Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 beyler okudum faq ları falan ama oyunları nereden indireceğim gözüme çarpmadı yardımcı olabilir misiniz?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tabi ben www.google.com diyorum yasak burda :) kapanır birazdan burası[signature][hline]orochi
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben oyun indirdim mame i de kurdum ama açamıyorum oyunu nasıl olacak ya?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bios dosyası gerekebilir. neogeo.zip onuda oyun dosyası gibi roms klasörüne atmayı dene[signature][hline]orochi
Madcat Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 up! beyler linkleri bi daha verin yaw hepsi uçmuş..
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 onlime uyumlu olanı lazım işte =) mame kaillera diye aratın olmazsa sınavdan çıkınca bulayım ben
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 http://www.kaillera.com/download.php bu sayfada var direk ama rom adresi vermiyoruz =) (en azından vermiyorduk)
Öne çıkan mesajlar