ravachol Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 dvdden harddiske bi şeyler atarken böyle efsane bi hata veriyor xp, dvdyi çıkardım temizledim falan ama hala tık yok acaba bi şeyler tavsiye edebilecek bir arkadaş var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 dvdromda sorun olabilir, bu hata genelde öyle çıkıyor[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Fülfül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok ya aynı dvdden bi kaç dosyayı attm da bi dosyayı atmıyor sorun dosyada onu biliyorum da, ne yapacağımı bilmiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 dvd den ve cd kullanırken deil de örnek olarak rip lenmiş herhangi bi şeyi açmaya başlarken bi müddet sonra bu hatayı alıyorum. muhtemelen hdd ile alakalı bi durum oldu. 2 tane hdd var makinada 500 gb lıkta oluyor bu problem. kasada 4 ay falan oldu alalı. bunun herhangi bi çözümü var mı. Komp le format atayım dedim vista üzerinden (hızlı format değil)10 saat falan sürdü yarısına ancak geldi. Baydım haliyle. vistanın yüklü olduğu hdd ise 160 gb onda bir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 döngüsel artıklık denetimi = cyclic redundancy check -> CRC CRC error-> okunulan dosya ile okunan doğru okuduğunun test edildiği ufak kod arasında tutarsızlık var. dosyayı okuduğunuz hdd, cd, floppy, ftp vs. hatalı bir dosya çıkattırıyor demek. fiziksel bi bozukluk veya anlık bir sorun olmuş olabilir. sorun devam ederse o diski atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 atayım peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 atmaktan başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hdtune ile baktım nedeni belli oldu. Sonuna kadar bekleyemedim haliyle. Garantide kıllık çıkartırlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hocam nanay o disk dinletemiyorum ki bad sector kaplamış ortalığı. garanti kapsamında olduğundan emin değilim. düşürme, çarptırma gibi kullanıcı hataları yüzünden de oluşur bad sectorler. "siz bunu düşürmüşünüz" diye bikbik edebilirler. gerçi bir şey daha var; BIOS tan low level format denenebilir. bir ara bazı tip(manyetik?) bozulmalarda çözüm olabileceğini okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 beklesen all your base belong to us yazacakmış... garantiye götür direkt. ama içindekileri unut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 içinde bişey yok zaten. Tek korkum garantiden sorun çıkarmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar