paylaş

ya bişi diyimmi wowun en kötü yanı bu bireysel pvp yi öne çıkarıyor.halbuki bi insan heal atmaktanda zevk alabilir illa solo dünyaları devirmesi gerekmiyor ama nedense insanlar bi boltla instakill yapmayı seçiyor.

Şöyle diyim 3 senelik daoc oyuncusuyum 4 aylıkta wow aradaki pvp farkı bariz belli oluyor.mesela daocta takımlar dengeli kurulup herkez "kendi işini" yapıyor.druid healingini atıyor bard şarkısını çalıyor hero casterları koruyor casterlar damage veriyor fln. ve herkes işini zevkle yapıyor ama nedense wowda birine healla deyince "hadelen" diyor.Halbuki herkes bir arada çalışsa ne kadar güzelde eğlenilir eğlenmesini bilen.gerçi biz daoctaki arkadaşlarımla stormscale serverında başlamıştık heralde oyunda en iyi pvp dönen serverdır diyebilirim(ondan sonra 3 serverda daha oynadımda).çünkü çoğu "kaliteli" oyuncu daoctan gelmiş ve "takım" olmanın ne demek olduğunu bilen insanlar.bu yüzden kapışmalarda gayet zevkli ve tatmin edici oluyordu.priest healliyordu,mage damage veriyodu rogue ve hunterlar cloth wearer ları elimine ediyorlar falan.zaten dikkat edin genelde kazanan bireysel başarıyı önde tutan değil takım oyunu oynayan oluyor.neyse çok aynı şeyler üzerinde dönmeye başladı o yüzden burda kesiyorum.eğer stormscale da hala oynayan varsa selamlar

Hegel Champion Shaman of
Ella Blood Guard Priest of
[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...