Numb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 CAğiz değildir dinimizce kadından kasap olmaz ama hesap olur o hesap yani :)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kasap olur tabi neden olmasın hatta benim teyzem eşinin kasabında çalışıyo ve gaytte güzel et falan kesiyo. ama canlı canlı kurban falan kesmez heralde[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kadından kasap olur ama etekle keserse cazi olmaz pantalonla keserse caiz olur kesilen kurban[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: sir, 03 Ocak 2006 13:07 tarihinde demiş ki: ikinci bahar dizisinde vardı ya kasap melahat, inanılmazdı :) [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 et kesmek ayrı. eti her kadın keser. yoksa nasıl yemek yapıcaklar. canlı bi hayvanı kesebilecek kadın sayısının çok az olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 izzet abi her topice el attı :D[signature][hline]Dunemaul Hammerheart Disappear 60 undead rogue Disaster 60 orc shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Şahan' da tartışılsın.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lol[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bizim köyde yaşlı nineler bile kurban kesio : )[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Saeros, 03 Ocak 2006 09:10 tarihinde demiş ki: türkiye'nin gündemine oturan salak konulardan biri daha. başka da yorum yapasım gelmiyor açıkçası. +1[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ultimada deli gibi doğruyolardı valla[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya zekerıta hocaya muhalefet olun demişsin adamın dusuncesini yazmamişsinkı ne demiş o kadından kaap olmazmi demiş ilk bi on yaz istersen.. kadın erkek ayrimi ATATÜRK ilke ve inkilaplarına aykırı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 of ya iyice milleti gündem dışı etmek için neler kullanılıo ya :([signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar