Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne kartenemız varmıs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Meali: 5784 tane kar tanesi varmış, ama unutmayın her kar tanesi benzersiz. Yere deyince en çabuk yok olcak şeyde odur.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )

[Bu mesaj Janitschar tarafından 28 Aralık 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kar yağıyor sanırım oralarda, ondan arkadaş biraz heyecanlanmış. Kar tanelerini araştırmış ve bu sonuçları bulmuş, tabii bize aktarırken baya bi karışmış olay.
(Ne senaryo yazdım ama)[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 28 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
Meali: 5784 tane kar tanesi varmış, ama unutmayın her kar tanesi benzersiz. Yere deyince en çabuk yok olcak şeyde odur.

süpersin :D[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Mesaj tarihi:
said:
InneR_ChaoS, 28 Aralık 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
bütün kar tanelerine bakmışlar mı?

Sende ya :lol:[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 28 Aralık 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
Kar yağıyor sanırım oralarda, ondan arkadaş biraz heyecanlanmış. Kar tanelerini araştırmış ve bu sonuçları bulmuş, tabii bize aktarırken baya bi karışmış olay.
(Ne senaryo yazdım ama)

Meseleyi Janitschar derleyip anlatmış işte burda :D[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Mesaj tarihi:
tamam heycanlandıgım dogru ve boluda olunca ınsan ve aslında ızmırlı olup hayyatındakı tum karı 4 yıl ıcerısınde omru boyunca yetıcek sekılde gorup panıkte yapıcak olursa bole olur[signature][hline]kötüye bisi olmass anda cölde ayı kovalar
Mesaj tarihi:
Ahaha Muhallebi beddua eder gibi :-)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
  • Yeni Oluştur...