SorroW Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bende bir priestim şuan level 40 ım shadow gidiyorum 60 kadar evet priest aslında kasması en zor karakterlerden biri insanı bazen çok bayıyor sıkıyor hele 30 kadar ama sonra yavaş yavaş açılıyor ve açıkası insanları heallemekten ve instance yapmaktan çok zevk alıyorum.Her türlü instance giriyorum dk başı bir yerlere çağırıyorlar.Şuana kadar bulunduğum gruplardan da hiç bir şikayet almadım demekki iyi priestim.Ama bazı arkadaşlar var rank kasan priest açmalarının amacı herkesi kesmek ama iş göründüğü gibi değil aslında sırf bu yüzden gereksiz priestler doğuyor adamı doğru düzgün heallemiyor onu yapmıyor bunu yapmıyor etc.Anlatmak istediğim priest açıyorsan ve kasıcaksan herkesi kesmeyi hayal etmesinler.60 olduktan sonra toplıyacakları en iyi set heal seti olucaktır :) The Maelstrom Efesh ( The Ottoman Empire)(Hordelara ölümmm her türlü :D) [Bu mesaj SorroW tarafından 02 Ocak 2006 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Regalya, 02 Ocak 2006 04:20 tarihinde demiş ki: 3 snyde olmek de öldürmekde şans çıkarılırsa sizin kişisel yeteneklerinize seçimlerinize bağlı. x şahıs warriorlari kavaltıda yerken y şahıs 3 saniyede ölüyorsa bu yetenek yoksunluğundandir.(Şahsi düşüncem)(Pek tabi itemsel uçurum olmayacak) tabi bu benim düşüncem. ne denir ki buna? simdi asıl sorun o warrior u oldurebilmesi mi yoksa onu oldurmek icin harcagı mana emek vs mi?6 k hp li warr i oldurmek icin yarıdan fazla manasını harcıyo 2. adama saldırmak icin manası kalmıyo..arkadan gelen baska bi class cat diye olduruyo..mage de bole mi fireball 400 manaydı galba 2-3 tane atsan o kadar manan varken mananı doldurmak icin okadar buyu vs varken hicte zorlanmıyo.. simdi okumayanlar icin soluyorum priest in sorunları az dmg cok mana.. korunmak icin buyu cok az.. kacabilmek icin bi fear vardı o da yalan oldu yeni birseyler gelmesi lazım fade in pvp de ise yaraması gibi saldırı buyulerinin range inin cogalması lazım ve saldırı buyulerininde cogalması lazım.. kacabilmek icin mage in blink nova rogue nun sprint i gibi bisi gelmesi lazım maden buyuler o kadar mana harcıyo mana regen arttırıcı birseyler gelmesi lazım atıyorum shadow form a bi eklenti gelebilir.. bunlar shadow icin holy tree icin heal in ciddi miktarda artması lazım ya da diger class ların healing spellerinin healının azaltılması lazım..holy priest olmak isteyenlerin sırf heal degil korunma buff olaylarına bisi gelmesi lazım..holy olmak isteynlere holy i sevdirecek bisi olması lazım daha oncedende denildigi gibi holy form falan gibi.. kısacası oyunun en cok buff gereken class ı oyunun basından beri aynı..bi priest birini oldurebiliyosa bu onun yetenegidir zoru basarmıstır..class ının getirdigi bi + yok.. bunlara + olarak priest forum un da cok guzel fikirler soylenmis shield li priest e vuranlar % .. sans la stun olsun leviate(adını unuttum bole bisiydi) priest in running speed i ni arttırabilsin gibi..sonucta hepsi olmaz bunların ama icnlerinden 3-5 i olsa bile insanlar buyuk umutlarla kastıgı sora pisman oldugu priest karakterlerine geri doner diye dusunuyorum.. bi de anlayamadıgınız bunu daha oncede yazdım atıyorum mage in ice i var fire i var bundan birini seciyo ice secerse yavaslatma engelleme fire secerse daha cok dmg vs gibi..olaya ole bakarsak holy pri healing i guclu zor olebilen bi priest shadow priest ise dmg e yonelik olması gerekiyo ama bole degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Pardon ama arada `rest` yapmadan gelen her adami oldurecek bir Class mi istiyorsunuz? `Bir adam kesiyoruz sonra 2.'ye mana yetmiyor.` Vah caniimm.. Kiyamam ben size. Dur soyle sinirsiz mana keselim de PC bagirsin `Multi Kill` `Dominating` falan diye.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sorrrow bak en son yazdıgımı senin gibiler icin yazdım heal olaylarını seviyosan holy olacaksın..priest priesttir heal yapar baska hic b isi yapamaz demek oynadıgın class ı bilmedigin anlamına gelir..isteyen holy olacak heal yapacak isteyen shadow olacak dogru duzgun dmg verecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 warrior olarak en son bu konu hakkında fikir verecek kisilerdensin wissy :) warrior degil mi charge dal adamı oldur sora berserker stance intercept ms vs devam edebilen yoksa warrior u bilmiyo muyum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadaşım holy olursam nasıl level kasabilirim acaba ?? daha level 40 ım 50 yada 60 olunca holy olucam zaten ve şuan yeteri kadar heal basabiliyorum şuana kadar uldaman rfd sm yaptım hepsindede çok rahattık ve tek healer bendim demekki şuan için yeterli ama ileride holy olucam [Bu mesaj SorroW tarafından 02 Ocak 2006 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ya sen elinde Untamed olan adama ustunde yesillerle Greenpeace uyesi gibi saldirirsan birak da kessin. O kalitede +DMG, STA ve INT Gear yap sen de.. Bak ne oluyor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: SorroW, 02 Ocak 2006 13:39 tarihinde demiş ki: Anlatmak istediğim priest açıyorsan ve kasıcaksan herkesi kesmeyi hayal etmesinler.60 olduktan sonra toplıyacakları en iyi set heal seti olucaktır :) The Maelstrom Efesh ( The Ottoman Empire)(Hordelara ölümmm her türlü :D) [Bu mesaj SorroW tarafından 02 Ocak 2006 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] yaw de get ne yazdıgını bilmiyosun sora yok nası kasıcam lvl vs olaylarına giriyosun sen degil misin yukarda dedigin gibi priest actıysan herkesi kesmeyi hayal etmeyeceksin diye pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Way, 02 Ocak 2006 13:45 tarihinde demiş ki: warrior olarak en son bu konu hakkında fikir verecek kisilerdensin wissy :) warrior degil mi charge dal adamı oldur sora berserker stance intercept ms vs devam edebilen yoksa warrior u bilmiyo muyum ben ? Warrior'a heal ya da cleanse tarzi seyler gelmedigi surece bu cok komik olur. Charge yaparsin Nova+Polymorph. Sen `meeee`lerken olaylar gelisir orda. Ya da ustune sadece dot birakildiginda caresiz bir sekilde `mob gibi` olen class Warrior. =] Ama iste arkamizda Paladin Priest oldu mu super oluyor. Tabii 7k Manayi 7K DMG'ye cevirecem diye ugrasan Priestten bahsetmiyorum. 15K Heal yapacaklardan bahsediyorum. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Way, 02 Ocak 2006 13:40 tarihinde demiş ki: ne denir ki buna? simdi asıl sorun o warrior u oldurebilmesi mi yoksa onu oldurmek icin harcagı mana emek vs mi?6 k hp li warr i oldurmek icin yarıdan fazla manasını harcıyo 2. adama saldırmak icin manası kalmıyo..arkadan gelen baska bi class cat diye olduruyo..mage de bole mi fireball 400 manaydı galba 2-3 tane atsan o kadar manan varken mananı doldurmak icin okadar buyu vs varken hicte zorlanmıyo.. simdi okumayanlar icin soluyorum priest in sorunları heal in ciddi miktarda artması lazım ya da diger class ların healing spellerinin healının azaltılması lazım..holy priest olmak isteyenlerin sırf heal degil korunma buff olaylarına bisi gelmesi lazım..holy olmak isteynlere holy i sevdirecek bisi olması lazım daha oncedende denildigi gibi holy form falan gibi.. Sevgili Way brust dmg ve nuke istiyorsan zaten Priestle oynamak büyük yanlış ama en büyük yanlışın iki FARKLI classi birbiriyle karşılaştirmakdir yok efenim fireball miş Ki mage dediğin nedir 2 büyü atip herkezi kesiyor! trinketlerin arcane powerin cdsi yok mana infinite hp desen 3 snyde bir 1k hp regenerate oluyor! her class ayni herkez herzaman ard arda 5 kişi öldüremiyor restlenmeden said: az dmg cok mana.. korunmak icin buyu cok az.. kacabilmek icin bi fear vardı o da yalan oldu yeni birseyler gelmesi lazım fade in pvp de ise yaraması gibi saldırı buyulerinin range inin cogalması lazım ve saldırı buyulerininde cogalması lazım.. kacabilmek icin mage in blink nova rogue nun sprint i gibi bisi gelmesi lazım maden buyuler o kadar mana harcıyo mana regen arttırıcı birseyler gelmesi lazım atıyorum shadow form a bi eklenti gelebilir.. Peki hemen yetkili arkadaşlara iletiyoruz bunu. said: bunlara + olarak priest forum un da cok guzel fikirler soylenmis shield li priest e vuranlar % .. sans la stun olsun leviate(adını unuttum bole bisiydi) priest in running speed i ni arttırabilsin gibi..sonucta hepsi olmaz bunların ama icnlerinden 3-5 i olsa bile insanlar buyuk umutlarla kastıgı sora pisman oldugu priest karakterlerine geri doner diye dusunuyorum.. Bunuda iletiyoruz. said: kısacası oyunun en cok buff gereken class ı oyunun basından beri aynı..bi priest birini oldurebiliyosa bu onun yetenegidir zoru basarmıstır..class ının getirdigi bi + yok.. iyi saçmalamışsın burada. said: bi de anlayamadıgınız bunu daha oncede yazdım atıyorum mage in ice i var fire i var bundan birini seciyo ice secerse yavaslatma engelleme fire secerse daha cok dmg vs gibi..olaya ole bakarsak holy pri healing i guclu zor olebilen bi priest shadow priest ise dmg e yonelik olması gerekiyo ama bole degil :) Bak gene iki farklı classi karşılaştiriyorsun lol Mage e özeniyorsan mage kas derim priestini mageye dönüştürmeye çalışmama. Fikirlerinin çoğu saçma ve mantıksız geldi bana.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 02 Ocak 2006 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 koçum herkesi kesmeyi hayal etmiyorum sadece level atlarken shadow ile rahat ediyorum siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz tturmuşsunuz hly ol o zmn diye kolay sa aç sen olm bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: SorroW, 02 Ocak 2006 13:53 tarihinde demiş ki: koçum Önemli Duyuru: Özellikle son zamanlarda 'lan', 'ulan', vb argo kelimelerin kullanımındaki artış rahatsız edici durumdadır. Bu tarz argo/kaba kelimeler kullanmamanızı, post etmemenizi rica ediyoruz. Yine aynı şekilde, küfürleri kısaltmalar yaparak kullanmanız hoş bir davranış değildir, kullanılmamalıdır.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 priest in pvp de 1 tane + sını soler misin? sırf elestiriyosun madem bu kadar dengeli bi class priest nesi guclu onu da soler misin plz rica etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Shadowmage = Facemelter, biraz dmg up item toplayıp & oynamasını bildimi çok can yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya link ini bi türlü bulamadıgım bi pvp video su var elimde ismi tehpvpvidz video nun baş kahramadı Xantil diye bi undead priest geri kalanlar ise kurban ı oynuo bi şekilde arat bulursun eminim izle gör ögren priest naapar diye :) Not: priest adamı çarpar looo!!!!! omgwtfthxbye!!!11oneoneonetwothree :D[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Dayanıklılık Ms olmazsa üstündde castta pummel cs spelllock vs yemezse ki bu bölücü skillerin cd si var 3-4 kişide olsa flash heal spamliyan priesti öldüremez dispell spam harici. Shadow formda muhteşem Dps yakaliyabiliyorsun etrafda curse kaldiricak Druid/mage yoksa sheild destegi ile gayet güzel dayaniyorsun vanpirik :) embrace ile. Dotun nefis özellikle o cok beyendiğin fire mage e karşı muhteşem combolarin var dot+silence+mb+mf(UD sen Devouring palague) sonrada /dance yapiyorsun. Av ye giriyorsun dotla aoe yok söyle aman da böyle dediğin holy form her daim full serverlerde bile high end guildlerde spot bulabilecek tek class? Meer instancelerde LFG demene gerek yok zaten özelinde her daim wanna come x wanna come y oluyor? Gene mindflay channeling olmasina ragmen sheild destegi ile dmg interruption olmadan castediliyor. Mb cd beklerken çok güzel dps getiriyor. 700 üzeri heal up ile (ki ortalama bi guild priesti yapabilir) süpermene dönüşüyorsun. Ki rank seti + stam/heal enchant + self buff ile 5k hp ye ulaşıyorsun 1 vs 1 de uçarı silahi olmayan warriorlara karşı nasıl sorun çekiyorsun Shadowmage ken?(Yeteneklerini geliştirmeni öneririm) vs vs[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 02 Ocak 2006 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Priest 1 v 1 karsilastiginda herkesi alir bence (shadow priest tabi), bunu bir priest olarak söylüyorum ama iyi + dmg gear olacak. Problem, BG gibi durmaksizin savas olan yerlerde max 2 adamdan sonra mananin bitmesi. Mageler gibi sürekli mana regenimiz (mage armor), 1500% mana regene cikaran dalga falan yok. Mana cok cabuk bitiyor ve sürekli bir savasta yapabilecek birsey kalmiyor. mana regen gitsen dmg in, dmg gitsen mana regenin kisir kaliyor[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yaw evocation 10 dk cd si var (%1500 mana regen) ki pvp yöneliksen üzerinde pek sprit olmuyor 3-4k mana aliorsan aliorsun ama işe 10dkk cd mage armor acarsan rogueler hunterler warriorlar üzüyor [Bu mesaj Regalya tarafından 02 Ocak 2006 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yahu iyi güzelde adama mage ye özeniyorsan mage aç demişsiniz başlık nedir bulunmaz hint kumaşı priest demi canım:)) şimdi adam mage açtı sen mage açtın bize kim allah daim etsin çocum diyerekten heal bascak :P gevşeyin gaz yapmayın biraz adam kendince gördüğü eksiklikleri yaşadığı tatsız durumları şöyle böyle olsaydı daha iyi olurdu daha çok kişi seçerdi gibi bir görüş sunmuş yani bu kadar az priest olmazdı ozaman gibi:) Kimseyi savunduğumda yok savunulacak taraf yok aslında saldırmayın iki rekat.. arkadaşın teki dot aldıkmı ölen tek class falan demiş roguelarda süpermen zaten ya:)) tartışma çıkartmak kolay önemli olan yakınan kişinin gözünden bakabilmek acaba haklı olabilirmi gibi Kiiii bence adamda haklılık yapı var neden bu belli zaten priest lar az işte göz var nizam var iki üç tane priestı adamın önüne koyuyorsunuz al bu bilmem kaç rank şu böyle bu böyle :P Madem iyi çok güzel sorunsuz herşey niye millet seçmiyor ozaman sebebi nedir? Adam magelerle karşılaştırıyor çünkü mage çok seçiliyor priest az.. Neyse alayınıza nerf:P Herkeste prof zaten varmayın gari adamın üzerine asuasuasuas[signature][hline]Daggerimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Artık mage çok seçilen class değil gidin bakın yeni serverlara lock+hunter rox gerisi yalan rogue artık eskisi gibi çok değil shammy de öle druid sayısı yeterince iyi priest yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yok saldirma değil iki farkli class arasında karşılaştirma yapilmaz saçma birde söylediği bi iki şey çok saçma Priest e şu gelsin bu gelsin diyor ortalama yetenekdeki bi oyuncu Shadowmage (Facemelter derler Shadow priest e acaba niye?) ile show yaparken arkadaşin söylediği skilleride alirsa efsane olur o yuzden yoksa kimsenin üstüne gidildiği yok.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 dediğim o zaten diğerlerinin sayıları çoğalıyor yada normale dönüyor bir şekilde ama priest hep aynı az az asuasuasuas konuyu açan arkadaş da bunun üzerine dikkat çekmek istemiş anladığım kadarıyla adamı dövecekler nerdeyse asuasuasuas[signature][hline]Daggerimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bunun sebebi çok açık wow oyuncularının çoğu aktif insanlar yani genç insanlar çoğu agresif oyun tarzını benimsediği için priest açan çok yok açılmazda zaten çünkü priest agresif bir class değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Lind3r0th, 02 Ocak 2006 14:26 tarihinde demiş ki: Bunun sebebi çok açık wow oyuncularının çoğu aktif insanlar yani genç insanlar çoğu agresif oyun tarzını benimsediği için priest açan çok yok açılmazda zaten çünkü priest agresif bir class değil evet mantıklı demekki neymiş priestları biraz agresifleştirici değişiklikler lazımmış:)[signature][hline]Daggerimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bunu anlamıyorum ya. Mage'ler Dmg'de hunterlar karşısında ezilirken priest çıkıyor bende mage kadar dmg vermek istiyorum diyor. Anlayamıyorum bunu. Penth birşey soracağım. Sen mc bwl yapan bir priest olarak priest'in shadowu ezik mi cidden? Yoksa holy mi ezik kalıyor? Ben priest oynamadım ama gördüğüm kadarı ile heal ederken druidlerde ve shaman/paladinle kıyaslanınca holy'sinin ezik kaldığıdır.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar