Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahce-Elazigspor macinda tribunde tanıdık bi sima..ama ne alaka?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az once istiklal marsi okunurken tribunde gs'li Abel Xavieri gosterdi..ee bu adamın takımının macı az once bursada bitmedi mi?ne isi var bizim stadda?
bilmedigim icin soruyorum xavier hala gsnin oyuncusu mu yoksa ayrıldı mı takımdan?[hline]Love,sweet love,darlin'...
Mesaj tarihi:
yuh abı hep bılmıyon hep ne ısı war dıyon ayrılalı 1 ay ı gecıyo[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi...
Mesaj tarihi:
Abel Xavier gibi yüzlerce adam türedi ama olabilirde.
Ben bu adamı dişçide görmüştüm.
Arkadaşla dişçiye gitmiştim onun randevusuda benden sonraydı yanında 2 kişi daha vardı dişçide uzun zamandan beri tanıdık oldu ( kolay değil 5 kanal tedavisi yaptık :) ) beşiktaşlıydı merak etme canını çok yakıcam onun demişti.
Çıkarken bana saatini gösteriyordu tercümanı çok geç kaldık diyodu bende hemen arkadaşla bi bjk marşı çaktık adam gülüyordu şebelek ibiş.
Mesaj tarihi:
aha tam kapadım maçı gol mu attilar
iyi iyi devamını beklioz[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor-Wizard of the Hun

Mesaj tarihi:
ı-ıh
elazığ yenemez fener'i
izlemiyorum gerçi ama
fener alır maçı bırakmaz elazığ'a
o kadar da değil[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Mesaj tarihi:
elazığ effa'nın golüyle 1-0 önde.. fener de iyi oynuyo atmosferde güzel beğendim.. böyle bi stadımız olsa diye çok imreniyorum açık söyliyim. taraftara değil sadece stadyum ama..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
eser yağmur'un şutu direkten döndü

sonra fenerin bir penaltısını çiğ çiğ yedi hakem(tamam tartışmaya açık pozisyon bir sürü kişi de eminimki değildi diyecekti ama bence öle)

ve sonra effa kafayı çaktı. heyo ehe
Mesaj tarihi:
bence penaltı diil..
topuğuna çarptı ve eline geldi kasıtlı hiç bişey yok orda topuğa çarpmasa zaten serhat'ın önüne gitmez o top..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
bence yedigimiz golde de aurelio'ya faul yaptılar ama yenen gole kılıf bulmıalım..
herif geldi caktı
eserin sutu direkten donmedi bu arada direk auta gitti.hoijdonkun frikiki direkte patladı[hline]Love,sweet love,darlin'...
Mesaj tarihi:
öh be kardeşim o hoydonk da ne vuruyor...[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,

[Bu mesaj regulus tarafından 23 August 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aha 1-1
dedim ben size fener bırakmaz bu maçı elazığa[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
Mesaj tarihi:
eh bala bak ya böle gol mu olur :) elalem kıçına başına carptırıp gol atıo ya hayret bişi ehehe

[Bu mesaj Raid3r tarafından 23 August 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...