nocom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cz de yanlıs hatırlamıosam cardinaldan mavi bi top dustu quest item dio ama nasıl bi quest bilmiyorum. yardımcı olursanız sevınırım[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Elmoradda ASGA ya Gittiginde ( Karustaki ismini Bilmiyorum ) Secret Agent Clerence Denen Bi Hatun Var.. O Hatuna 5 Adet Asga Fruit Goturdugunde.. Pekte Memnun Kalmayacagin Bisi Verior ( Tam Hatirlamiorum 3k Ex Olmasi Lazim.. ) CZ de Aramana Gerek Yok.. ASGADa Kopeklerin Orda Cardinallerden Bol Miktarda Düsüyor.. Ama Dedigim Gibi.. Ugrasmana Degmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 lol sux. çöpe atıom dırek xD[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ben Bi Gun Can Sıkıntısından O Tarz Gorevlerin Hepsini Yapmistim.. İnan Kayda Deger Tek Gorev Tyon Meat.. Oda Cok Dolandiriyor...[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: KILIC, 01 Ocak 2006 23:07 tarihinde demiş ki: İnan Kayda Deger Tek Gorev Tyon Meat.. bu nasıl bir görev yani kaç m ex veriyor nasıl yapılıyor ?[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Tyon Kesiorsun.. İcinden Meat Cıkıyor.. Townda İnnhostesin Sag Tarafında RoyalCheaf Var.. Ona VEriyorsun.. 3000 Ex Veriyor.. Tekrar Tıklıyorsun BBQ Dish Diye Bisi Veriyor ( tavuk ) Onu Runar Gate Guarda Goturuyorsun.. Veriyosun 3000 Ex te Veriyor.. Tekrar Tıklıyorsun Guarda.. Sana Yüzük Veriyor... Yüzügü EzlantGate de Duran Ezlant Woman A Veriyorsun Tesekkur Edip Cebine 500K Para Koyuyor.. Oyle milyon Ex Felan Verdigi Yok.. Sadece O Tarz Gorevler Arasında En İse Yarari O Dedim..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 lvl 30 görevi benim için kısa sürede en fazla ex veren görev. 5 tane scooting soldier öldürüyosun ve pianaya götürüp adını unuttuğum ilgili bir makama veriosun sana 362K ex(yanlış hatırlamıyorsam) veriyor. Ben bu görevi lvl 62 de yaptım. 2dk sürmedi[signature][hline]Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL NP: 1800 ( Daha başlamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 e birakta surmesin :D :D bende anahtari / orcsymbolü ve abys blessing i 61 e saklıyorum.. :)[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 peki karuslarda nasıl yapılıo ben topladım kastım 5 tane topladım :d görevi bitirme yeri nerde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 secret agent clearence-bellua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 secret agent clearence-bellua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 vanilla girl yanlış hatırlıyo olabilirsin o görev 50 de bitiyodu sanırım yani 62 de yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yok yok yapabılıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yanlıs hatırlamıyosam 65'e kadar yapabiliyosun.. ben daha bırakın anahtarı görevi bile almadım :d uyuz oluyorum o göreve arada bul :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu oyunda heran hersey olabılırç lvl 80 de bile lvl 30 görevini yapabılırsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nocom işte o dediğin olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar