Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Space Cowboy

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Offf LvL 20 oldum questler için LvL yetmiyo diyo yahu.Şu upgrade işine girsemde daha kısa yoldan level kassam diyomda nasıl olcak bulamıyorum.Sadece bi kere becerebildim upg etmeyi.

Neyse bu oyunda kapışma felam yokmu ? LvL 20 olduk daha kaça kadar kasacaz PvP için.Blackbilmemne dağında dolaşırken elemanın biri PvP teklif etti kabul ettim tabi benim arkamda iken teklif etmişti yatırdı tabi.Eee sadece teklif usulumü pvp yapılıyo.Düşman nerde yahu.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

26 questinin adı nedir.Bir questte bug var galiba.Birde kimse bilmiyomu bu elementlerle naapcaz.Bissürü birikti millet paso arıyo irondur nikel dir.Satmak istemiyom işe yararlarsa.Bende LvL 23 felam oldum clana girdim bi tane.Beilow oyunu atıyor gerisine karışmıyo walla :D

Teklif usulu PvP yide çözemedim.Nasıl yapılıyor anlamadım opff.Oynamicam galiba.[signature][hline]Palantis Admin

Sosyal ağlarda paylaş

Bende oynamadım pek o yüzden öle ehehe :) onları item upgrade te kullanıyorsun :P elementeleri sanırım :) . pvp f8 e basıp adamın ismini yazın. Bide bir lvl dan sonra artık dier yani düşman grupla pvp başlıyor ama kaçtan sonra bilmiyorum 30 veya 40 olabilir :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Öeh bayaa varmış yaa.23 üm ben daha.Param bitti ühühü.Çok az para veriyo bu lanet yaratıklar.Questlerden gelenide tamire yatırınca para bitti.

Ha elementleri Upg de kullandığımızı biliyorumda nasıl ya.Dün akşam abartısız 1 saat uraştım hepsini denedim.Hiçbiri olmuyo.[signature][hline]Palantis Admin

Sosyal ağlarda paylaş

lvl kaç questi ?[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...