Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Babam forwardlamis bugün, abik bi forward degil ciddi bir mailgrouplari var oraya tahminim direk bu kadinin gönderdigi bir yazi. Yazinin sekli semali bozuk kusurabakmayin ama düzeltmeye kasarsam 1 saatimi heba ederim, ondna kusura bakmayin lütfen. // Elimden geldigince düzelttim, düzeltirken cümle hatalari olduysa afedersiniz. [spo1=spoiler]>bu tur haberler hepimizin kulagina geliyor biliyorum, ama hepimiz >>konfor alanlarimizi kaybetmemek icin gormezden, duymazdan geliyoruz bunu >>da >> >>biliyorum, >> >>alman bir sairin dedigi aklima geldi, " bir gün kominist komsularimi >>götürdüler sesimi çikarmadim, bir diger gün yahudi komsularimi >>götürdüler >> >>sesimi çikarmadim, bir gün beni götürmeye geldiler ...bagirdim....ama >>sesimi duyacak kimse kalmamisti...." >> >>herkese iyi haftalar diliyorum.... >> >>NEREYE KOSUYORUZ............................................Çok sevdigim >>çok >> >>güvendigim arkadasimin basina gelenleri sizlerle paylasmak istedim. >> > >>>> >>>> >>>> >>>>Sevgili Arkadas;lar, >>>> >>>>Dün ( 23.12.2005 ) sahit oldugum sok edici manzarayi; sizinle paylasmak >>>>istedim: >>>> >>>>Bir is için dün ögle saatlarinde Gayrettepe'deki Istanbul Emniyet >>>>Müd.'ndeydim. Trafik bölümünde bir büronun önünde kuyrukta beklerken, >>>>büronun bulundugu koridorda bir anda bir hareketlilik basladi. >>>>Üniformali polislerden biri saga sola komutlar yagdirarak etraf; >>>>bosaltip, düzenlemeye basladilar;. Koridordaki bütün fazlaliklar yok >>>>edildi. Sonra benim bulundugum kuyrugun islemlerini yapan bayan polis >>>>memuruna öncelikle kuyruktaki hanimlari;n islerini bitirmesini emretti. >>>>Bunun üzerine önümdeki 5 erkek kenara çekildi, benim ve bir arkamdaki >>>>hanimin isi çabucak halledildi. Ben daha bu telas ve nazik davranislarin >>>>anlamlarini çözemeden odanin birinden rulo halinde hasirlar çikartilip >>>>koridorlara serilmeye baslandi Hemen bir kaç genç memur >>>>ayakkkabilarini ickarip hasiri düzeltmeye koyuldular. Ben saskin >>>>saskin manzarayi izlerken ayni nazik memur :'' Bayanlar disari >>>>bayanlar disari, hadi hadi çabuk namaz vakti, hadi beyler namaza '', >>>>seklinde yeni tarz bir ezan uyarlamasi ile suratlarindan namaz kilmaya >>>>o kadar da hevesli olamadiklari anlasilan bir sürü polis memurunu >>>>odalarindan çikmaya davet etmeye basladilar. Bu sok içerisinde kendimi >>>>elimde alelacele tamamlanmis evraklarimla kapinni önünde buldum. >>>>Bahçede de manzara çok farkli degildi. Bir iki kuytu kösede bazi >>>>adamlar sasal siseleriyle abdest aliyor, her yönden bir sürü resmi >>>>elbiseli ve aranmadan kapidan geçebildikleri için sivil polis >>>>olduklarini düsündügüm polis memuru akin akin emniyet müdürlügü >>>>binasina dogru geliyordu. Anlasilan birileri ciddi bir sekilde namaz >>>>kilanlarla ilgili yoklama yapiyor. Bizim emniyetimizi ve kanunlari >>>>korumakla görevli kolluk güçlerimiz, halkin isleri için kullanilmasi; >>>>gereken resmi dairelerini anayasayi; ve yürürlükteki kanunlari; >>>>çigneyerek pervasizca namaz kilmak için kullanabiliyorlar. Bu sadece >>>>cuma günleri cuma namazi için mi böyle, yoksa her vakitte ayni manzara var >>>>mi onu bilemiyorum. >>>> >>>>Ama dün gördüklerimden sonra artik Türkiye'nin son hizla laiklikten ve >>>>Atatürk Devrimleri'nden uzaklasiyor oldugunu çok iyi biliyorum. Yillar önce >>>>üniversitede okurken Iranli arkadaslarim da ayni su anda bizim gibi >>>>düsünenlerin davran,s biçimi içerisinde, ülkelerindeki islami hareketin >>>>sadece sah'a halkin basit bir tepkisi oldugu, kisa bir süre sonra >>>>herseyin yine eskisi gibi olacagi inancindaydilar. Keske düsünceleri dogru >>>>ciksaydi[/spo][signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Ocak 2006 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 okunmuyor penth her yerde !###'+^% gibi ibareler var.[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Penti hiç okunmuyo abi ya :([signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Abi okunmaz durumda ya :( Edit: Gerçi bi kısmını okudum da, bu konu açılmıştı yakın bi geçmişte, dur bi bakayım bulabilecek miyim...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar [Bu mesaj Asteroth tarafından 03 Ocak 2006 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bunla ilgili topik açılmıştı kesin kolpadır diyorum ben. İİEM 'de böle bişi olamaz...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 [spo1=buyrun]bu tur haberler hepimizin kulagına geliyor biliyorum, ama hepimiz konfor alanlarımızı kaybetmemek ıcın gormezden, duymazdan geliyoruz bunu da biliyorum, alman bir şairin dediği aklıma geldi, " bir gün kominist komşulerimi götürdüler sesimi çıkarmadım, bir diğer gün yahudi komşularimı götürdüler sesimi çıkarmadım, bir gün beni götürmeye geldiler ...bağırdım....ama sesimi duyacak kimse kalmamıştı...." herkese iyi haftalar diliyorum.... NEREYE KOŞUYORUZ............................................Çok sevdiğim çok güvendiğim arkadaşımın başına gelenleri sizlerle paylaşmak istedim. Sevgili Arkadaşlar, Dün ( 23.12.2005 ) şahit olduğum şok edici manzarayı sizinle paylaşmak istedim: Bir iş için dün öğle saatlarinde Gayrettepe'deki İstanbul Emniyet Müd.'ndeydim. Trafik bölümünde bir büronun önünde kuyrukta beklerken, büronun bulunduğu koridorda bir anda bir hareketlilik başladı. Üniformalı polislerden biri sağa sola komutlar yağdırarak etrafı boşaltıp, düzenlemeye başladı. Koridordaki bütün fazlalıklar yok edildi. Sonra benim bulunduğum kuyruğun işlemlerini yapan bayan polis memuruna öncelikle kuyruktaki hanımların işlerini bitirmesini emretti. Bunun üzerine önümdeki 5 erkek kenara çekildi, benim ve bir arkamdaki hanımın işi çabucak halledildi. Ben daha bu telaş ve nazik davranışın anlamını çözemeden odanın birinden rulo halinde hasırlar çıkartılıp koridorlara serilmeye başlandı. Hemen bir kaç genç memur ayakkkabılarını çıkartıp hasırları düzeltmeye koyuldular. Ben şaşkın şaşkın manzarayı izlerken aynı nazik memur :'' Bayanlar dışarı, bayanlar dışarı, hadi hadi çabuk namaz vakti, hadi beyler namaza '', şeklinde yeni tarz bir ezan uyarlaması ile suratlarından namaz kılmaya o kadar da hevesli olamadıkları anlaşılan bir sürü polis memurunu odalarından çıkmaya davet etmeye başladı. Bu şok içerisinde kendimi elimde alelacele tamamlanmış evraklarımla kapının önünde buldum. Bahçede de manzara çok farklı değildi. Bir iki kuytu köşede bazı adamlar şaşal şişeleriyle abdest alıyor, her yönden bir sürü resmi elbiseli ve aranmadan kapıdan geçebildikleri için sivil polis olduklarını düşündüğüm polis memuru akın akın emniyet müdürlüğü bibasına doğru geliyordu. Anlaşılan birileri ciddi bir şekilde namaz kılanlarla ilgili yoklama yapıyor. Bizim emniyetimizi ve kanunları korumakla görevli kolluk güçlerimiz, halkın işleri için kullanılması gereken resmi dairelerini anayasayı ve yürürlükteki kanunları çiğneyerek pervasızca namaz kılmak için kullanabiliyorlar. Bu sadece cuma günleri cuma namazı için mi böyle, yoksa her vakitte aynı manzara var mı onu bilemiyorum. Ama dün gördüklerimden sonra artık Türkiye'nin son hızla laiklikten ve Atatürk Devrimleri'nden uzaklaştığını çok iyi biliyorum. Yıllar önce üniversitede okurken İran'lı arkadaşlarım da aynı şu anda bizim gibi düşünenlerin davranış biçimi içerisinde, ülkelerindeki islami hareketin sadece Şah'a halkın basit bir tepkisi olduğu, kısa bir süre sonra herşeyin yine eskisi gibi olacağı inancındaydılar. Keşke düşünceleri doğru çıksaydı.[/spo][signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 http://forum.paticik.com/view.php?id=167285[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 okudm yorumu da yapayım aynısı daha önce gelmişti ama kolpa olduguna kanısına varmıştık zira bu işler bu kaadr kolay olmaz hatta astenin verdigi topicte gerekli cevabı vermiştik sanırım... ayrıca.. olmaz olmaz demeyin bir gün bu da olabilir....[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yeni acilmis meger ya, afedersiniz farketmemistim.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 açıldı fake dendi kapandı :)[signature][hline]Dunemaul Hammerheart Disappear 60 undead rogue Disaster 60 orc shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 forward olaylarına karışmış bi olay olduuna göre, biraz yalan dolan bişi bu ya.. o.0[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 penth, süre dolmadan şu maili bi spo yapıversene (çok yer tutuo abi)[signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: numberten, 03 Ocak 2006 15:19 tarihinde demiş ki: açıldı fake dendi kapandı :) nasi fake dendi, forgiver mi karar verdi fake olduguna? Simdi diger basligi okudum, direk namaz kilmak suc mu olayina getirilmis olay hatta birisi gelin gidelim bi cuma günü demis kimse cepva vermemis. Fake olduguna dair bi kanit vs yok yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Ocak 2006 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bide şöyle dipnot geçeyim bu abidik metinleri en seri şekilde düzeltme adına önce bi notepad açıp abidik metnimizi içine yapıştırıyoruz sonra ">" ları kaldırmak için ctrl+h yapıp ara kısmına > yazıyoruz. diğerini boş bırakıyoruz.. tümünü değiştir diyoruz. ve > ler yok oldu.... diğer abidik charst uyumsuzluklarını gidermek için mesela #343; karakteri aslında ş olsun(böyle bişey yok salladım şimdi).yine ctrl+h yapıp ara kısmına #343; değiştir kısmına ş yazyırouz... bu böyle sürüyor[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ya o değil de iki konuda da güçlendirici nedenlere dayandırma ihtiyacı oluşmuş. Ben bunun nedenini anlıyamadım. :hmm:[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: fastreloader, 03 Ocak 2006 15:22 tarihinde demiş ki: bide şöyle dipnot geçeyim bu abidik metinleri en seri şekilde düzeltme adına önce bi notepad açıp abidik metnimizi içine yapıştırıyoruz sonra ">" ları kaldırmak için ctrl+h yapıp ara kısmına > yazıyoruz. diğerini boş bırakıyoruz.. tümünü değiştir diyoruz. ve > ler yok oldu.... diğer abidik charst uyumsuzluklarını gidermek için mesela #343; karakteri aslında ş olsun(böyle bişey yok salladım şimdi).yine ctrl+h yapıp ara kısmına #343; değiştir kısmına ş yazyırouz... bu böyle sürüyor faydalı bilgi[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 rica ederim... ben bunu herkesin bildiğini sanıyodum aslında.. topic açmayada üşendim şimdi merak eden burayı okusun bari :)[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 fstream li program yazcam ben buna haha : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sipeşıl tenks tu isterim lol[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 forgiver yada başkasının karar vermesinden değil böyle birşeyin imkansız ötesi olduğu için fake dendi akıl alıyomu bi düşünün sadece ortalığı karıştırmak için sallanmış birşey bence bu[signature][hline]Dunemaul Hammerheart Disappear 60 undead rogue Disaster 60 orc shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: fastreloader, 03 Ocak 2006 15:22 tarihinde demiş ki: bide şöyle dipnot geçeyim bu abidik metinleri en seri şekilde düzeltme adına önce bi notepad açıp abidik metnimizi içine yapıştırıyoruz sonra ">" ları kaldırmak için ctrl+h yapıp ara kısmına > yazıyoruz. diğerini boş bırakıyoruz.. tümünü değiştir diyoruz. ve > ler yok oldu.... diğer abidik charst uyumsuzluklarını gidermek için mesela #343; karakteri aslında ş olsun(böyle bişey yok salladım şimdi).yine ctrl+h yapıp ara kısmına #343; değiştir kısmına ş yazyırouz... bu böyle sürüyor valla çok saolasın bu bilgi cok yaradı bana[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Buna inanmak gerçekten zor, hadi okul falan filan deseniz tamam dicem belki kimse görmeden yapmışlarda emniyet müdürlüğünde sıkar bu biraz. Forward maillerin akibeti hep aynı= 10 tanesinden 1 inin gerçek olma ihtimali var.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Penthesilea, 03 Ocak 2006 15:21 tarihinde demiş ki: said: numberten, 03 Ocak 2006 15:19 tarihinde demiş ki: açıldı fake dendi kapandı :) nasi fake dendi, forgiver mi karar verdi fake olduguna? Simdi diger basligi okudum, direk namaz kilmak suc mu olayina getirilmis olay hatta birisi gelin gidelim bi cuma günü demis kimse cepva vermemis. Fake olduguna dair bi kanit vs yok yani. bana uyar gidelim forum olarak, ama namaz kılcak ortam bulamaıp, namazı kaçırırsak hiç hoşuma gitmez öte yandan ben karar vermiyorum ayrıca fake olmadığına dair bir kanıt da yok fakat akıl ve mantık yardımıyla bu olayın ne olup olmadığı sonucuna varıyoruz bak değişik versiyonları çıkmış bile mesela sendeki forward mailin başındaki fazlalıklar ilk açılan topicte yok. said: Babam forwardlamis bugün, abik bi forward degil ciddi bir mailgrouplari var oraya tahminim direk bu kadinin gönderdigi bir yazi. mesela burada bu kadın göndermiş demişsin, tahmince. http://forum.paticik.com/view.php?id=167285 bu topicteki versiyonda ise arkadaşının babasının yakın bir arkadaşı şahit olmuş yazıyor. o anlatmış bu topicin sahibide yazmış gerçek olup olmadığı açısından bu kişileri karşılaştıralım, zydar ın babasının arkadaşı olan kadının maili, senin babanın forward mailindeki kadının mailiyle tutacak mı? veya senin dediğinin tahmin olması amacından direk o kadına mail atalım eğer hayali bir kahraman değilse gerçeği neymiş öğrenelim. veya zydarın mesajındaki o kısım forward maile ait olsun diyelim; senin bababın mail grubundaki kadınla temasa geçip oradan bu olayın kaynağına varalım bişey daha buldum; bu forward mailde bir arkadaşım ekolündenmiş. "Çok sevdigim çok güvendigim arkadasimin basina gelenleri sizlerle paylasmak istedim. " ne dersin? ayrıca bizim forumdan bir mesaj daha var konuyla alakalı said: Sufi, 28 Aralık 2005 18:59 tarihinde demiş ki: gayrettepe'deki müdürlük tek katlı, ufak bir mahalle karakolu gibi bir yer değil. içeride her an binlerce insan bulunur. kaç dakikada tahliye etmişler içerideki insanları? müdürlükte birden fazla bina, ve herbirinin katları var. saat gelince herbir katın koridorlarında aynı şey olmuş, her koridorda random kapılardan hasırlar çıkıp her bir katta ayrı ayrı cemaatler oluşturulup herbirinin başına ayrı imam ve müezzinler konarak ayrı ayrı cemaat yapmak şeklinde mi gerçekleşmiş yoksa tüm katlardakiler ve binalardakiler bir tek büyük koridora mı toplanmış? herkesi apar topar çıkarmak varken neden bayanların işlerini halledip geri kalan erkekleri kapı dışarı etmişler? namazdan önce bayanlara son bir iyilik yapıp sevap mı almak istemişler? yoksa bayanların daha çok şarlayabileceklerini düşünüp olayın medyaya kötü bir biçimde taşınacağından mı endişe etmişler? bahçede pet şişelerle abdest aldıklarına göre sular mı kesikmiş? kapıdaki kontrolde her zaman sıra olur. hele ki öğle saatlerinde epeyce kalabalıktır giriş. namaz süresince dışarıda birkaçbin kişilik bir sıramım oluşmasına göz mü yummuşlar yoksa gelenleri içeri alıp bahçede mi biriktirmişler? herkes ne yapacağını gayet iyi bildiğine göre bir süredir olayın bu şekilde devam ettiğini rahatlıkla çıkarabiliriz. hiçbir gizlenme kaygısı yokken böylesine mantıksızca bir uygulama nasıl olmuş da medyaya hiç yansımamış? millet telefon ediyormuş aslında da medya mı satılmış? en son ve en önemlisi: tamamen herkesin girişine ve katılımına olanak sağlayacak biçimde topluma açık olmayan bir mekanda, orada mevcut bulunanlarla cemaat oluşturarak kılınacak bir cuma namazının geçerli olmayacağını oradakilere söyleyen olmamış mı? [hline] türkiye gerçekten kötü bir istikamete gidiyor olabilir. ama bu istikamete itilişin kimler tarafından yapıldığı çok tartışılır bir konudur. düşüncemiz ne olursa olsun biraz tarafsız bir gözle olayları değerlendirmek yerine, kendi düşüncelerimizi haklı çıkarabilecek yönde bir içerikteki duyduğumuz olayları hiçbir mantık süzgecinden geçirmeden, aslında bunların gerçekten olmuş olmasını istemek gibi bir bilinçaltı düşüncesiyle "vay anasını, şerefsizlere bak" diyerek olaylara yaklaşarak da türkiye'yi istedikleri yöne sürüklemek isteyenlerin ekmeğine en sevdikleri yağ-bal karışımını sürmüş oluyoruz. bak ben de bir versiyon daha yazdım said: forgiver, 28 Aralık 2005 15:28 tarihinde demiş ki: said: zydar, 28 Aralık 2005 14:34 tarihinde demiş ki: Bayanlar dışarı, bayanlar dışarı, hadi hadi çabuk namaz vakti, hadi beyler namaza '', şeklinde yeni tarz bir ezan uyarlaması ile suratlarından namaz kılmaya o kadar da hevesli olamadıkları anlaşılan bir sürü polis memurunu odalarından çıkmaya davet etmeye başladı. Bu şok içerisinde kendimi elimde alelacele tamamlanmış evraklarımla kapının önünde buldum. Bahçede de manzara çok farklı değildi. Bir iki kuytu köşede bazı adamlar şaşal şişeleriyle abdest alıyor, her yönden bir sürü resmi elbiseli ve aranmadan kapıdan geçebildikleri iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 eh ben ikna oldum artık fake olduğuna, bu topiği açan arkadaş babamın yakın arkadaşı demişti, sonra olay forward'a düşmüş..gerçekten de bu çapta bir olayın medyada hiç yer almaması mümkün değil, olamaz.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Her ne kadar ben de bu yazdığım mesaja inanmasam da, forgiver'a hak vermemek de elde değil. Gerçi büyük oranda Sufi'nin mesajından dolayı hak veriyorum ama, yine de bu olayın fake, forward mail'in de gerçekdışı olma olasılığı çok daha yüksek bir ihtimal. Sadece siyasi fikirlerimize uyuyor diye, düşünmeden bu olayı doğru kabul etmek mantıksızlık olur.[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
sir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 eh ben ikna oldum artık fake olduğuna, bu topiği açan arkadaş babamın yakın arkadaşı demişti, sonra olay forward'a düşmüş..gerçekten de bu çapta bir olayın medyada hiç yer almaması mümkün değil, olamaz.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Her ne kadar ben de bu yazdığım mesaja inanmasam da, forgiver'a hak vermemek de elde değil. Gerçi büyük oranda Sufi'nin mesajından dolayı hak veriyorum ama, yine de bu olayın fake, forward mail'in de gerçekdışı olma olasılığı çok daha yüksek bir ihtimal. Sadece siyasi fikirlerimize uyuyor diye, düşünmeden bu olayı doğru kabul etmek mantıksızlık olur.[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar