Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Star Maçlarındaki En Gereksiz Oyuncular

VinsanitY

Öne çıkan mesajlar

nos arkadaşım düşüncen güzel mesela euroligde 3 lükten başka bişiy yok o yüzden çok sıkıcı.ama benim anlatmak istediğim şu:
memo bir pivot olarak aday ve bir pivot oyuncusundan beklenmeyecek kadar iyi 3lük atıo.kalkıpda t.mc 3 lük attığında ona showman demiorm.pivotlar kendilerinden beklenmiyecek hareketler yaparsa çok seyri güzel maçlar oluo.ayrıca geçen akşam utah maçında memo bomboşken smaçlamadı arkasından gelen krilenkoyu bekledi ve çok güzel bir alleyoupe oldu. bu da onun istatistik için oynamadığını daha çok show için boş kaldığında çalıştığını gösterir bence.[signature][hline]önce halk,sonra taht...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar çok kere bu adamın ne işi var All starda demişimdir, HEPSİ de maçda beni utandırmışlardır.

Örnek: En kötü sezonunda Divac, 2 sene önce miller gibi.

Hepsi de takımlarındaki yerlerini doldurdu o maçda olmaları gerektiğini ispatladı.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Selam beyler ben geldim.Ya siteye bir türlü giremiyom, gıcık kaptım.En son bugün denedim girdi.
------------------------------------
Şimdi All-Stars hakkında yeni bir şey düşündüm.All-Stars bütün yıldızlar demektir.Yao'nun bir yıldız olduğunu sanmıyorum, ama adam oylamada birinci oldu.Bu kadar saçma bir şey war mı ya?
----------------------
Bir arkadaş şov sadece smaç mı demiş ne demiş.Bana göre şov smaç değildir.Mesela, blok vururken topu blok vurduğu adamın yüzüne yapıştıran oyuncu şovun babasını yapmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Sizin dusundugunuzun tam tersini dusunuyorum . Show amacli olacak seyler yarişmalardir .
3 luk,smac ,vb.. . Peki sizce Su ana kadar oynanan en zevkli ve heyecanli all-Stars Mac i ne zaman oldu ? Ben soyliyim Michael Jordan in emekli oldugu sene . Her 2 takimda cok hirsliydi ve NBA tarihinde ilk kez bir All-stars maci 3 cu uzatmaya gitti. Ben boyle maclar gormek istiyorum . Gecen sene ekran basinda uyuya kalmisim. Popovic Kendi oyuncularini yorulmasin diye az oynatti , herkes hemen hemen esit sure aldi . Bi İverson hirsliydi kostu , assist yapti , sutlarini soktu . Ödülü kapti.
Sosyal ağlarda paylaş

NoS, abi ne dediğini anlamadım ben.Şimdi ben mi kafasına iniyorum, yoksa o mu benim kafama iner.Ya da en beklemediğim kişi olan sen mi inecen kafama :D .Topic bence anlamlı bir şey.Yao'nun All-Star'lık bir şeyi mi war yani?
----------------------------------------------------
Bir de birileri Carter'a bir şeyler demiş, yakarım uleynnn bu forumu :D (ne gaza gelmişim ben ya :D :D :D ).Bir de bir Mod seçelim de yöneticilere açıklayalım Mod olmak istiyoz diye. Tamam mı arkadaşlar?
Sosyal ağlarda paylaş

abi şimdi kadrolara bakıyoruz...
Doğu'da;
Shaquille O'neal
Yorum yapmama gerek yok sanırım.Bu adamın sahada duruşu bile yetiyor yani.Herşeyden çok yaptığı gösteriler insani güldürüyor :D
LeBron James
Yani bunda da yoruma gerek yok sanıyorum.Tek başına takımı sırtlıyor.
Jermaine O'Neal
J 'nin hakkında yorum yapamayacağım neden çünkü takıp etmiyorum :) oyununu vs. hiç bilmiyorum ama adam yıllardır ard arda All-Star şeçiliyorsa bu seferde hak etmiştir diye düşünüyorum :)
Allen Iverson
Kilit adam,şov adamı,büyük yetenek.Tüm savunmanın arasından sıyrılıp attığı turnikeler herkesin aklındadır :)
Dwyane Wade
Bir çaylağın bu kadar hızlı geliştiği nerede görülmüş :) Shaq'in yaninda oynaması belki en büyük etken ama kendini çok hızlı bir şekilde geliştirdi ve All-Star'i belki şu kadroda sapına kadar en çok Wade hak etti.Herkese bir mazeret bulunabilir ama Wade'e bulmak kötülük olur.

Batı'da ise;
Yao Ming
Bir başka konuda yazdım.Bu adamı sırf reklam olsun diye alıyorlar.Bence daha çok hak C'ler var.
Tracy McGrady
Hatırladığım kadarıyla T-Mac uzunca bir süre sakatlık geçirdi.Sanırım tüm site aynı görüşte.All-Star Houston'da yapılıyor ve Houston'dan adam olmazsa ayıp olur.Ama şu kesin ki T-Mac'in ölüsü bile iş yapar.Yao baltasından daha çok hak ediyor kesinlikle.
Tim Duncan
Ya ben bu adamı sevmiyorum :) .Ama iyi oyuncu.Gene ama diyiyorum bence daha çok hak eden adamlar var.Pek fazla takip etmiyorum Spurs'u ve bu adamı ondan kesin konuşamayacağım :)
Kobe Bryant
Hak etmedi diyenin evinden internetini söksünler bir daha bağlamasınlar.
Steve Nash
Nash benim NBA'de en sevdiğim adamdır :) Kesinlikle hak ediyordu.Geçen sene de hak ediyordu hep hak ediyordu.Nash'in kaç maçı son saniyede çevirdiğini sayamadık bile :)

Benim yarım yamalak yorumlarım böyle.NBA 'i severim ama tüm takımları takip etmem daha doğrusu edemiyorum :) Bilgim sınırındaki adamlar ile bunları düşünüyorum :)

Buradaki herkes hak ederde şunu YAO baltasını All-Star yapmak ayıp birşey.

Blok blok diyiyorsunuz.Alonzo Morning yaşına rağmen acaip blok koyuyor.All - Star'i Yao'dan çok hak ediyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

alıntıya tıklayamıyorum bi sorun var mesajım @Rush
shaq la amare center olara ne işleri var gibi falan bişi demişsin , shaq ı herhalde allstar maçlarında fazla izlememişsin zira shaqın crossover larla oyun kurması , serbest atışlarda bi eli belinde tek elle atış kullanması , iri vücüduyla dönerek smaç basması falan bunlar seyircileri acayip coşturan şeyler , amare zaten smaç denince benim aklıma gelen 3-5 isimden biri , cok güzel ve showa yönelik smaçları var.yani sözün özü all star a yakışan en iyi 2 uzun bu ikisidir :) haberiniz ola
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke Yao yerine Amare olsayd.Şimdi alley op pası filan atacaklar bu kazmaya rezil olacak.:) Duncan yerine ise Garnett veya Shawn Marion olabilirdi.Shawn bu sene 22 sayı 12 ribaund ortalamasıyla oynuyor.Smaç ve bloklarınıda az çok görmüşsünüzdür.

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 20:07 tarihinde, lucretia85 tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...