zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bu cins birşey mümkün müdür? Mümkünse nasıl yapabilirim? (resim, müzik)[signature][hline]Herkes neden mutlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tabiki mümkündür. en basit olarak resim için photobucketi kullanabilirsin. mp3 upload edebileceğin bi yer varsa oda aynı şekilde.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n_acre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bence en hızlı ve güvenlisi önce bilgisayara bişeyler indirmek ordan bi ara kabloyla(usb,bluetooth) falan telefona aktarmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tagtag'tan bi üyelik alıp oraya upload edip cepten indirebilirsin ama biraz pahalı olmazmı yau? gprs ücreti falan ??[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bence de en mantıklısı bilgisayara yukle usb ile cek .. ama galiba sende usb kızıl otesi bt falan yok bun sorduguna gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bende motorola varken ses dosyalarını beleş hosting sunucuma yükleyip oradan telefona donwload etmiştim gprs ile çok da rahat olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 eskiden usb kablom veya bluetooth um vs yokken resimleri telefona öyle koyuyordum ilk olarak bi web alanı lazım oraya koyucaksın örnek dosyanın adı kral.jpg ve adreste şöyle www.osmancan.com/kral.jpg işte bu adresi gprs e bağlanip yazinca o resimi yükler telefon diğer arkadaşların dediği gibi photopucket fln denemedim fakat olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 arkadaşım bu konuyu bende öğrenmek istiyorum... bildiğim kadarıyla rapidshare die bi yer var... ordan yapılıo ama nasıl yapıldığı hakkında hiç bi fikrim yok... olsa ben cep telefonu için olan programlarımı oyunları falan paylaşırım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 rapidle telden çekemezsin. istiyorsanız max 2 saat host sağlayabilirim dosyalarınıza. indirmeye yeter heralde. alan çok da büyük olmadığı için böyle yapmak zorundayım. ama istiyorsanız size can kurban :p [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 11:49 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar