fredy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Merhabalar.. Arkadaşlar ben newbie dungeon yaptım orada kimsenin birbirini kesememesini sağlamak istiyorum ama bir türlü yapamadım. ben hardgamerda görmüştüm oyuncular yaratıkları kesebiliyor fakat birbirlerne dalınca invul gibi gözüküyorlardı bunun bir flagı felanmı var aradım ama bulamadım. yada bir script felanmı lazım ?[hline]
guardteam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 events yaz oraya giren player invul olsun cıkınca invul u 0 yap. istersen yazayım.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 o zaman yaratıklarla nası dövüşçek[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 REGIONTYPE ile bir event tanımlıcaksın. oraya girerken ekle, cıkarlarken sil. ne kadar dogru hatırlıom bilmiom walla ama yazim bişiler.. [REGIONTYPE e_invul] ON=@ENTER src.events +e_inv ON=@EXIT src.events -e_inv [EVENTS e_inv] ON=@Damage IF (!) RETURN 1 ENDIF gibi bişi olması lazım..bu e_invul u spheremapte events kısmına ekliceksin..
fredy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 tam olarak bir açıklığa kavuşturabilirmisin CEDAY senin bu yazdığın kesin olurmu olursa nasıl ekliyecem ? yani nereye eklemem lazım[hline]
Öne çıkan mesajlar