Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legendry mount

sonallsun

Öne çıkan mesajlar

hayir. this is a very fast mount dedigi zaman +100% speed verir[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 01 Ocak 2006 19:08 tarihinde demiş ki:
hayir. this is a very fast mount dedigi zaman +100% speed verir

anladım epic telef olmuş at iyidir ozaman (undead mount) :P gerek yok çiçek böcek turuncu mounta ama iyi satılır:/[signature][hline]Daggerimi ye
Sosyal ağlarda paylaş

Rezalet ötesi 1 mount bunu alıcağıma repu kasarım kendi mountumu beyenmiyosam daha güzel 1 mount alırım ama bunu bedavadan verseler binmem destroy ederim :P[signature][hline]Level 60 Orc Warlock Mucver
Level 60 Tauren Warrior Usturakemal
Level 51 Undead Priest Kadavra

Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben AQ da napicam onu düsünüyorum, kelebek görünce bile titreme krizine giren bi insanim : S[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

blizz developer 1- baba sole ıyı bır twıst yapalım dunyaya aktkısı olsun oyuncular bıkmıstır burnıng legıon black dragonflıght scourge gıbı uncool (!) dusmanlardan

blizz developer 2-harbıden yenı bı sey bulalım hmm bakın medivh gerı gelse fılan

blizz developer 1- yok yaws onu kullandık w3 de ıyı adam yaptık

blizz developer 2-hmm o zaman dıger troll clanalrı pekı?

blizz developer 3-heey onalrı koyduk zaten de oyuncualr pek ılgı gostermedı galıba

blizz developer 1-yok yok karızma yok bunanrda hmm pekı ya dunyayı tehlıkeye sokan dınazorlar fılan?

blizz developer 4- baba onuda kullandık ungoro yu jurassıc park yaptık resmen

blizz developer 1-hmmm bzıe bole uber duper bır kotu taraf lazım oyle olsunkı burnıng legıon un karızmasını fılan falan yoektsın sargerasdan bıle guclu olsun

blızz devoloper 3-ee bunu yapıyoruz zaten ragnaros fılan

blizz developer 1- ragnaros !!! supersın tabı old godları bız nasıl unuttuk

blizz developer 2- harbıden ıyı hatırladın

blizz developer 1-o zaman old godlardan bırını uayndıralım bunanr yer altında nede olsa bıde buna sunı bır ordu yaparız fılan bıde hıgh end mekan ıle 55-60 zone verırız dıger bolgelerede yayarız az cok super olur

blizz developer 4-evet evet kulaga hos gelıyor ama yapıcagımız seyın klıseden uzak kalması lazım orjınal olmalı bu old god ın takıpcıelrı

blizz developer 3-gorılla lar olsun

blizz developer 1- yok, kotu, olmaz. bize soole oyuna uyan uber karızma yenı bısıler lazım

blizz developer 2-ne uyabılır hmm kuslar olabılırmı pekı

blizz developer 1- cok ucuz

blizz developer 3-pekı yarasa adamlar?

blizz developer 1-klişe

blizz developer 4- agbı pekı boole kobold mobold yapalım yada hopgoblınler fılan hatta mutasyon gecırmıs ogrelere veya ne bılıım boole evrım egcırmıs dragon turu fılan

blizz developer 1- yok ya fantazı settıng ıne uymuyo bunnar! daha ayratıcı bsıey bulmak lazım
.
.
.
.
blizz developer 1- Buldum Buldum

blizz developer 2-3-4- ne buldun agbı

blizz developer 1- bocekelrı kullancıaz booole devasa bocekler olcak bunnar bu old god a baglı olcuak fılan yerden bocek yuvaları cıkıcak devasa bocekler hatta cıvar bolgelerede yayılmaya abslcıak questler sırayla b unanrın zone a getırıcek oyuncuyu

blizz developer 2-3-4- WTF??????

blizz developer 1- buldum buldum dahıyım super neden aklımıza gelmedı kı sankı gralım uberım RPG dahısıyım bocekler bır devrım olucak fantasy settıng ede uyuyor zerglerı bulmak ıcın alien dan bıraz arak yapmsıtık gercı ama bu orjınal yanı starshıp trooper sayılmaz eskı o ve kult dııl hadı kutlıyalım bıde maunt yapalım bu bocekelrden oyuncular ugrassın gralız beeee[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...