BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İlk başta sormak için açıcaktımda şimdi paylaşayım resimleri dedim =) Ya merak ettim nereden sipraiş ettirebilirim veya bulabilirim ? [spo1=1. si Gundam][/spo] [spo2=2. si FMA Al] [/spo] [spo3=Gundam 2][/spo] [spo4=Gundam 3] [/spo] Birde Saikano animesinin ve Haibane Renmei animesinin oyuncaklarını nereden bulabilirim ?[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 http://www.alaricscomics.com/Right/toy_anime_start.html[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 saols fistan =) bunlar nie hep böle absürd poz vermiş hey allam :D[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Fistan verdiğin linkteki resimlere/oyuncaklara baktın mı abi? Ehue, Cammy iyi güldürdü beni valla :)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ayrıca şu sitedende sipariş verebilirsiniz.http://www.sihirlikule.com/index.asp şunu bulsam... =P (stokta yok) [spo1=spwn][/spo][signature][hline]when it rains the ground gets wet![Bu mesaj Fistan tarafından 02 Ocak 2006 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yemek yiyodum fistan saols :D[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Fistan o ne? Sadist misin? (Diyeceğim de, hangimiz değiliz ki?)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 +18 olmali ehhe :D küçük patiler korkabilir şahsen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bu gundam türke benziyo lan.Topuklu sivri burun giymiş ahauyhuaa. Edit:Bu arada fistan o oyuncak süper ya.İstanbul trip cafede bi tane ejderha var plastik.Onu alacam bu gün 40 milyona.O oyuncağıda bulmak isterdim ama karıyı çok kötü yapmışlar. [signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu [Bu mesaj NeroWarden tarafından 02 Ocak 2006 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Buda neyi kanıtlıyor :P oyuncakların asıl yaşı +18 =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 oyuncak küçük çocukların oynadıı şeylere denir:) bunlar oyuncakmı be? bunun nesiyle oynucan. Anca önüne geçer 2 saat izlersin yada fotorafcı isen arkasına fon atar değişik değişik sahneler çekersin. Model yada maket demeniz daha doğru.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 02 Ocak 2006 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 model bu oyuncak degil:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben bunlarla oynarım valla çok pis fiuu fiuuu yaparım bunlarla çok zevkli olur.[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: CusTodeM, 02 Ocak 2006 14:57 tarihinde demiş ki: model bu oyuncak degil:P oyuncak. geçtim tüm siteler oyuncak diye satıyo bunları da eline alıp oynayabilirsin.oynayabilirsin ozmn oyuncak =P[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yannız o kırmızı başlıklı kız resmen hiçbiyerde yok bulamadım bi türlü gerekli şeylerde kesin vardır diye gittim, serinin dierleri var bi o yok delirdim (: [spo1=gretel de pek güzel][/spo][signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bunlar direk hentai kasmış ya =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 fistan'ın verdiği ilk linktekiler genellikle değiş tokuş figürleri ya da saklarsın koyarsın bi yere süs diye. gundam figürleri oyuncak olma özelliğini de taşıyo mesela. BeIlow'un koyduğu gundam 2 resmindeki arkadaşımda vardı, çok hassas figür yalnız oynamaya pek gelmiyor =)[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 GUNGAM 2 deki oyuncağın çok bnzeri bnde war ufakken almıştım ama nerde satıldığını bilmiom:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Fistan, 02 Ocak 2006 14:48 tarihinde demiş ki: ayrıca şu sitedende sipariş verebilirsiniz.http://www.sihirlikule.com/index.asp şunu bulsam... =P (stokta yok) [spo1=spwn][/spo] İstanbul'da olsan bu Nautilus'da vardı bir ara, belki hala duruyordur, çok ilgilenenleri olmuyor action figürlerinin.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Fetish falan ??[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :) ehehhe gidip bakayım bi ara[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gundam sc nin paketi olan gundam mi ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi aşık oldum yaa[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yeknık oalrak yer yannıs keske anımeye acsaydın ben daha kolay gorup daha rahat bılgılendırırdım sımdı efendım evımde bu gundamalrdan en az 10-11 tane var bunanrı bandai japonya uretıyor turkıyed ebulmak ımkansız gıbı halıyle hatta bellı modellerı bıle bulamk cok zor gundamlar cok cesıtlı olduklarından kımısını uretımı durmus oluyor vs vs kaldıkı eklıyım gundamalr genellıkle model kıt halınde satılır yanı makettırler oturup tek tek bısrlestırmen capakalrını temızlemen boyasını cakman hatta eskıtme efektı vermen gerekır o yukardakı gıbı gorunebılmesı ıcın www.hlj.com bu ve bunun gıbı anıme bazlı seyelrı alamk ıcın en ıdeal yerdır amerıkan sıtelerı japonyadan alıp vergı ve karı bındırıp usps kazıgıyla tekrar sıze satar buda yakalsık her ıtemda yuzde 20 daha fazla odıycegınız anlamına gelır hlj ıse dırek japonyadan satıyor 1kg lık kargo ıcın 12 ytl fılan shıppıng oduyorsunuz gumruk yok rahat rahat ve genelde 20 gun ıcınde gelıyor sakın sezonalrda tam 9.5 gunde gelıyor ama yılbası oncesı veya dıger ulusların bayram oncesı fılan sure uzuyor ıyıce halıyle[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki: On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts! "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 böyle şeylere sarmayın bence, kaancım, bi süre sonra tutkuya dönüşüyo, sonra koleksyoncusu oluyosun, sonunda bıktığın zaman on binlerce dolarının bir oda dolusu saçmalığa gittiğini farkediyorsun :D Ben koleksyon'a karşıyım ama tutamıyorum kendimi :( Hala satılıktır, 1722-1915 arası tarihli 2000 adet temiz pul =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar