agrian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benim bi kız arkadaşım vardı,(bkz tutorials)soora beni bu terketti..nedeni de şu: onu sevdiğime ikna edememişim,ona benden daha fazla değer verebilecek çok kişi varmış.yeni sevgilisi için de,o beni ikna edebildi...dedi...e abi ben bu kıza hiç umursamaz davranmadım ki?hep 4 döndüm peşinde..hediyeler mediyeler..iyi de abi nası ikna edilir bi kız?veya bu aşk mıdır kız ikna olduğuna gidiyo...nası abi ne abi yani ne bu nası?[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kaçıcaktın çok gitmiycektin kaçan kovalanır hesabı kızlara çok ilgi gösterdinmi beğenmiyorlar. İlgi göstermedinömide sövüyorlar. Ne yapcan ilgi gösterip onu önemseyip önemsemiyormuş gibi davran :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Senden ayrılıp pat diye yeni sevgili bulmuşsa, bi de sana gelip "O senden daha iyi" tarzı şeyler söylediyse, zaten hayır gelmez o kızdan, salla gitsin. Ayrıyetten hakikaten bazı kızların gözünde ilgi göstermeyince değer kazanıyosun. Boş ver , en azından kaybın büyük değilmiş. İlla ki kendine göre birisini bulursun ileride...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çok fazla üstüne gidersen olmaz bende aynı şeyi yaşadım peşini bırakırsan senin için daha iyi olucaktır...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi ikna olayı yalan kız seviyorsa senin kendini bu kadar hırpalamana zaten izin vermezdi gidip başkasıyla birlikte olmazdı seven bir insan[signature][hline]hepimiz bir kukla sahnesindeyiz kuklaci felek usta, kuklalarda biz oyuna cikiyoruz birer ,ikiser bittimi oyun sandiktayiz hepimiz ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ya bunları niye buralarda yazıyosunuz anlamıyorumki ben. Tanımadığımız 2 kişi hakkında yorum nasıl yapıcaz biz? Arkadaşın yokmu senin ?[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Zeytin, 02 Ocak 2006 15:23 tarihinde demiş ki: Ya bunları niye buralarda yazıyosunuz anlamıyorumki ben. Tanımadığımız 2 kişi hakkında yorum nasıl yapıcaz biz? Arkadaşın yokmu senin ? Bazen tanımadıgın insanlardan yorumlar almak sana daha iyi gelebiliyor çünkü tanıdıgın kişiler birazda taraf tutarak yorumlarda bulunuyor ama tanımadıgın kişiler tarafsızca sana yardımcı olabiliyor...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kizlar, kacan erkekleri severler =) cok ciddiyim bu bole.fazla sallamicaksin umursamicaksin.. ama seninkisi farkli bir durum elbette, o senden ayrilmak icin bi bahane uydurmus o kadar..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İyide hassas şeyler bunlar bazen bir lafa bakıyor. Kızı tanıyomusun? hayır belki adamın bize anlatmadığı yada kızı üzen ama farında olmadığı hareketleri var. Gereksiz bence al bi arkadaşını ona anlat.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 =] çok kızacak sefkilim ama yazmadan edemicem.... Nefre PM at o anlatsın. beni çok güzel aşık etti kendine... :P[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kaçan kovalanır.....[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: fede, 02 Ocak 2006 16:51 tarihinde demiş ki: Kaçan kovalanır..... hiç de kaçmadı bir kere??? =][signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: PeriTh, 02 Ocak 2006 16:17 tarihinde demiş ki: =] çok kızacak sefkilim ama yazmadan edemicem.... Nefre PM at o anlatsın. beni çok güzel aşık etti kendine... :P bu lafım üstüne ben Nefr den de faq isterim veya tutorial :D[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bunun tutorialı yok, karşındakine bağlı çünkü. O sana gerekli motivasyonu sağlamazsa istediğin kadar uğraş fazla yaratıcı olamazsın, benim perim bolca ilham verdi bana neyse ki. ;][signature][hline] Nefir of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bu durumda anlıyoruz ki karşılıklı olmalı :P örnek olarakta gördünüz =) yani bence o kız sana bir şey hissetmemiş sadece oyalamış =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: PeriTh, 02 Ocak 2006 17:03 tarihinde demiş ki: said: fede, 02 Ocak 2006 16:51 tarihinde demiş ki: Kaçan kovalanır..... hiç de kaçmadı bir kere??? =] yok ben agrian için demiştim :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 evet arkadaşlarımla çok konuştum ama tanımayan bi insan daha mantıklı objektif bakıyo olaylara...daha ii yani...[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kızı da sevgilisini de döv rahatla :)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar