eldiablo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 aşk aşk aşk...herkes niye bunu yazar anlamadım hayatta sadece aşk konusunda mı çile dert çekersiniz?çok mu ipliyorsunuz?iki haftada unuttuğunuz sevgileriniz için bu kadar ağlamaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 iplemek ya da unut mak kişiden kişiye göre değişir. dert çekmek ise apayrı bi nokta. ben seviyorum ; ağlarım da üzülürüm de ama unutmam değer arkadaşım değer..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sana bir sözüm yok sen hastalık dersecesine gelmişsin artık sözüm üç-beş günlük bilemedin bir aylık sevdalılara;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hastalık değil arkadaşım. ben böyleyim hiçbir ilişkimde hadi bu haftam boş geçmesin sonra sallarım diye bişey düşünmedim. ama şu an yaşadıklarım umarım hiç bitmez[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 dört ayda 1.85 boyumla 55 kilolara kadar düşebilirim. ondan sonra koptuğum bi anda durduk yere dayak yemek için bikaç kişiye birden yumruk atıp üzerime koşmalarını seyredip ardından hiç çırpınmadan yumruk yiyebilrim gülerek. sınıfın ekseni kayık kapısını kafamla vurup açabilirim. hoşlandığım kıza bağırıp çağırabilrim kötü davranabilirim. kırık bi cdnin sivri(baya bi hemde) bi kısmını elime saplayıp derin derin çekerek feci bi yara açıp kanamasını izleyebilirim. sınıfta fight club kurup herkese kendimi ve kendini yumruklatabilirim. insanların bende sadist mazoşist kaykılın la kaçın demesini bile sağlayabilirim. kendime işkencede sınır tanımam. doom dinlerim bi gece ki sabaha kafa 1500 olsun diye. 1 dakikada 3 bardak kaave içip 3 ders titreyebilirim(hatta biri sınava denk geldi yazı yazamadım.).işte bunların hepsi aşktır[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Aşk, saf sevgidir. Orayı burayı kırmak, ağız burun dağıtmak aşk mıdır gerçekten?[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 evt kojiroh o da aşkı yaşamanın farklı bi türüdür bi yerde. ama sevdiğin kızın gözünde sadist manyağın tekine dönüyosun sana böyle bi deişik bakıyo[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 aşk çeşit çeşittir.aşk bir tutkudur.neye olduğu ve kime olduğu önemlidir.yani insanları dövmek, dayak yemek, etrafa zarar vermek te aşk olabilir fakat konumuzla bir alakası olmaz[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 He, yani arada ayar da aldırır insana di mi eldiablo? Ben aldım şahsen; aşka duyduum aşk yüzünden ayar alıyorum. Mutlu muyum? Evet.[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ask dedigin nedir ki ? elinin kiri mi ?[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 elinin kiri :P aşk iyidir ya doru yasamasını bildikten sonra.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 aşk anlatılmaz yaşanır![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 insan aşk için yaşadığından olabilir mesela O_o[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abi ben dayak yemek aşktır demiyorum ki ben. normal bi hümanoide( tmm en iyisi hatun diyelim :D) aşık olsam bile öyle yaparım ben. zira gider en güzel kıza aşık olurum. kız da r&bcidir. anti metaldir. ortak tek noktamız yoktur. bi de ben konuşurken sürekli kıza bağırıp çağırırım hıncımı çıkartırcasına. sonrailişki kopar ve ben gider kafamı öyle dağıtırım[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 fazla dağıtma bence sen:D[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Aşk;insandan insana değişen farklı bir kavramdır . Benim için ise aşk karşımdaki insanın benim içimden kopmuş bir parça olmasıdır ,benim eksik kalan yanımdır...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hani küçükkene bi köpek fln görürdük. koşup sarılıp oynamak isterdik. ama elbiselerimizi dah yeni yıkamış olan annemiz olm dokunma uzaktan sev! derdi. benimki hep öyle oluyo. en güzel kıza aşık oluyorum ondan sonra sapıtıyoruz haliyle. çünkü 100% imkansız. natink is impasıbıl diyeni vururum :D[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bi şarkı vardı aşk dediğin laftır sakın kanma onlara bla bla bla.. diye gidiyordu.[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar