Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Oyuncakları Nerede Bulabilirim ?

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

İlk başta sormak için açıcaktımda şimdi paylaşayım resimleri dedim =)

Ya merak ettim nereden sipraiş ettirebilirim veya bulabilirim ?

[spo1=1. si Gundam]

[/spo]

[spo2=2. si FMA Al]
[/spo]

[spo3=Gundam 2]

[/spo]

[spo4=Gundam 3]

[/spo]

Birde Saikano animesinin ve Haibane Renmei animesinin oyuncaklarını nereden bulabilirim ?[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

saols fistan =) bunlar nie hep böle absürd poz vermiş hey allam :D[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

yemek yiyodum fistan saols :D[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

Bu gundam türke benziyo lan.Topuklu sivri burun giymiş ahauyhuaa.
Edit:Bu arada fistan o oyuncak süper ya.İstanbul trip cafede bi tane ejderha var plastik.Onu alacam bu gün 40 milyona.O oyuncağıda bulmak isterdim ama karıyı çok kötü yapmışlar.
[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu

[Bu mesaj NeroWarden tarafından 02 Ocak 2006 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Buda neyi kanıtlıyor :P oyuncakların asıl yaşı +18 =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

oyuncak küçük çocukların oynadıı şeylere denir:) bunlar oyuncakmı be? bunun nesiyle oynucan. Anca önüne geçer 2 saat izlersin yada fotorafcı isen arkasına fon atar değişik değişik sahneler çekersin.
Model yada maket demeniz daha doğru.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 02 Ocak 2006 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunlarla oynarım valla çok pis fiuu fiuuu yaparım bunlarla çok zevkli olur.[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

bunlar direk hentai kasmış ya =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

fistan'ın verdiği ilk linktekiler genellikle değiş tokuş figürleri ya da saklarsın koyarsın bi yere süs diye. gundam figürleri oyuncak olma özelliğini de taşıyo mesela.
BeIlow'un koyduğu gundam 2 resmindeki arkadaşımda vardı, çok hassas figür yalnız oynamaya pek gelmiyor =)[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Sosyal ağlarda paylaş

:) ehehhe gidip bakayım bi ara[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

yeknık oalrak yer yannıs keske anımeye acsaydın ben daha kolay gorup daha rahat bılgılendırırdım

sımdı efendım evımde bu gundamalrdan en az 10-11 tane var bunanrı bandai japonya uretıyor turkıyed ebulmak ımkansız gıbı halıyle

hatta bellı modellerı bıle bulamk cok zor gundamlar cok cesıtlı olduklarından kımısını uretımı durmus oluyor vs vs

kaldıkı eklıyım gundamalr genellıkle model kıt halınde satılır yanı makettırler oturup tek tek bısrlestırmen capakalrını temızlemen boyasını cakman hatta eskıtme efektı vermen gerekır o yukardakı gıbı gorunebılmesı ıcın

www.hlj.com

bu ve bunun gıbı anıme bazlı seyelrı alamk ıcın en ıdeal yerdır amerıkan sıtelerı japonyadan alıp vergı ve karı bındırıp usps kazıgıyla tekrar sıze satar buda yakalsık her ıtemda yuzde 20 daha fazla odıycegınız anlamına gelır

hlj ıse dırek japonyadan satıyor 1kg lık kargo ıcın 12 ytl fılan shıppıng oduyorsunuz gumruk yok rahat rahat ve genelde 20 gun ıcınde gelıyor sakın sezonalrda tam 9.5 gunde gelıyor ama yılbası oncesı veya dıger ulusların bayram oncesı fılan sure uzuyor ıyıce halıyle[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

böyle şeylere sarmayın bence, kaancım, bi süre sonra tutkuya dönüşüyo, sonra koleksyoncusu oluyosun, sonunda bıktığın zaman on binlerce dolarının bir oda dolusu saçmalığa gittiğini farkediyorsun :D
Ben koleksyon'a karşıyım ama tutamıyorum kendimi :(

Hala satılıktır, 1722-1915 arası tarihli 2000 adet temiz pul =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...