Vernados Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 beyler şu patch geldiğinden beri oyuna girmek imkansız oldu hele 4-6 arası ki çocukların okuldan eve geliş saatleri ve direk oyuna girmeye çalıştıkları saatler imkansız kelimesi az kalıo insanı zorla pre basmaya çalıştırtıyolar eskiden böle bişi yoktu şimdi %80 die başladın yakında %50 daha sorada oyun wow gibi paralı olur buna bi çözüm lazım bu resmen insanları kazıklıyolar..[signature][hline] Vernados öldü,yeksin mercek :( brb with new char and a with new job... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yapılack hiçbişey yok:( herkes aynı durmda oyunu artk oynamk para olmuş resmen[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 oylesi bence daha iyi olcak..[signature][hline]Owned By CamthalionTasardur o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 İnat edip premium olmayacaksın. Gerekirse oyunu bırakacaksın. Herkes bunu yaparsa premium olmanın mantığı kalmyacak oyun içi avantajların dışında. inatla devam :)[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: HyM_xR (Birleştik ve efsane geri dönecek) Lvl: 61 Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puyol_tr_fb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben bıraktım ne para vericam oyuna . hem oyunda kural'sızlıklarla uğraş . hem para ver akıl karımı yav . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 . :D[signature][hline]eXtaEgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 oyuna girmek inşallah paralı olur çünkü yaşadığımız bölgelerde bir çok çocuk annelerinden babalarından zorla aldıkları paraları int cafelerde bu salak oyun için harcıyolar ve derslerini hayattlarını rezil ediyorlar. int cafelerin ipleri de banlansın millet ip ban yicem die orda kosp dupe yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: YOYO, 03 Ocak 2006 17:17 tarihinde demiş ki: oyuna girmek inşallah paralı olur çünkü yaşadığımız bölgelerde bir çok çocuk annelerinden babalarından zorla aldıkları paraları int cafelerde bu salak oyun için harcıyolar ve derslerini hayattlarını rezil ediyorlar. int cafelerin ipleri de banlansın millet ip ban yicem die orda kosp dupe yapıyor. puhahaha paran bol herhalde ??? o çocuklar ko oynamasa başka oyun oynayacak counter oynayacak elbet bişeyler oynayacak[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yooo görürsün bak nasıl bırakacaklar...ayda 5 10 dolar adsl i olan kimseye koymaz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: YOYO, 03 Ocak 2006 17:20 tarihinde demiş ki: yooo görürsün bak nasıl bırakacaklar...ayda 5 10 dolar adsl i olan kimseye koymaz merak etme. walla bna koyar yaş 17 ewden bağlanıom ama ben boğazmdan , eğlencemden ,sinemamdan kısmam ve ben ii biliom o çocuklar ko paralı olsa bu sefr başka oyun oynayck[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sus sen el morad :)lol doru doru da :) olsun knight ı bırakacaklar o yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: YOYO, 03 Ocak 2006 17:23 tarihinde demiş ki: sus sen el morad :)lol doru doru da :) olsun knight ı bırakacaklar o yeter :D :D:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puyol_tr_fb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ona başka formulde var 30 günde 40 lvl'i geçemeyenler banlansın :D ben 40 lvl'i geçen çocuk görmedim 30 yapar bırakır başka adam açar oyunun içine ..çar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: puyol_tr_fb, 03 Ocak 2006 17:24 tarihinde demiş ki: ona başka formulde var 30 günde 40 lvl'i geçemeyenler banlansın :D ben 40 lvl'i geçen çocuk görmedim 30 yapar bırakır başka adam açar oyunun içine ..çar walla ben dün birini 3 saate 48 e kastm yaknda 55+ yaparm;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lol gel ben sana 62 çocuk clanı nı göstereyim esk de :)lol beslenme çantalarıyla geliyolar :D dağıldılar ama o ayrı [Bu mesaj YOYO tarafından 03 Ocak 2006 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 puyol ilerde benm 12 yaşndaki ark. la sni arenaya alırz:D:D burayada ss koyarm;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puyol_tr_fb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben 8-14 yaşından bahsediyom ama olabilir (istisnalar kaideyi bozmazzzzzz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puyol_tr_fb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben oyunu bıraktım kalsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 eger daha temiz bi oyun olucaksa para vermeye razıyım yeterli zewk alım su .......... oyunundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Vernados, 03 Ocak 2006 17:00 tarihinde demiş ki: beyler şu patch geldiğinden beri oyuna girmek imkansız oldu hele 4-6 arası ki çocukların okuldan eve geliş saatleri ve direk oyuna girmeye çalıştıkları saatler imkansız kelimesi az kalıo insanı zorla pre basmaya çalıştırtıyolar eskiden böle bişi yoktu şimdi %80 die başladın yakında %50 daha sorada oyun wow gibi paralı olur buna bi çözüm lazım bu resmen insanları kazıklıyolar.. yan charima bile bronze prem aldim desem ne dersin ?[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Peki ya bu premınyum olanlara dc demiomu?? istedigi wakit pat a1 e gireiliyorlarmı cafede preminyumlu abinin oturdugumasaya oturdum dc wermio die dier maslarda her 2 dakkada 1 dcoturdugum masada dc alasını werio be ille preminyum istiyolar 3 saat bosuna oturdum malmal ölece zaman gecirdim[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eskimo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: puyol_tr_fb, 03 Ocak 2006 17:24 tarihinde demiş ki: ona başka formulde var 30 günde 40 lvl'i geçemeyenler banlansın :D ben 40 lvl'i geçen çocuk görmedim 30 yapar bırakır başka adam açar oyunun içine ..çar Adamlar 4 günde 61 lvl yapıyo sen uyuyosun dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: puyol_tr_fb, 03 Ocak 2006 17:24 tarihinde demiş ki: ona başka formulde var 30 günde 40 lvl'i geçemeyenler banlansın :D ben 40 lvl'i geçen çocuk görmedim 30 yapar bırakır başka adam açar oyunun içine ..çar :D bizim cafe örneq 30 yapar sende paper mage özenir onu 30 yapar bu sefer rogue özenir okcu kasar 30 a,adam assain olmustur o oldu die bastan asasin kasar :D[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b52 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Arkadaşlar bu oyuna girilememe durumu baydı iyice o yüzden artık SilkRoad a başladım Knight dan 10 kat daha güzel ve zevkli bi oyun hiç olmazsa bebelerin oynayamayacağı kadar karışık bi oyun ama çok zevkli bence sizde fazla zaman kaybetmeden başlayın[signature][hline]Nick:b52 Server:Ares LvL:60 Job:Priest Nation:Human Np:xxxxx(şu an için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar