ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Benim bildigim Safir ile FW den Skullcrusher var başka varmı rank 14 yapmış arkadaşlar bildiginiz , şahsen benim için beşiktaşın avrupa takımlarını yenmesinden daha gurur verici bir olaydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Shadowmoonda rank 14 olup şu an magtheridon da oynayan Xtort adlı mage arkadaşımız var. Grimsoulda oynayan. Birde Burning Legionda 14 olup şu an yine grimsoul/magtheridon da oynayan Kyku adlı shaman arkadasımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bl rank 14 olmak .... valla buyuk basari kanimca helal olsun(nufus yonunden cok fazla oynayan var). sam sanada helal tabi daha once belirtmistik :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dunemaul'da Yokolucu var High Warlord olmuş; ama rank şuan düşük oynamamış heralde bir süre.. Darısı bizim başımıza :) Edit: Yokolucu [Tauren-Warrior][signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! [Bu mesaj obaaa tarafından 03 Ocak 2006 09:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubhertia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yanılmıyorsam onlar guild olarak pve ye başladılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Frostwhisper'da Ally olarak Marshal olan guild üyemiz Gazul var. 1 ay içerisinde Grand Marshal olmasını bekliyoruz. Eğer olursa Frostwhisper'da Grand Marshal olan ilk türk olacak arkadaşımız. Burdan kendisini selamlarım. /salute Gazul[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Wissy frostwhisper'da oynamıyor muydu? yanılmıyorsam o orada bir kaç ay önce rank 14 oldu.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Ringeril, 03 Ocak 2006 09:59 tarihinde demiş ki: Frostwhisper'da Ally olarak Marshal olan guild üyemiz Gazul var. 1 ay içerisinde Grand Marshal olmasını bekliyoruz. 13ten 14e 4 hafta suruyor (veya 5) o da birinciligi alirsan surekli eger yeni marshal olduysa kolay gelsin :) yolu var daha[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ah ah hayalim rank 14,gerçekten büyük başarı tebrik ediyorum. Daha ben level 52 rank 7 ye ümitleniyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Valla GAzul tebrik ediyorum ama Horde tarafinda dalga konususun soyliyim.. Herkes rank atlamak icin skill gerekmediginin kaniti olarak gosteriyo seni :([signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Popeye, 03 Ocak 2006 11:26 tarihinde demiş ki: said: Ringeril, 03 Ocak 2006 09:59 tarihinde demiş ki: Frostwhisper'da Ally olarak Marshal olan guild üyemiz Gazul var. 1 ay içerisinde Grand Marshal olmasını bekliyoruz. 13ten 14e 4 hafta suruyor (veya 5) o da birinciligi alirsan surekli eger yeni marshal olduysa kolay gelsin :) yolu var daha Maalesef o gerçek değil. Ben de öyle biliyordum fakat 3 haftada 12den 14e geçen birisini gördüm... Nasıl olur niye olur bilmiyorum ama sanırım sistem tam olarak söylendiği gibi çalışmıyor. Ragnaros serverında Fuujin vardı Grand Marshal olan.[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Maxarathiel-60 NE Hunter/Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Teddy, 03 Ocak 2006 11:38 tarihinde demiş ki: Valla GAzul tebrik ediyorum ama Horde tarafinda dalga konususun soyliyim.. Herkes rank atlamak icin skill gerekmediginin kaniti olarak gosteriyo seni :( Olağan birşeydir bu bence. Yükselen birisi karşı tarafca hep dalga konusu olur. Bu allylar içinde geçerli Horde lar içinde geçerli. Skull içinde forumlarda bir sürü dalga geçilen konular yazılmıştı. Bence sonuç ne olmalı, karşı tarafa saygı duyulmalı[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 puff ben daha rank3üm bu hafta 4olcam[signature][hline]Dunemaul Hammerheart Disappear 60 undead rogue Disaster 60 orc shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hunter'i 14'ledim. Warrior henuz 13. Gerci biz birkac arkadas ortak kastigimiz icin kolay oluyor. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 verim şifreyi benim rogueda kasın yaw :D[signature][hline]Dunemaul Hammerheart Disappear 60 undead rogue Disaster 60 orc shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yok hepimizin charlar ayri ama zaten rakiplerimiz de birbirimiz oldugu icin bir hafta realmin 2.si 250k Honor basiyorsa [Ki bu da bizden char oluyor. :)] 1. yaptiracagimiz karaktere biri uyudugunda digeri kasarak 400k civari yapiyoruz. Boylece FM+%10'dan GM'e 2 haftada gectik. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BssM Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ragnaros'ta Fuujin vardı ran k14 warrior noldu bilmiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Tolme adlı bi arkadsım var bl de su an 11 yakın zamanda beklıorum ondan haftada 400-500 k honor kasan bır makıne kendısı :D bende bu hafta rank 6 olcam lvl 49 um umarım bi 13 gorurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 walla slyvanas da rank 8 arkadasım var baska bılmıom[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 dunemaulda oynayan su an executusa geçen ark var en son rank 11 di ama noldu su an haberım yok .olmustur 12 13[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sylvanasta benim hunterim rank 8 ama kasmanın anlamlı oldunu düşünmüyorum dandik bi set hunterlarınki gereksiz gelio ama kastımda günde 70k aldım low serverda kasarsam kesin 400k yı geçiyorum normal olarak ... sylvanasta rank 11 pyromania var ama oda kasmıyo ben kasıcaktım gereksiz gelio :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Rank 11'e kadar kolay zaten. Sonrasi ugrastiriyor adami...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozenblade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 BL de henuz r10 um..hesaplarima gore 4ay kasarsam r14 olma sansim var ama bi yandan da sosyal hayat var :) alliance tarafinda okus gibi de que var..olmicak galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar