The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Uzun zamandır yabancı müzikle alakam olmadı en son cranberries/evanescence falan dinliyordum araya askerlik vs girdi neredeyse 1,5 senedir yeni bişeyler dinlemedim. Tarz vs farketmez sadece iyi olsun yeter , dinlediğiniz ,dinlemelisin diyebileceğiniz albüm yada sadece parça tavsiyeleriniz nelerdir ? özellikle mümkünse son 2 yıllık olanlar falan ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hypocrsy adlı extreme metal grubunun yeni albümü çıktı, "virus".Baya gaz şarkılar var yeni tanıdım ben de, eskiymiş ama grup. Sonra blind guardian konseri var, opeth konseri var =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hypocrisy baya baya serttir, uyarayım da:) bunun dışında, hmm opeth-ghost reveries (progresif) in flames-come clarity (melodeath) nevermore-this godless endeavor (thrash, 3049583 türe sokulabileceğinden thrash bırakalım :)) gorefest-la muerte (death) hep metal önerdim bende, bari bi tane de rock önereyim güzelinden; queens of the stone age-lullabies to paralyze (stoner rock) daha çıkarsa yazarım :)[signature][hline]beş hececiler
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 megadeath - süperdir[signature][hline]www.otostopcu.org
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ehe doğru ya, come clarity ilk önermek lazımdı =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
pediculus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 octavarium u bi dinle dream theater güzeldir.[signature][hline]Love is the Dance of Eternity
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 virus ne kadar yeni? bu aralar mı çıktı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 iron maiden - piece of mind spoon - gimme fiction jimmy smith - blues dot com Led Zeppelin - Led Zeppelin II Mahalia Jackson - Greatest Hits Parliament - The Best Of album hepsi. ohop son iki yıllık demişsin de ben retrocu bi adam olcugumdan pek yeni album yok ben de. elektronik seviyorsan bir de gorillaz - demon days oneririm o kadar. [Bu mesaj elvyn tarafından 28 Aralık 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
LastTouch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: pediculus, 28 Aralık 2005 16:41 tarihinde demiş ki: octavarium u bi dinle dream theater güzeldir. dt guseldir... istersen su sıralar 80's dinliyorm ben..bi olay varda 80 lerden sarkı secmeye calısıyozz....gusel sarkılar var oneririm...baslangıc olarak gusel olur yani=) jimi hendrix...olabilrtarz begenmessen scorpıons,msg,europe,dep lappert (yanlıs olabilir=) fln bak ..... onnar uyabilir[signature][hline]sörvürlerden dene...
LastTouch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 onlarda olmassa pink floyd vereleim sana...babadır yane...bi dene bence..[signature][hline]sörvürlerden dene...
LastTouch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aaaaa jimi ayrı bişe ole deme 80 den ayrı=) jimi 80 die demedim yannıs annasılmasınnn lutfn =)))yanlıkdn oturu osur dilerizz...[signature][hline]sörvürlerden dene...
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Dredg - Catch Without Arms[signature][hline]ewq
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 80 lerden baba gruplar var ya bence ratt dinle =)[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 adam son 2 sene dedi, o kadar kastırdım yeni albüm olsun diye, 80lere kadar inmişiniz :D o zaman ohooo death-sound of perseverence (eee ehe ne yazayım ki buraya:D Evil Chuck der ki "heavy metal") atheist-piece of time(teknik death) atheist-unquestionable presence (teknik death) quo vadis-day into night (teknik death) ensiferum-iron (power metal, brutal vokal) eagles of death metal-piece love death metal (rock) empyrium-weiland (doom diyelim) illnath-cast into the fields of evil pleasure (melodik black) control denied-the fragile art of existance (teknik death, clean vokal, gitarda chuck schuldiner) ha bide yenilerden şimdi aklıma geldi; children of bodom-are you dead yet? bide caz olarak tüm kings of convenience albümlerini önerebilirim, süperler. ayrıca alternatif (mi bilmiyorum yalnışsam düzeltin lütfen) olarak; tool önerebilirim, lateralus güzel albüm, schism süper şarkı.[signature][hline]beş hececiler
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 porcupine tree deadwing albümü olabilir.. + bir topic vardı ararsan bulursun böyle yazın açılan son zamanlardaki albümleri vardı bazı grupların faydalı bir topicti.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 28 Aralık 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Valla askerliği de bitirmişsen bence bundan sonra seni DREAM THEATRE paklar,eline geçen her parçasını dinlemeni tavsiye ederim ben......[signature][hline]''Even if the sun has to burn me away as it burned my boots, even if i become no more than an insubstantial smoke in the chill of a mountain breeze, i will retain my principles and dignity, those elements that made my life worthwhile." Drizzt Do'urden
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 gothic metal baslıgındada güsel gruplar sölendi orayıda bi yokla derim ben.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 led zeppelin - moby dick led zeppelin- stairway to heaven opeth - isolation years opeth - hours of wealth opeth - reverie/harlequin forest porcupine tree - trains bu aralar baya sık dinlerim bunları. beğenirsen daha uzun bir şarkı listesi yaparım.
Razu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 opeth-Windowpane opeth-Closure Led Zeppelin-Kashmire London After Midnight-Love Song Fatih erdemci-Ben olmeden önce[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bi tane irem - hayalet sevgilim çıktı onu dinle. bi de grup 84 - ellerin nerde var dsfsd.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahuahua[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ehaha sabrina en son evanescence/cranberries dinleyen adama direk hypocrisy-virus demekle bitirdin beni :p[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 radiohead, interpol, matt elliot, mogwai, sigur ros..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Öne çıkan mesajlar