Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asga Fruit nedir ? Yardım plz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cz de yanlıs hatırlamıosam cardinaldan mavi bi top dustu quest item dio ama nasıl bi quest bilmiyorum. yardımcı olursanız sevınırım[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii
Mesaj tarihi:
Elmoradda ASGA ya Gittiginde ( Karustaki ismini Bilmiyorum ) Secret Agent Clerence Denen Bi Hatun Var.. O Hatuna 5 Adet Asga Fruit Goturdugunde.. Pekte Memnun Kalmayacagin Bisi Verior ( Tam Hatirlamiorum 3k Ex Olmasi Lazim.. )

CZ de Aramana Gerek Yok.. ASGADa Kopeklerin Orda Cardinallerden Bol Miktarda Düsüyor.. Ama Dedigim Gibi.. Ugrasmana Degmez..
Mesaj tarihi:
lol sux. çöpe atıom dırek xD[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii
Mesaj tarihi:
Ben Bi Gun Can Sıkıntısından O Tarz Gorevlerin Hepsini Yapmistim.. İnan Kayda Deger Tek Gorev Tyon Meat.. Oda Cok Dolandiriyor...[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED

UNNAMED....REBURN...
Mesaj tarihi:
said:
KILIC, 01 Ocak 2006 23:07 tarihinde demiş ki:
İnan Kayda Deger Tek Gorev Tyon Meat..

bu nasıl bir görev yani kaç m ex veriyor nasıl yapılıyor ?[signature][hline]Ko Delete
Mesaj tarihi:
Tyon Kesiorsun.. İcinden Meat Cıkıyor.. Townda İnnhostesin Sag Tarafında RoyalCheaf Var.. Ona VEriyorsun.. 3000 Ex Veriyor.. Tekrar Tıklıyorsun BBQ Dish Diye Bisi Veriyor ( tavuk ) Onu Runar Gate Guarda Goturuyorsun.. Veriyosun 3000 Ex te Veriyor.. Tekrar Tıklıyorsun Guarda.. Sana Yüzük Veriyor... Yüzügü EzlantGate de Duran Ezlant Woman A Veriyorsun Tesekkur Edip Cebine 500K Para Koyuyor.. Oyle milyon Ex Felan Verdigi Yok.. Sadece O Tarz Gorevler Arasında En İse Yarari O Dedim..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED

UNNAMED....REBURN...
Mesaj tarihi:
lvl 30 görevi benim için kısa sürede en fazla ex veren görev. 5 tane scooting soldier öldürüyosun ve pianaya götürüp adını unuttuğum ilgili bir makama veriosun sana 362K ex(yanlış hatırlamıyorsam) veriyor. Ben bu görevi lvl 62 de yaptım. 2dk sürmedi[signature][hline]Server: Beramus
Nation: El Morad
Job: Paladin
Level: 62
Nick: VaniLLa_GirL
NP: 1800 ( Daha başlamadım :) )
Mesaj tarihi:
e birakta surmesin :D :D bende anahtari / orcsymbolü ve abys blessing i 61 e saklıyorum.. :)[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx

Win Or Die ßut Never Lose !
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...