Cherkes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dimo ile konuştum bugün 2005 de aldığınız ( power up storedan ) Scrolları satamıycağımızı 2006 da satın alınanların merchantta satılabileceğini söyledi ne kadar doğru bilemem ama premium u olan arkadaşlar deneyebilir.[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:60k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tarihi geçik ürünleri pazarlayamıyoruz artık malesef[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ephe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 doğru sanırım :((( Benim elimde 3 tane sw scroll patladı rouge um bi işime de yaramıo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: ephe, 03 Ocak 2006 17:13 tarihinde demiş ki: doğru sanırım :((( Benim elimde 3 tane sw scroll patladı rouge um bi işime de yaramıo ... kullanırsn bişey olmaz:D:D:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: ephe, 03 Ocak 2006 17:13 tarihinde demiş ki: doğru sanırım :((( Benim elimde 3 tane sw scroll patladı rouge um bi işime de yaramıo ... ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ:-( Bende de 3 tane speed pot 2 tane attack scroll var napcam ben ya bunları ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü!!![signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Cherkes, 03 Ocak 2006 16:49 tarihinde demiş ki: Dimo ile konuştum bugün 2005 de aldığınız ( power up storedan ) Scrolları satamıycağımızı 2006 da satın alınanların merchantta satılabileceğini söyledi ne kadar doğru bilemem ama premium u olan arkadaşlar deneyebilir. bu dogru deil dun preminyum alan biri aldıgı scrollları satamıyo mechata yada tredaya koyamıo :lol:[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: __sak_suka__, 03 Ocak 2006 18:10 tarihinde demiş ki: said: Cherkes, 03 Ocak 2006 16:49 tarihinde demiş ki: Dimo ile konuştum bugün 2005 de aldığınız ( power up storedan ) Scrolları satamıycağımızı 2006 da satın alınanların merchantta satılabileceğini söyledi ne kadar doğru bilemem ama premium u olan arkadaşlar deneyebilir. bu dogru deil dun preminyum alan biri aldıgı scrollları satamıyo mechata yada tredaya koyamıo :lol: hastasiyim $u lafin...[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tedavisi preminyum almaq mıs xD[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum [Bu mesaj __sak_suka__ tarafından 03 Ocak 2006 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 vay mua goem!! 2 1500hp, 5 tane 1000hp bi tarafımda patlamış gibi hissettim. Neyse biz kullancaz artık... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar