Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ya bu yarış bölümü çok zor.Zaten en önce başlayan kırmızı ve beyaz arabalar uçuyor nasil 1. olacam burda[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Off ya ben ne anlarım manuel vitesten ben action oyunu aldım yarış değil ama kararlıyım geçecem..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 o iki arabayı ilk virajda geçersen çok büyük avantajın oluyor benim tavsiyem otomatik vitestir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W_chen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ya da benim yaptığımı yapacaksın orayı geçen birini bulup save dosyasını alacaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 oyunun en başında birinci olarak başlamazsan baştan başla, ilerde adam geçmek gerçekten zor. sonra birinci olarak yarışı tamamlaman lazım ki bu gerçekten zor. bir iki ipucu: - pisti tamamen ezberlemen lazım. - bazı virajların taktiklerini bilmen lazım, mesela bir slalomlu yol var, hemen sola ve sağa kırılıyor sanırım, orda arabaya sağ sol yaptırırsan direk yoldan çıkıyorsun, onun yerine iyi ayarlayıp hiç kırmadan direk düz geçebiliyorsun. - bolca antreman lazım şunu da bil ki, hile kullanmadan geçmek gerçekten zor. ama geçince insan mükemmel hissediyor. ben çok uğraşmıştım, ama sonunda seviniyorsun.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 hepsi yazış ilk virajda iki arabayi da ge sora dikkatli ol hic bi hata yapma 1.sin...[hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 İlk checkpoint i alarak ara yola gir ikinci checkpointi de al sonra numpad 0 a bas, birincisin.4 defa daha yap ve kurtul:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mafia action oyunu... Ben bu amaçla yola çıktığım için olacak heralde, yarışarak geçmedim orayı, parçalayarak geçtim :). İşi biraz abarttım ama yinede "action"la arabaları parçalayaraktan geçmiştim ben orayı... Normalde ilk 3le kapışırsın, benim kapışacağım araba kalmamıştı ortada, onun için son lab biraz sıkıcı geçmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ehe aynen ilk turun 2. veya 3. virajinda yolun disina atmaya calis beyazla kirmiziyi mesela senin sag arkandan geliyosa bi araba sende yolun iyice sagina gec, yolun sag tarafinda bi cikinti (dag, tas, agac) falan varsa direk carpiyorlar. ben gamepadle 4-5 deneyiste gectim (manual tabii). ilk turda biraz arkada kalirsan da o kadar merak etme, yakalarsin sonunda mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar