Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Vvve yine Tuncay 7-1........:)[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 oldu bıle tuncay eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 oldu tuncay attı 7-1[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Yalnız herif 4.golünü attı yuh beeesimdi haftaya yeniliriz allah bilir!!!!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 adam bı macla gol krallıgında tepeye cıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 oha nası maç bu[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 elazığ defans olayını yanlış anlamış:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 eeeee hakem yardım ettı ıste, sen de bılıyorsun 7 attık,gercı 1 golumuzude saymadılar, ama olsun bu kadar yardım yeter dıablo bıze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 iyi orta gol getirdi her zamanki gibi. asist semih.[hline]Slam City... i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 sen nası hakem gs ye yardım etti diosan bende diyorum[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 oha be maça bak feneri yerden yere vuranlar şimdi göklere çıkaracaklar. haftaya fener kaybedince yine yerden yere vuracaklar klasik fener auhe[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ben sayıyı kaçırdım kaç kaç bitti bu maç[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 7-1 miş[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Meph 7-1 bitti. 0-1, 1-1, 2-1 ....[hline]Slam City... i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 6 farklı bıtmesı hos tabı :) dıablo bu arada lafları nerenden anlıyorsun sen, ben 6s e hakemler yardım ettı demedım, faul kararlarında 6s lehıne kullandı hep dedım. bu tamamen hakem 6s ı tuttu demek degıl. neyse ya senınlemı ugrasıcam hadı byes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ugraşma zaten gereksiz msg atan sensin surekli sen ugrasma bizde rahat edelim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 maçı izlemedim, özetleri izledim 7 golde de baktım da elazığspor'dan maksimum 4 defans elemanı var gollerde. bu nası bi defans anlayışıdır anlamak mümkün diil[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Saman alevi bunlar...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Elazig mactan önce Feneri kücümsemesinin hatasini cekti.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 fegro mauhafsdhuasfh ay koptum auhauha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Fegro biraz Rıdvan' dan copy/paste yapmış sanki[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: LvL_Sabo, 24 August 2003 01:07 tarihinde demiş ki: maçı izlemedim, özetleri izledim 7 golde de baktım da elazığspor'dan maksimum 4 defans elemanı var gollerde. bu nası bi defans anlayışıdır anlamak mümkün diil[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza ehueah defans anlayışını bırak abi adamlar öle bi oynadı ki fener gollerini hep kontra ataktan attı :) adamlar 30 kişiyle atak yaptılar ehuaehh. işin kötüsü bundan sonra oynamazlar böle bize kapanırlar şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 serhat tam bir komedi nasıl forma şansı buluyor bu adam resmen fenerin gol bulma şansını azaltıyor fenerin verilmeyen penaltıları var ahah yuh yani 9-1 falan bitebilirmiş bu maç tuncay hoojidonk ve aurelio süper[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Elazığ ilk golü atmasaydı az farkla biterdi ama ilk golü atınca açıldılar iyice ve Fenerde doldurdu topları rakip kaleye. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: arcane, 24 August 2003 21:36 tarihinde demiş ki: serhat tam bir komedi nasıl forma şansı buluyor bu adam resmen fenerin gol bulma şansını azaltıyor valla ben bayaa farklı düşünüyorum bu sene serhatı çok beğeniyorum açıkçası tamam kaçırıyor ama pozisyona fln giriyor biraz daha ısınsın atar onları da en önemlisi adamın bir yamuğu yok eskiden olduğu gibi pisliğini görmüyorum süper bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar