Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izleyin kopun ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.destroycartoon.com yazıyoruz birbirinden güzel flash animasyonları var.En güzeli atraksiyon memurları tavsiyem :D:D:D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
bikaç yıl önce açsaydın bu topiği çok büyük sükse yapardın.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
çok kötü gibi olcam ama öncelikle link yapalım ve internet bölümüne açalım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya arkadaşın mesenesinde gordüm direk girdim.Ezmeyin ya :( gidiyom ben küstüm pati ühüü:([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 02 Ocak 2006 22:39 tarihinde demiş ki:
İki yil kadar gec kaldin sanirim :)

Ne ikisi? 6 sene oldu
yok ya ezmek manasında değil ehe.. bilmeyenler ögrenmiş oldu sayende yeni nesil de bilsin pokeimam falan.
[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II

[Bu mesaj toggie tarafından 02 Ocak 2006 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sephrioth, 02 Ocak 2006 22:47 tarihinde demiş ki:
heh bu siteyi benim arkadaşın abisi yapmıştı ne günlerdi be
Onur Kek yani :) acaba şimdilerde neler yapıodur. serbest takılıyom demiş ama sitesinde kimbilir ne zaman yazdı onu. (tanımam onur kek i yakından sadece isimolarak bilirim) ilk fatalskate animasyonundan beri takim ederim destroy u.[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - Dandirik
! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
Mesaj tarihi:
imamli olani dehset , her izledigimde koparim.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
Mesaj tarihi:
said:
Killer, 02 Ocak 2006 22:39 tarihinde demiş ki:
www.destroycartoon.com yazıyoruz birbirinden güzel flash animasyonları var.En güzeli atraksiyon memurları tavsiyem :D:D:D

2006 ya girdik abi..[signature][hline]bence.

rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
  • Yeni Oluştur...