Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Heh Hyjal'ın girişi kapandı artık. 1.9 veya 1.10'da falan açılabilir belki.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 mageler girebilio halen hemde ölmeden tunelin hemen soluna biraz tırmanıosunuz sorası ztn tek blink isi tepedesiniz 2.blink hyjal bahcesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Demişim ki: Gidilecek/bulunacak yerler/şeyler listesi. 1. Nessy. 4. Blackrock mountain tepesi. En zoru yani. Aşırı zor.5. Shatterspear troll köyü. Moonglade ile Auberdine arası. 6. Gm island. Ticket attım, ulaşılamıyormuş/ ulaşılınması istenmiyormuş. 7. Dev island (bkz 6.) 8. Programmers' island. (bkz 6.)10. Karazhan içi [spo1=5. Shatterspear troll köyü]Lvl 55+ normal moblar, hepsi neutral. Grindlemek için süper mekan :-P Dansçılar ve davulcuları var. Beni bulabilecek misiniz? :O[/spo] [spo2=10. Karazhan içi]Girişi o kadar da zor diildi :-P Bir zindan olarak tasarlanmış, asılı insanlar, çukurlar, küçük hapishane odaları, gizli tüneller. Resimler çok karanlıktı diye bi programla brightnessini artırdım, kaliteleri o yüzden biraz düşük. ^ Ne işe yaradığını bilmediğim bi çukur ^ Suçluları bu şekilde "asıyorlar"mış demek. ^ Bkz resim 2 ^ Yorum yapacak bişi yok :-P ^ Büyük ihtimalle insanları buraya hapsediyorlardı. ^ İnsance girişini normal odalara bağlayan tünel. ^ Suçluları bu çukurdan aşağıya atıyorlar galiba :O. İçine atlamayı denedim, 99% hp gitmişti :-P ^ "I wish you were here" kartpostalı. [/spo][signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 karazhana ilk girdigimde cok tirsmistim duskwood levellarinda oraya kadar kosmustum cikis olmadigini gorunce hs basmistim hemen teleportta yok o siralar lvl yetmiyo :/[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yasitlarin buldular bi NE dilber evlendiler yuva yaptilar sen hala geziyosun boyu devrilmeyesice :P[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Dağları, adaları, doğayı sevdim ben :-P Wowmapvieweri kullanarak dark portalın arkasını buldum, daha sonra Booty Bay'den yüzmeye çalıştım. Yolun ortasında deniz bitti, düştüm lol... Expansionda gelir artık Draenor. Mapwiever sayesinde GM Island'ın yerini buldum, yakında screenshotları yapıştırırım :P Bütün liste bitince, video gelecek.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Keke Hyjal'ın screemylerini çekmeyi unutmuştum, tekrar gideyim dedim. [spo1=Hyjy] ^Under destruction ^World tree[/spo] Aynı şey Orgrimmar'ın tepesi için de geçerli. [spo2=Orgry] ^Orgrimmar-barrens kapısı ^Hall of Champions deniyordu galiba ^Hava sislenmiş biraz :-P ^Orgrimmar-Durotar kapısı ^Karanlık nokta :-P Görünen üstünde demonslaying enchantlanmış bi Soul Harvester.[/spo] Son olarak: yapabildiğim en zor wallwalk, toplam 20-30 kişi gidebilmiştir :Pp : [spo3=WE HAXED BLIZZ] Ordan Orgrimmar'a atlanıp şuraya gidiliyor: ^Thrall'ın odası[/spo] Edik: Gidilmiş yerler listesi: 1.Ironforge-Airport 2.Kalimdorun en güneyindeki adalar 3.Silithus'un güneyi: Ahn'Quiraj 4.Zul'Gurub: Stranglethorn Vale'nin kuzeyindeki lvl 55 elite mobların koruduğu yer. 5.Eastern plaguelandsın kuzeyindeki iki yer 6.Hyjal 7.Silverpine'in güneyindeki alan (bomboş) 8.Undercity'nin üstü 9.Stormwind'in altı 10.Stormwind-trade district-portal olayı 11.Wetlands farmyards 12.Gnomeregan'in üstü 13.Redridge'nin üstündeki boş alan 14.Orgrimmar'in tepesi 15.Stormwind'in üstü 16.Shatterspear troll köyü 17.Caverns of time içi 18.Karazhan içi 19.Barrens'in güneyi 20.UNUSED Edik2: 1.9 says: "Players should no longer be able to walk on steep terrain." R.I.P Wallwalking... [signature][hline]Ufo!!11!1!1!![Bu mesaj Hergonan tarafından 07 Aralık 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Hergonan tarafından 07 Aralık 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ben de zul gurub açılmadan yukardan atlayıp girmiştim içeri gönlümce gezmiştim içerde :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal http://www.guildhajnal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eskiden bu caverns of time a hayalet girmeyi bilmiyordu kimse, öldürüyodun kendini kapıdan hayalet geöiyodun mesela, girdim içeriye geziniyorum kum saatini felan gördüm, bide bir yerleden girdim boşluklaara felan takılıyosun, GM den whisper geldi, bunu yapmayın bu spoiler olur dedi hemen çıkın dedi. Anlam veremedim. Karazhana giremedim ya her taraf kapalı geldi bana, bir daha bakiyim bari. 20- unused alandan haberim yok :D ironforge un kral odasındaki yere hayalet olarak giriştim HAAHHA ironforgea gidip öldürmüştüm kendimi :D gezmek gibisi yoktur :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 @Asph [li]Old Ironforge kapısı, Hyjal kapısı ve Caverns of Time kapısından artık hayalet olarak geçilmiyor :-P Onlara başka yollardan gidiyorsun. [/li] [li]Hint: CoT: Kapının sağındaki çatlak Hyjal: Kapıdan biraz sağındaki sütun Old Ironforge: wetlands farmyards-sonsuz düşüş tüneli (yanınıza bol bol Noggenfogger alın) :p[/li] [li]Karazhan'a giriş sandığımdan çok çok daha kolay oldu kekeke[/li] [li]UNUSED olayını exploration the moviede gördüm, inceledim, taradım, haritaları dolaştım, buldum, gittim mehe. WoWun en zor gidilen yeri bence.[/li][signature][hline]Ufo!!11!1!1!! [Bu mesaj Hergonan tarafından 07 Aralık 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 oyunun zevki böyle çıkıyor bencede,congratz hergonan.gerçi ben blizzden bu tip yerlere özel bişiler koymasını beklerdim,easter eggler felan ama,neyse..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 şimdi aklıma geldi, Hyjal da onyxia lariın girişnie benzeyen bir yer var. anlam vermedim ne acaba orası.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Hergonan, 12 Eylül 2005 12:52 tarihinde demiş ki: 3. Stormwind'in sağ kısmındaki şelale'nin üstü [hline] said: Hergonan, 09 Ekim 2005 02:13 tarihinde demiş ki:3: Gmler sağolsunlar (ühühü), bu şelalenin her tarafını görünmez duvarlarla kapladılar. O yüzden, listeden silinmiştir. NOES! Başka bir yol buldum. Mohahah. [spo1=Waterfall! [7]] [/spo] Diğer ilginç screenshotlar: [spo2=Otherz[4]] ^Dun Morogh-Searing Gorge arasında kaybolmuş bi robot :P ^Searing Gorge kuzeyinde kaçak inşaat! ^Mehehe. Dun Morogh'un batısındaki sahilde bunu buldum. [/spo] 1.9'a kadar bikaç yer daha bulurum artık :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 valla şoklardayım :D baba adam çıkcam demiş, 2 gün geçmiş ssleri koymuş gerçekten helal olsun. abi köpeğiniz moduna girmemek elde deil haha. ben varya bi kere zaten if airporta gidiim dedim, küfrettim çıktım hehe ama orda da gnome felan olmak gerekio yazıodu sitede ne bilim böle slow walk dio yapıoz paso düşüo karakter uyuz etti. valla öle dağa çıkmak felan ayrı mevzu da mesela ben bi yere gitmek istesem 2-3 denerim baya baktım en olcak yerden tırmanılmıo bakarım etrafa başka tırmanmaya el verişli yer yok kıl olur aşşa inerim ama sen harbi yeteneklisin ne diyim. nedir taktiğin hehe yılmamak mı aynı yeri, aynı dtümseği 50 defa geçmeye çalışmak mı. edit: ya bütün postları okudum da. bu banlanma işi muallak. ben şimdi nereye gidersem banlanırım ki. gm islanda haberim yok öle şansa bala gittim dielim. neden banlasınlar ki :D bi de mesela ben all map review mu ne öle bi mod kullanıom. bütün harita açık, o ban sebebi deildir inşallah bi de, o wowmapview mu ne onu kullanırsak kanatlandırmasınlar charı [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 21 Aralık 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Wowmapviewer ban sebebi diil, sadece haritayı oyun dışından görmeye yarıyor.Fullmap yine ban sebebi diil. Gm islanda gitmek ban sebebi; çünkü gm island öyle kazayla gidilebilecek bi yer diil :-P Nerdeyse gidiyordum ordan biliyorum (insert something between *grin* and *cry* here). Taktiğim sabır + hayal gücü <- bir şekilde ulaşamazsam başka şekilde gitmeyi deniyorum, sonunda bi yol düzgün çıkıyor. Stormwind-şelale olayında cidden sabrım kalmamıştı ama ehehe, sonra "son bi kez deniyeyim bari" diyip yola koyuldum, başardım tabi mehehe. NOT: O drakenin lootu bomboş =/ NOT2: Gölden cidden PEACEBLOOM avlanabiliyor. Gölün ortasında bi school of fish var, mantar onun içine düşerse balık yerine peacebloom çıkıyor (ilk O_o moduna girdim, sonra gülme krizine). NOT3:Hyjal içindeki instance Onyxia's Lair'in birebir kopyası. Bitek içinde moblar + boss yok NOT4: 1.9 SUX :([signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 OMFG NERF HERGO PLX HE NINJAED MY MAP AND WENT TO GM ISLAND OMFG BAN HMI HE IS A N00B[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 52 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Lianath gezdir buraları bana sozunude unutma CoT'a gidicez;)[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Heheh ben un goro crater'den cıkamayıp h.stone cektim onu hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Eladuin, 22 Aralık 2005 16:43 tarihinde demiş ki: OMFG NERF HERGO PLX HE NINJAED MY MAP AND WENT TO GM ISLAND OMFG BAN HMI HE IS A N00B I NEEDED TEH MAP!!11 ITS NOT A NINJA LEARN2PLAY LOLORLOFLORFORL şaka bir yana, gm islanda gidemedim ki :-P said: mADmaXimus, 22 Aralık 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Lianath gezdir buraları bana sozunude unutma CoT'a gidicez;) Gideriz tabi :P 1.9a daha 1-2 hafta var mehe[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 olm onu bunu bırak gel bana set yapak :P böle olmuyo bi dreadmist bile yok warlock da :P[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 52 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ahn-Quiraj (pre-patch), Ahn'Quiraj güneyindeki sahilde bir kaç boş tauren evi, bir de hatıra screenshotu. [spo1=Ahn'Quiraj (4)][/spo] [spo2=/moo (3)][/spo] [spo3=Blackrock (1)] [/spo] 1.9 gelmeden bütün Kalimdor+Azeroth'u gezmeye karar verdim :-P.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!![Bu mesaj Hergonan tarafından 24 Aralık 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yaa işinmi yok 0-10 olmuş bu maç :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 30 :P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Advanced exploration :-P [spo1=Old if-new way (7)] ^İronforge airporttaki kapalı tüneli priest fearıyla geçtim ( ^Ironforge-Old ironforge arası kapı. Kapalı tabii ki.[/spo][signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Lia FTW :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar