ekran kartı driverını update et belki eskiyse sorun cıkarıyodur.bendede öyle bi sorun vardı suyla ilgisi olan bütün moblardan ısık cıkıyodu murloc naga tospaga falan driver update ettim gecti.
bi ara ınternetcafede oynarken aynı sorun cıkıordu katlanamayacak bı goruntu murloc olan yerlerden kacıyordum resmen ekran kartı drıverlarını update etmeyı dene
işte satasırsan elin zavallısına Allah bilgisayarını sapıttırır boyle =) O ısık sen kesme diye ilahi bir guc tarafından gozlerine ve beynine hasar veriyor bulaşayım deme bence =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)
Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
yazık ya murlocları programlamak için verilen zamana, yapılan tıklamalara yazılan kodlara yazık yahu... bu kadar tiksindiğim bişi olamaz. Hele o sesi duyuyorum psikolojikman çöküntü yapıyor. hiç unutmam level 60 olduüumda gidip low level murlock kampına peti agresif modda salıp bilgisyar karşısında ayaklarımı u zatıp ego tatmini yapmıştım :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!
Bu murlocların en düşük levellısının bile bir elite gücünde olması da cabası ( zaten çıkardıkları seslerle insanı yeteri kadar fıtık ediyorlar. ).[signature][hline]Godon Onerous #Paladin www.GO-tr.org
hayir bide heal atiolar, ranged takiliolar, hizli spawn oluolar ustune ustun yuruyen balik bunlar. Denizdede var karadada. Nefret ettim her zamanda edecem.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Öne çıkan mesajlar
hikmetozsahin
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Paladin Rely On Chance
Sosyal ağlarda paylaş
pandaalf
bablablablablablablaaa die konuşmaları ilginç duruo
Sosyal ağlarda paylaş
darkleee
lol
Sosyal ağlarda paylaş
Darklight1903
Alliance. Mage. Invadoria.
http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031
Sosyal ağlarda paylaş
_ILuVaTaR_
Sosyal ağlarda paylaş
_ILuVaTaR_
Sosyal ağlarda paylaş
raistlinthewiz
Sosyal ağlarda paylaş
Epilepsy_Ray
işte satasırsan elin zavallısına Allah bilgisayarını sapıttırır boyle =) O ısık sen kesme diye ilahi bir guc tarafından gozlerine ve beynine hasar veriyor bulaşayım deme bence =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)
Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş
Asphodel
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!
Sosyal ağlarda paylaş
DasDa
www.GO-tr.org
Sosyal ağlarda paylaş
Azmodai
Sosyal ağlarda paylaş
Phyx
Senin sorun ekran kartı sürücnde bence güncelleştir..[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust...
Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue
Guild: Bregan D'ærthe
Sosyal ağlarda paylaş
rei
Sosyal ağlarda paylaş
mADmaXimus
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş
Fin
Sosyal ağlarda paylaş
rei
Sosyal ağlarda paylaş
rei
Sosyal ağlarda paylaş