Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir abi bu aşk mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim bi kız arkadaşım vardı,(bkz tutorials)soora beni bu terketti..nedeni de şu:
onu sevdiğime ikna edememişim,ona benden daha fazla değer verebilecek çok kişi varmış.yeni sevgilisi için de,o beni ikna edebildi...dedi...e abi ben bu kıza hiç umursamaz davranmadım ki?hep 4 döndüm peşinde..hediyeler mediyeler..iyi de abi nası ikna edilir bi kız?veya bu aşk mıdır kız ikna olduğuna gidiyo...nası abi ne abi yani ne bu nası?[signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

Mesaj tarihi:
kaçıcaktın çok gitmiycektin kaçan kovalanır hesabı kızlara çok ilgi gösterdinmi beğenmiyorlar. İlgi göstermedinömide sövüyorlar. Ne yapcan ilgi gösterip onu önemseyip önemsemiyormuş gibi davran :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
Senden ayrılıp pat diye yeni sevgili bulmuşsa, bi de sana gelip "O senden daha iyi" tarzı şeyler söylediyse, zaten hayır gelmez o kızdan, salla gitsin.

Ayrıyetten hakikaten bazı kızların gözünde ilgi göstermeyince değer kazanıyosun. Boş ver , en azından kaybın büyük değilmiş. İlla ki kendine göre birisini bulursun ileride...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:
çok fazla üstüne gidersen olmaz bende aynı şeyi yaşadım peşini bırakırsan senin için daha iyi olucaktır...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
abi ikna olayı yalan kız seviyorsa senin kendini bu kadar hırpalamana zaten izin vermezdi gidip başkasıyla birlikte olmazdı seven bir insan[signature][hline]hepimiz bir kukla sahnesindeyiz
kuklaci felek usta, kuklalarda biz
oyuna cikiyoruz birer ,ikiser
bittimi oyun sandiktayiz hepimiz
ömer hayyam
Mesaj tarihi:
Ya bunları niye buralarda yazıyosunuz anlamıyorumki ben.
Tanımadığımız 2 kişi hakkında yorum nasıl yapıcaz biz?
Arkadaşın yokmu senin ?[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu
Mesaj tarihi:
said:
Zeytin, 02 Ocak 2006 15:23 tarihinde demiş ki:
Ya bunları niye buralarda yazıyosunuz anlamıyorumki ben.
Tanımadığımız 2 kişi hakkında yorum nasıl yapıcaz biz?
Arkadaşın yokmu senin ?

Bazen tanımadıgın insanlardan yorumlar almak sana daha iyi gelebiliyor çünkü tanıdıgın kişiler birazda taraf tutarak yorumlarda bulunuyor ama tanımadıgın kişiler tarafsızca sana yardımcı olabiliyor...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
kizlar, kacan erkekleri severler =) cok ciddiyim bu bole.fazla sallamicaksin umursamicaksin.. ama seninkisi farkli bir durum elbette, o senden ayrilmak icin bi bahane uydurmus o kadar..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
İyide hassas şeyler bunlar bazen bir lafa bakıyor.
Kızı tanıyomusun? hayır belki adamın bize anlatmadığı yada kızı üzen ama farında olmadığı hareketleri var.
Gereksiz bence al bi arkadaşını ona anlat.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu
Mesaj tarihi:
=] çok kızacak sefkilim ama yazmadan edemicem....
Nefre PM at o anlatsın. beni çok güzel aşık etti kendine... :P[signature][hline]"la fée aimée"
Mesaj tarihi:
Kaçan kovalanır.....[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
said:
PeriTh, 02 Ocak 2006 16:17 tarihinde demiş ki:
=] çok kızacak sefkilim ama yazmadan edemicem....
Nefre PM at o anlatsın. beni çok güzel aşık etti kendine... :P

bu lafım üstüne ben Nefr den de faq isterim veya tutorial :D[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
Bunun tutorialı yok, karşındakine bağlı çünkü. O sana gerekli motivasyonu sağlamazsa istediğin kadar uğraş fazla yaratıcı olamazsın, benim perim bolca ilham verdi bana neyse ki. ;][signature][hline]
Nefir of BL

Mesaj tarihi:
Bu durumda anlıyoruz ki karşılıklı olmalı :P örnek olarakta gördünüz =) yani bence o kız sana bir şey hissetmemiş sadece oyalamış =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
said:
PeriTh, 02 Ocak 2006 17:03 tarihinde demiş ki:
said:
fede, 02 Ocak 2006 16:51 tarihinde demiş ki:
Kaçan kovalanır.....

hiç de kaçmadı bir kere??? =]

yok ben agrian için demiştim :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlarımla çok konuştum ama tanımayan bi insan daha mantıklı objektif bakıyo olaylara...daha ii yani...[signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

• Yeni Oluştur...