BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 senin nick nedir bu arada :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Talon.. Arlington city e gelebiliyormusun A.N.I sectim oraya attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Space Cowboy Downloadı bulamıyanlar için sitede :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 patch yapiyo oyun su an. bi test turu atacagim bitince.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 topladığımız itemleri satabiliyormuyuz ve lvl 5 im şu an lvl 3 bir item var elimden fakat kullanamıyorum. kırmızı renkte gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 senin aracının modeli kullanamıyordur 4 tane model var :) . 4 ünün silahlarıda farklı ve eet şehirlerde satabiliyorsun :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 nicklerimizide belirtelim :-) Nick : Fire Gear: I LvL : 24[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ya bu oyundaki iron copper gibi madenler ne işe yarıyor.Upgrade etmeye çalışıyom fakat etmiyor.Birde neleri upgrade edebiliyoz.?[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çözebilmiş değilim :-P[signature][hline]SATILIK GUILD WARS ACCOUNT 40YTL.(iletişim için pm atın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Offf LvL 20 oldum questler için LvL yetmiyo diyo yahu.Şu upgrade işine girsemde daha kısa yoldan level kassam diyomda nasıl olcak bulamıyorum.Sadece bi kere becerebildim upg etmeyi. Neyse bu oyunda kapışma felam yokmu ? LvL 20 olduk daha kaça kadar kasacaz PvP için.Blackbilmemne dağında dolaşırken elemanın biri PvP teklif etti kabul ettim tabi benim arkamda iken teklif etmişti yatırdı tabi.Eee sadece teklif usulumü pvp yapılıyo.Düşman nerde yahu.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 teklif usülü pvp var ben lvl 26 questinde takıldım yapamıyorum[signature][hline]SATILIK GUILD WARS ACCOUNT 40YTL.(iletişim için pm atın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 26 questinin adı nedir.Bir questte bug var galiba.Birde kimse bilmiyomu bu elementlerle naapcaz.Bissürü birikti millet paso arıyo irondur nikel dir.Satmak istemiyom işe yararlarsa.Bende LvL 23 felam oldum clana girdim bi tane.Beilow oyunu atıyor gerisine karışmıyo walla :D Teklif usulu PvP yide çözemedim.Nasıl yapılıyor anlamadım opff.Oynamicam galiba.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bende oynamadım pek o yüzden öle ehehe :) onları item upgrade te kullanıyorsun :P elementeleri sanırım :) . pvp f8 e basıp adamın ismini yazın. Bide bir lvl dan sonra artık dier yani düşman grupla pvp başlıyor ama kaçtan sonra bilmiyorum 30 veya 40 olabilir :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Öeh bayaa varmış yaa.23 üm ben daha.Param bitti ühühü.Çok az para veriyo bu lanet yaratıklar.Questlerden gelenide tamire yatırınca para bitti. Ha elementleri Upg de kullandığımızı biliyorumda nasıl ya.Dün akşam abartısız 1 saat uraştım hepsini denedim.Hiçbiri olmuyo.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 onun için özel bir şeyler daha lazım sanırım bende tam bilmiyorum yanıltmayım şimdi :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 26 questinin adı blackboxlı bişey çözemedim bi türlü[signature][hline]kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 O quest buglu abondon et o questi onu yapmadan yoluna devam et.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramushaseru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende buldum oyunu katılıp sızle uzay eksını yapalım baır heheh benım uzay gemısnın ısmı murat131 olcek galıba emındeılım heheh:=))[signature][hline]kötüye bisi olmass anda cölde ayı kovalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya bende girdim lvl kasıyorum. lvl 12 oldum görevi bi türlü yapamadım yaw dioki gate unlock da nasıl yapıcam ne kesicem bi türlü yapamıyorum acil yardım lütfen[signature][hline]Oyun: Silkroad Nick: Andr0medA lvl: 1x job: Archer force: Fire server: Aege Dipnot: alayını keserim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Görevi açıklarsan bize burda yardımcı oluruz.Acaba hangi questti o unuttum valla.Ne istiyorki senden ?[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 o görevi hallettim ama şimdiki ni halledemiyom :D bak böle vadideyim kahverengi. 3 tane parça arıyorm[signature][hline]Oyun: Silkroad Nick: Andr0medA lvl: 1x job: Archer force: Fire server: Aege Dipnot: alayını keserim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Biri dağım ortasında dieri suply e yakın yerde dieride hemen supply nin ilerisinde bu noktaları vurma göermiydi hatırlamıyorum :P[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tamam onuda halletim. yaw bu oyun uzay oyunu dedikde daha uzaya çıkamadım :D . uzay oyunu deil sanırım yaw[signature][hline]Oyun: Silkroad Nick: Andr0medA lvl: 1x job: Archer force: Fire server: Aege Dipnot: alayını keserim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 haydaa şimdide boss plane yi arıyorum scout o nerde çıkar bi bilgisi olan varmı[signature][hline]Oyun: Silkroad Nick: Andr0medA lvl: 1x job: Archer force: Fire server: Aege Dipnot: alayını keserim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 lvl kaç questi ?[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar