Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dinlenilesi şey önerileriniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun zamandır yabancı müzikle alakam olmadı en son cranberries/evanescence falan dinliyordum araya askerlik vs girdi neredeyse 1,5 senedir yeni bişeyler dinlemedim.
Tarz vs farketmez sadece iyi olsun yeter , dinlediğiniz ,dinlemelisin diyebileceğiniz albüm yada sadece parça tavsiyeleriniz nelerdir ? özellikle mümkünse son 2 yıllık olanlar falan ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
Hypocrsy adlı extreme metal grubunun yeni albümü çıktı, "virus".Baya gaz şarkılar var yeni tanıdım ben de, eskiymiş ama grup.

Sonra blind guardian konseri var, opeth konseri var =][signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
Hypocrisy baya baya serttir, uyarayım da:)
bunun dışında, hmm
opeth-ghost reveries (progresif)
in flames-come clarity (melodeath)
nevermore-this godless endeavor (thrash, 3049583 türe sokulabileceğinden thrash bırakalım :))
gorefest-la muerte (death)

hep metal önerdim bende, bari bi tane de rock önereyim güzelinden;
queens of the stone age-lullabies to paralyze (stoner rock)

daha çıkarsa yazarım :)[signature][hline]beş hececiler
Mesaj tarihi:
virus ne kadar yeni?
bu aralar mı çıktı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
iron maiden - piece of mind
spoon - gimme fiction
jimmy smith - blues dot com
Led Zeppelin - Led Zeppelin II
Mahalia Jackson - Greatest Hits
Parliament - The Best Of

album hepsi.

ohop son iki yıllık demişsin de ben retrocu bi adam olcugumdan pek yeni album yok ben de. elektronik seviyorsan bir de gorillaz - demon days oneririm o kadar.

[Bu mesaj elvyn tarafından 28 Aralık 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
pediculus, 28 Aralık 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
octavarium u bi dinle dream theater güzeldir.

dt guseldir...
istersen su sıralar 80's dinliyorm ben..bi olay varda 80 lerden sarkı secmeye calısıyozz....gusel sarkılar var oneririm...baslangıc olarak gusel olur yani=)
jimi hendrix...olabilrtarz begenmessen scorpıons,msg,europe,dep lappert (yanlıs olabilir=) fln bak .....
onnar uyabilir[signature][hline]sörvürlerden dene...
Mesaj tarihi:
80 lerden baba gruplar var ya

bence ratt dinle =)[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
Mesaj tarihi:
adam son 2 sene dedi, o kadar kastırdım yeni albüm olsun diye, 80lere kadar inmişiniz :D
o zaman ohooo
death-sound of perseverence (eee ehe ne yazayım ki buraya:D Evil Chuck der ki "heavy metal")
atheist-piece of time(teknik death)
atheist-unquestionable presence (teknik death)
quo vadis-day into night (teknik death)
ensiferum-iron (power metal, brutal vokal)
eagles of death metal-piece love death metal (rock)
empyrium-weiland (doom diyelim)
illnath-cast into the fields of evil pleasure (melodik black)
control denied-the fragile art of existance (teknik death, clean vokal, gitarda chuck schuldiner)
ha bide yenilerden şimdi aklıma geldi;
children of bodom-are you dead yet?

bide caz olarak tüm kings of convenience albümlerini önerebilirim, süperler. ayrıca alternatif (mi bilmiyorum yalnışsam düzeltin lütfen) olarak;
tool önerebilirim, lateralus güzel albüm, schism süper şarkı.[signature][hline]beş hececiler
Mesaj tarihi:
porcupine tree deadwing albümü olabilir..
+ bir topic vardı ararsan bulursun böyle yazın açılan son zamanlardaki albümleri vardı bazı grupların faydalı bir topicti.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.

[Bu mesaj Sly-One tarafından 28 Aralık 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla askerliği de bitirmişsen bence bundan sonra seni DREAM THEATRE paklar,eline geçen her parçasını dinlemeni tavsiye ederim ben......[signature][hline]''Even if the sun has to burn me away as it burned my boots, even if i become no more than an insubstantial smoke in the chill of a mountain breeze, i will retain my principles and dignity, those elements that made my life worthwhile."
Drizzt Do'urden
Mesaj tarihi:
gothic metal baslıgındada güsel gruplar sölendi orayıda bi yokla derim ben.[signature][hline]i'll never believe in love anymore
after this..
day after day i want you to say
that you're mine
you are mine..
Mesaj tarihi:
led zeppelin - moby dick
led zeppelin- stairway to heaven
opeth - isolation years
opeth - hours of wealth
opeth - reverie/harlequin forest
porcupine tree - trains

bu aralar baya sık dinlerim bunları. beğenirsen daha uzun bir şarkı listesi yaparım.
Mesaj tarihi:
opeth-Windowpane
opeth-Closure
Led Zeppelin-Kashmire
London After Midnight-Love Song
Fatih erdemci-Ben olmeden önce[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
ehaha sabrina en son evanescence/cranberries dinleyen adama direk hypocrisy-virus demekle bitirdin beni :p[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Mesaj tarihi:
radiohead, interpol, matt elliot, mogwai, sigur ros..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
  • Yeni Oluştur...