Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior EQ,Skill,Talents.

Delidumrul

Öne çıkan mesajlar

Valla çok güzel yazı olmuş Dumrul. Teşekkürler, klavyene sağlık.

Kafamda kurmaya başladım combo ları yavaş yavaş. :)

Tek bişiy daha sormak istiyorum, bu FINISH HIM ve OVERPOWER olaylarını ekranda yazdıran add-on'un linkini isticem senden eğer bulabilirsen. Gerçi ben her zaman takip ederim rakibin Dodge etmesini ve %20 nin altına düşmesini ama yine de güzel bir şekil olur. Oraya odaklanmayı keser hiç olmazsa.

Bi paste' leyebilirsen linkini çok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
BonePART, 07 Temmuz 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
said:
BlackRose, 23 Haziran 2005 09:45 tarihinde demiş ki:
...
yanje defe gectikten sonra taunt atsa?

problem su,1 macroda sadece 1 komut calishtirabiliyorsunuz. blizzin bot icin onlemi.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 07 Temmuz 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1 komut çalıştırma değil de , global cooldown yüzünden olmuyor.

global cooldown olmasa , aynı anda 5000 tane şey yapacak.
bunu da şöyle denedim

/say yattı
/say yattı
/say yattı

yapıyorsunuz , çok güzel spamliyor eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

delay verebiliyorsun global cooldowna . komutu direkt olarak yok ama add onlar ile delay komutu var.
say yell gibi komutlari onemsemiyor ama 1 tane pyro at ustune 3 sn bekle amuda kalk frost nova at falan diyemiyorsun. diyorsun pyro atiyor 3 sn bekliyor sonra. 2 komutu islemiyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Şimdi bir sorunum var. 31/20/0 ile MC de BWL de pekde iyi agro tutamadını gördüm warrior karakterimin. Biraz düşündüm protection talentlerine baktım 15 talent verirsem güzel agro tutabileceğimi düşündüm. Tabii ki 30-40 Protection talent vermiş birisi kadar başarılı bir tank olmayacaktır ancak Main Tank olmak gibi bir hedefim yok ancak Boss add lerinde ikinci 3. bir tank ihtiyacı olduğunda bana görev düşüyor yani off tanklık yapıyor karakter şu an. Ancak hayat MC/BWL den ibaret olmadığı için kardeşim için yaptığım bu karakterle genelde o oynadığı ve aksiyonu sevdiği için MS den vazgeçemiyorum.

Aşağıdaki Talent tree nin yukarıdaki Tanklık konusunda etkisinin nasıl olacağını öğrenmek istiyorum.

Lüften Arms veya furrydeki talentlere bak şunun yerine şunu ver falan demeyin çünkü öyle bir düşüncem yok. Ancak bak protectionda şu talenti almazsan beş para etmez veya bak protta o verdiğin talent değilde şu talent daha güzel iş yapar gibi yorumlara açığım.

[spo1=Talent]Fury Mastery
Cruelty Rank 5
Fury Total: 5

Protection Mastery
Shield Specialization Rank 5
Toughness Rank 5
Defiance Rank 5
Protection Total: 15

Arms Mastery
Deflection Rank 5
Improved Rend Rank 3
Improved Charge Rank 2
Tactical Mastery Rank 5
Improved Overpower Rank 2
Anger Management Rank 1
Deep Wounds Rank 3
Impale Rank 2
Axe Specialization Rank 5
Sweeping Strikes Rank 1
Sword Specialization Rank 1
Mortal Strike Rank 1[/spo][signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

[Bu mesaj Malibu tarafından 02 Ağustos 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Swd Spec ve Axe spece neden verdin anlamadim mali. Senin yeridne olsam oradan bashlardim. Imp hamsting guzeldir. En kotu 2h spece verirsin %1 %1 dir...
Neyse prot a gechelim..
Sheild Spec..
%5 Block ve 1 rage. Deger mi ? Block = -50 dmg.. Sen karar ver.
Toughness = %10 armor. Bence degmez.
Defiance = Tank olucam diyorsan ver ama bana kalsa bunlar icin enrage i birakmam. Kafaya crit yedigimde zaten %40 dmg yani %40 hate articak. Eh bu demek oluyor %15 daha fazla threadden daha iyi. Kisa sureli dogru ama zaten 62 mobla dovushurken emin ol 5-10 sn de 1 1 kere critliyor tepene.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada CC icin en onemli seylerden 2 tanesi olan imp demo shout ve piercin howl u almiyorsun bu sekilde. Artik hamsting ve ph nin snareleri ayni oldugu icin eskisi gibi hamsting vuramassin olayida yok.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
Sosyal ağlarda paylaş

Axe spec e şu an PvP için AR kullandığım için verdim. 5/5
Sword e vermedim şu an için Two Hand spec e verdim %1 %1 dir seninde dediğin gibi. Ama talentleri 0 larsam Sworde vereceğim çünkü tank için kullanacağım silah sword olacak dedimki %1 daha fazla agro ( extra vuruş yüzünden) tutar en azından.

Açıkcası 10 Defance mi iyidir yoksa %5 daha fazla block şansı mı bilmiyorum. Kişisel görüşüm ikiside 5 para etmez ancak Alacağım başka tier 1 talenti yok mecburen bunlardan birisini seçeceğim.

Toughness yani %10 armor Melee dmg de etki eder kanısındayım yine. Ancak dersenizki Iron Will i ona tercih ederim daha çok işine yarar falan anlarım. Ama ben Iron Will in pek işime yaramayacağı kanaatindeyim MC/BWL de çünkü feardan dwarf priestlar sayesinde zaten kurtuluyorum + karakter fear atan hiç bir mobu tanklamayacak. Stun resist içinde aynı şeyler geçerli pek işime yaramayacak MC/BWL de.
PvP için Iron Will daha iyi bunu bende biliyorum.

15 Talenti Furryden Prota kaydırmamın nedeni zaten Defiance.Zaten karakteri sonradan PL ile kasıldığından pek itemi vs si yok hal böyleyken domo addleri 2k-2.2k arası critliyor dolayısıyla defance vs set ile crit yeme şansını azaltmaya çalışıyorum çünkü guilddeki herkes çok dmg aldığımdan çok crit yediğimden şikayet eder halde. Enrage bunun için pek etkili olmuyor agro tutmak için.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

tank olmayan warriorun yani pvp agirlikli mi desek ne desek bu kardesin uygun talent tree'si nedir peki....buarada yazan insan sevaba girmeli mutlaka lvl40 olmama ragmen ve oyun ilk ciktiindan beri oynamam ragmen pek de cözmüs deilim cogu olayi favori listeme aliorum update edersin isalla..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 19 Haziran 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
Simdi de talent buildleri.
Yapilabilcek fazla bir secim yok aslinda. Su an icin Bloodthirst bir ise yaramiyor fury build gitseniz bile 30/21 fury arms daha mantikli 31/20 fury arms tan. Bloodthirst yerine SS cok daha iyi.(SS ye bakabilirsiniz yukaridaki listeden clave ile olan ilishkisine) Pvp istiyorsaniz 31/20 Arms / Fury shu an icin en iyi secenek. Iyi ekipman iyi Silah ve Cok iyi oyuncu ile Warrior oyundaki en kuvvetli karakter. Cogu kisi buna gulebilir. Ama cok rahatlikla soyleyebilirim iyi bir warrior yolda gordugunuz warriorlara benzemez. Her ataga karsi bir counter atagi vardir.Her classa karsi yapabilcegi birseyler vardir, mlee de iyi ekipmanli bir warriorun karsisinda hicbir class duramaz. Casterlara karsi 2 crit vurus ve GG.
Simdi bakalim bu sekilde bir warriorun talentlerini nasil yapmaliyiz.
Kendi buildimi yazacagim ve ne icin o talente verdigmi;

Cruelty 5 = %5 Crit

Improved Demoralizing Shout 5 = DS cok yararli Pvp de mleelere karsi.Ozellikle paladin yada warriora karsi. Rogun duz vuruslari DS attginizda 40-50 ye dushuyor.

Piercing Howl = Daze ,%50 aoe slow. CC..

Improved Battle Shout 4 = Eh 200 kusur AP iyidir. Her Classa karsi muhakkak tavsiye ederim ( Klavyemde Q tusu BS E tusu DS)

Enrage 5 = Birisi size critlediginde 12 Sn %40 Dmg. En iyi talentlardan birisi alabileceginiz. Rakibi critledigine pisman edebiliyor.

Fury Total: 20

Arms Mastery

Deflection 5 = +%5 DR olarak algilayabilirsiniz. %5 de kendisinde var= %10 DR ishte

Improved Rend = Mecbur kalmasam impale icin vermezdim.

Tactical Mastery 5= 1. Dereceden onemli. Her Verdiginiz puan stance deyishtirediginizde rageinizin 5 sizde kalmasini saglar. 10 tane verilebilse verirdim. Mutlaka 5

Improved Overpower 2= Overpoweriniza +%50 Crit sansi daha ekler. Eh sizinde 25-30 oldugunu varsayarsak %80 ile crit vurursunuz OP ile.

Deep Wounds 3=Critlediginizde 12 Sn boyunca Dotlar rakibi.

Two-Handed Weapon Specialization 2(Yerine Imp charge a verilebilirdi ama ben yinede bunu terhic ettim. 1 dmg 1 dmgdir)

Impale Rank 2 (+%20 Dmg critler icin. %120 ile vurursunuz critlediginizde)

Axe Specialization 5= %5 daha crit burdan.

Sweeping Strikes Rank 1 =Ms icin mecburi. Mecburi olmasa dahi verirdim.

Improved Hamstring 2=Hamsting %60 a dushurur hizi. Eger PH bagirdiysaniz Ph %50. PH bagirilan kishiye duz HS vuramazsiniz. Daha kuvvetli bir effect var der. %10 buradan bonus alip vurdugunuz kishiyi surundurebilirsiniz (Paladinlere cok komik oluyor. Vuruyorsunuz debeleniyorlar yakalicam diye sorna 1 kere daha vurup kaciyorsunuz)

Mortal Strike = 4 kere nerflenmesine ragmen hala en iyi vurus. +160 Dmg ekliyor ve aninda vuruyor. Soyle ki,
Rageinizin dolu oldugunu varsayalim. Berzerker stancedesiniz.
Silahinizin hizi 3 Sn. Global cooldown bilindigi uzere 1 sn.
Vuruyorsunuz, hemen ustune MS 1sn sonra(global cooldown) whirlwind ve 1 sn sonra silahin kendi vurusu.3 sn icinde 4 vurus.Zaten eger karsinizdaki plate giyen birisi degilse 4 vurushtan sonra buyuk ihtimalle execute edersiniz.
Arms Total: 31

En çok kullanılan ve bana göre en iyi olan talent build budur.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ainu, 02 Ağustos 2005 07:24 tarihinde demiş ki:
tank olmayan warriorun yani pvp agirlikli mi desek ne desek bu kardesin uygun talent tree'si nedir peki....buarada yazan insan sevaba girmeli mutlaka lvl40 olmama ragmen ve oyun ilk ciktiindan beri oynamam ragmen pek de cözmüs deilim cogu olayi favori listeme aliorum update edersin isalla..

tank olmayan warrior diyo bişey yok , BENCE protection warrior oynamak kelimenin tam anlamiyla mallık , mob kesemezsin - pvp yapamazsin , öte yandan ben full +def gearla , 420 defense ile 10 dakka domo tankliyorum , gayette missliyor vuramiyor zart zurt , kralindan tankliyorum yani
Sosyal ağlarda paylaş

+Def kadar +Dodge da guzel geliyor. Duz moba +dodge demek % dr demek . Full def gear warrior ish yapabiliyor buildi 31/20 ms/enrage olsa dahi. geari deyishtirmek buildi deyishtirmekten daha kolay daha az masrafli ve acil durumda hodayer diipte bir pvp canavarina donushebiliyorsunuz.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
Sosyal ağlarda paylaş

simdi anladim tesekkurler :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 02 Ağustos 2005 14:55 tarihinde demiş ki:Full def gear warrior ish yapabiliyor buildi 31/20 ms/enrage olsa dahi. geari deyishtirmek buildi deyishtirmekten daha kolay daha az masrafli ve acil durumda hodayer diipte bir pvp canavarina donushebiliyorsunuz.
bkz: ben. +67 def güzel bişi.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

Biri bana nasil tanklik yapabilecegimi anlatabilir mi? "Tauntla ehehueuheuh" tarzi birseyden cok yüksek seviyeli instancelarda deneyimi olan birisi anlatsin lütfen.

Hunterlardan nefret etmeye basladim bu arada warrioru actigimdan beri. Bi insan taunt ettigin anda nasil aimed shot atar ya.

Neyse, kisaca neylerle aggro tutulur, neler yapilir bi anlatin lütfen. Battle stanceda isem thunderclap, DS, mocking bilmemne onlardan yapiyorum. Ilk olarak ben instancelarda bosslar haric battle kullaniyorum, Defense mi yapsam? Def stanceda tauntun aggroyu 0 ladigini, ondan sonra aggro kurmamiz gerketigini biliyorum bunu da sunder armor miydi neydi onla, disarmla falan yapiyorum ama kaciriyorum sürekli aggroyu delirecem bi anlatsin biri allaskina.

level 20 gnome warrior Emilo[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha kimse cevap vermemis wish haric. Neyse, sorunum otomatikman cözüldü biraz level yükselince :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne bileyim biliyosundur diyicketim ki artık yazıyoda zaten,

Tauntla aggro tutamazsın taunt sadece senı agrro listesinin başına cıkarırı o kadar lakin taunt'ın suresi gectinten hemen sonra senden fazla aggro yaratırlarsa yine senden kurtulur gider mob bu yuzden sunder armor revande heroic strike 8tavsiye etmiyorum) kullanıp bol bol dmg vermememene rağmen aggro yaratman gerekiyor.

Kesinliklke kalkan kullanıyorz peki neden cunki bölece durmadan ravange trigger oluyor blockladığımız için.

Eğer initial aggro sende değilse yanı aggro range'den aggro almış başka biri varda demo shout atmak suretiyle aggro'yu ustumuze alıyoruz.

Demo shout thunder clap hepsi aggfro yaratr ama bu aggrolar stack olmaz, demo shout spamlıyımde aggro olsun diye bi olay yok yanı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...