sonallsun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 http://www.wowguru.com/db/items/black-qiraji-resonating-crystal-id21176/ :/ daha normal mountum yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 guzelmiş greandisthas'a soyleyim bulsun kendine bi tane adam mount koleksiyonu yapıyo euhaeuhaeh :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 1.9 ile gelecek[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Çok tipsiz.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ne ozellligi var anlamadım simdi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 zerglingimiz olacak kıpır kıpır :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hamam bocegene binip ne yapcan bin miss gibi kapalnına veya kurtuna[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 aramaya inanalım[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Belki saçma bir soru olacak ama epic mounttan daha hızlımı olur bu legendary mountlar?[signature][hline]Daggerimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hayir. this is a very fast mount dedigi zaman +100% speed verir[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Penthesilea, 01 Ocak 2006 19:08 tarihinde demiş ki: hayir. this is a very fast mount dedigi zaman +100% speed verir anladım epic telef olmuş at iyidir ozaman (undead mount) :P gerek yok çiçek böcek turuncu mounta ama iyi satılır:/[signature][hline]Daggerimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 undeadler mı bınıcek buna sadece[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 herkes biniyo sanırım ama en cok undeadlere gider bencede[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tauren veya orc binmez zaten bole bişeye[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Lol Hunter mount demişler bide :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Rezalet ötesi 1 mount bunu alıcağıma repu kasarım kendi mountumu beyenmiyosam daha güzel 1 mount alırım ama bunu bedavadan verseler binmem destroy ederim :P[signature][hline]Level 60 Orc Warlock Mucver Level 60 Tauren Warrior Usturakemal Level 51 Undead Priest Kadavra Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Böceklerden tiksinen biri olarak, hayatımda zg ye girmedim, silithusa da girmem. O atı da almam. Zaten oyunu da bıraktım geçen hafta heh. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben bu mount a binmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ben AQ da napicam onu düsünüyorum, kelebek görünce bile titreme krizine giren bi insanim : S[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ben 2 bılemedın 4 ayaktan fazla ayagı olan bısı gordum mu oyunda ıken ıcım bı kotu oluor bunu bana bedava verseler bımem KAHROLSUN BOCEKLER :'([signature][hline]Nerf Plz.. lvl 48 Tauren Shaman - Delidana First Sergeant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 blizz developer 1- baba sole ıyı bır twıst yapalım dunyaya aktkısı olsun oyuncular bıkmıstır burnıng legıon black dragonflıght scourge gıbı uncool (!) dusmanlardan blizz developer 2-harbıden yenı bı sey bulalım hmm bakın medivh gerı gelse fılan blizz developer 1- yok yaws onu kullandık w3 de ıyı adam yaptık blizz developer 2-hmm o zaman dıger troll clanalrı pekı? blizz developer 3-heey onalrı koyduk zaten de oyuncualr pek ılgı gostermedı galıba blizz developer 1-yok yok karızma yok bunanrda hmm pekı ya dunyayı tehlıkeye sokan dınazorlar fılan? blizz developer 4- baba onuda kullandık ungoro yu jurassıc park yaptık resmen blizz developer 1-hmmm bzıe bole uber duper bır kotu taraf lazım oyle olsunkı burnıng legıon un karızmasını fılan falan yoektsın sargerasdan bıle guclu olsun blızz devoloper 3-ee bunu yapıyoruz zaten ragnaros fılan blizz developer 1- ragnaros !!! supersın tabı old godları bız nasıl unuttuk blizz developer 2- harbıden ıyı hatırladın blizz developer 1-o zaman old godlardan bırını uayndıralım bunanr yer altında nede olsa bıde buna sunı bır ordu yaparız fılan bıde hıgh end mekan ıle 55-60 zone verırız dıger bolgelerede yayarız az cok super olur blizz developer 4-evet evet kulaga hos gelıyor ama yapıcagımız seyın klıseden uzak kalması lazım orjınal olmalı bu old god ın takıpcıelrı blizz developer 3-gorılla lar olsun blizz developer 1- yok, kotu, olmaz. bize soole oyuna uyan uber karızma yenı bısıler lazım blizz developer 2-ne uyabılır hmm kuslar olabılırmı pekı blizz developer 1- cok ucuz blizz developer 3-pekı yarasa adamlar? blizz developer 1-klişe blizz developer 4- agbı pekı boole kobold mobold yapalım yada hopgoblınler fılan hatta mutasyon gecırmıs ogrelere veya ne bılıım boole evrım egcırmıs dragon turu fılan blizz developer 1- yok ya fantazı settıng ıne uymuyo bunnar! daha ayratıcı bsıey bulmak lazım . . . . blizz developer 1- Buldum Buldum blizz developer 2-3-4- ne buldun agbı blizz developer 1- bocekelrı kullancıaz booole devasa bocekler olcak bunnar bu old god a baglı olcuak fılan yerden bocek yuvaları cıkıcak devasa bocekler hatta cıvar bolgelerede yayılmaya abslcıak questler sırayla b unanrın zone a getırıcek oyuncuyu blizz developer 2-3-4- WTF?????? blizz developer 1- buldum buldum dahıyım super neden aklımıza gelmedı kı sankı gralım uberım RPG dahısıyım bocekler bır devrım olucak fantasy settıng ede uyuyor zerglerı bulmak ıcın alien dan bıraz arak yapmsıtık gercı ama bu orjınal yanı starshıp trooper sayılmaz eskı o ve kult dııl hadı kutlıyalım bıde maunt yapalım bu bocekelrden oyuncular ugrassın gralız beeee[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki: On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts! "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 aq (a.k. gibi oldu lol) su silithusun guneyindeki (duvarin otesindeki ) yeni bocek kenklermi oluyo?[signature][hline]Kick asss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Benim bildigim bu mount sadece Ahn'Qiraj da kullanilabilecek.[signature][hline]NE Hunter of INVADORIA Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 titremeye gerek yok biri ninjalar zaten... Ki arkadaşın söylediği gibi anlamadım gitti her iteme şu class itemi damgası yapıştırılıyor hemen:) don görse bunlar hunter donu diyecek asuasuasaus[signature][hline]Daggerimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bilizi bu defa kınadım ınsan dusunmez mı bocek fobisi olanları yaa ben nasıl giricem o a.q ye ? nasıl kasıcamda ıtem alabılcem oradan :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar