shippy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 aramayı kullandım ama bi türlü bulamadım.accık çakallık yapıp eu wowumu us yapıp us serverında arkın acc ile oynamak istiorum.bilen varya yazarsa sevinirim.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 realmlist.wtf'yi yedeğini al, notepad'le aç içindeki satırı şöyle olacak şekilde değiştir: set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 onu biliorum bu öle bişi deil.iniyi deiştirmek istiorum.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Patchler farklı oluyor, tavsiye etmem. Çok uzun bir uğraşısı var.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sadece 1.9.0 için yapcam sonra eu yapcam.biliosan pm atar mısın[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bir arkadaş denedi bunu. gerçekten uzun sürüyor patchleri. tavsiye etmem[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bende de us serverı var eu ya geçmek istiyorum, ve geçen gün msj attık bliz. a bugün msj geldi daha yeni ama ingilizcem yeterli olmadığı için anlamadım arkadaşıma götürücem bakalım inş. deiştiririz. Demek istediğim öle bişiy zor ama direk bliz. la bağlantıya geçersen olabilir..[signature][hline]WoW, US servers, Agamaggan Realm, Horde - Orc, lvl 60 Warrior (Shmaro) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Blizzden gelen mesajı buraya gonderin bizde gorelim neymis bu isin proseduru..[signature][hline]massive.attack.2.my.heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hmn gönderiyorum arkadaşım[signature][hline]WoW, US servers, Agamaggan Realm, Horde - Orc, lvl 60 Warrior (Shmaro) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Greetings Senol, Thank you for contacting the World of Warcraft Game Master Department. Changing a character's name at the player's request, moving characters to another account, and moving characters to another realm of their choice are not available at this time. If these services become available in the future then an announcement will be made on our website at (www.worldofwarcraft.com) Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in World of Warcraft! *** Please do not respond to this email as all conversations on this matter would be best handled online. *** Regards, Treanvor Game Master Blizzard Entertainment www.WorldofWarcraft.com İşte msj bu benim ingilizce düzeyim bunu anlamaya yetmedi Yardımcı olursanız çok memnun olruum[signature][hline]WoW, US servers, Agamaggan Realm, Horde - Orc, lvl 60 Warrior (Shmaro) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim anladığım kadarıyla ana hatlarına baktım sadece tamamını okuyamadım üşendim :) böyle bişey şuan mümkün değildir ama bi gün olursa anons ederis biz sitede falan demiş[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 senin karakterini baska bir servera tasimak istedigini sanmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok işte adam o tür istekleri sıralamış, isim değiştirmek, realm değiştirmek, char transfer vs. bunnar mümkün deil şuan ama ilerde olursa haber ederiz demiş arkadaşın dediği gibi.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için..[signature][hline]WoW, US servers, Agamaggan Realm, Horde - Orc, lvl 60 Warrior (Shmaro) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Darqainu, 03 Ocak 2006 19:41 tarihinde demiş ki: benim anladığım kadarıyla ana hatlarına baktım sadece tamamını okuyamadım üşendim :) böyle bişey şuan mümkün değildir ama bi gün olursa anons ederis biz sitede falan demiş üşendim diosun da zaten bi tek o yazıo zuha[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozenblade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Abi farkli directorilere US ve EU olarak iki adet WOW kur, updatelerini ayri ayri yap, kisayollarini masaustune koy..sorun olmadan kullanabiliyorsun..benim arkadasim yanlis yazmadiysam boyle yapti defalarca oynadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar