Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selamlar ben yaza doğru linux tabanlı pardus işletim sistemine geçmeyi düşünüyorumda(ancak bu zamanlarda imkanım olacak) kullanan varmı acep? Bana ayrıntılı bir şekilde bilgi verebilir misiniz acaba? teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tek bildiğim şey livecd olması ve livecdlerin kasması dolayısıyla install cdsini bekliyorum. gelir gelmez geçicem.. ama yine de bir denemekte yarar var =)[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kurulabilen Pardus çıktı diye biliyorum. Şurada haberi de var. http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2424[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 allah allah faq kısmını okurken (1-2 gün önce). daha çıkmadı çıkmasını bekleyin diyodu...[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 evet çıkmış şimdi gördüm indiriyorum ama 700mb boru değil kotalıyız biz ya[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 selam, ben kurdum. kurulumu dertsiz oldu diyebilirim. ancak bayramda detaylı olarak inceleyecek vaktim olacak. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 windowsun ızdırabını daha fazla cekmek istemedigimden simdi indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 şu anda Pardus tan yazıyorum bu yazımı.Artık Windows ile yollarımı ayırdım,mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 genel olarak yeni linuxa gecenlere ubuntu tavsiye ederim. pardus kullanmadim, ama duyduguma gore pardus da guzelmis. ubuntuyu tavsiye etmemin nedeni daha iyi olmasindan ziyade internette bulabileceginiz destegin bollugu. ubuntuguide.org ve ubuntuforums.org hayat kurtariyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 pardus olmus, ubuntu olmus veya redhat/fedora olmus, bunlarin arasindaki fark ne ola ki? yani yapmaya calistiginiz seyler neler bunlarla? bu amaca yonelik pardus'ta yapip da ubuntu'da yapamadiginiz ne? veya suse'ta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 her sey hepsinde aynen yapilir yapilmasina. degisen sey yapma yontemi. ubuntu'da program yuklemek icin apt-get ve synaptic kolayligi var, ne bileyim fedora'nin paket yonetimi ubuntununki kadar kolay/hizli/basarili. ama bence aralarindaki en onemli fark kolay bulunabilen destek. amaciniz server kurmaksa red-hat veya debian gibi isletim sistemleri icin cok daha saglam destek bulabilirken amaciniz 3d masaustu kurmak, film izleyip muzik dinlemekse ubuntu en kolayi. bir bakima gnome mu daha iyi kde mi daha iyi tartismasina benziyor bu da. amaca ve zevke bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 pardus da pratik aslında ama pek tabii ubuntu kadar destek bulamazsın çünkü yeni. bununla birlikte birileri kullanacak ki destek için kaynak bulma şansımız da artacak değil mi? pardus'un ülkemizden çıktığını düşünürsek, pardus iyidir derim ;) ben 2 aydır geçeceğim diyorum da bir nasip olmadı =) tembellik yapmazsam, en yakın zamanda inşallah. bu arada pardus'u merak edenlere bir öneri. vmplayer'ını bularak, test amaçlı da kullanabilirsiniz pardus'u. beğenirseniz de tamamen geçersiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 gerek yoktur ona ya, direk live cd'den acip kullansin millet denemek istiyolarsa. pardusun da live cd'si vardir eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 bildiğim kadarıyla pardusun livecdsi yok. pardus güzel, evlere şenlik birşey. vmware vasıtasıyla bir süre kullandım, çok şirin, çok tatlı. manyakça şeyler yapmaya çalışmadığınız sürece tamamen kullanıcı dostu. PiSi'den yüklemek istediğiniz programı yazıyorsunuz, internetten direkt indirip kuruyor, siz başka bir tuşa tıklamadan. eğer az biraz linux üzerinde uğraşmak istiyorsanız ve korkuyorsanız pardus iyi bir başlangıç olabilir. ama sorun çözme süresi bilgi yetersizliği nedeniyle uzun. onun çözümü de forumlarını kullanmak. mümkün olduğunca yardımcı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 varmis pardus'un live cd'si hatta hemen link verelim linux'u yayginlastiralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ve hatta linki türkçe sayfada verelim =P http://www.pardus.org.tr/indir.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ufak tefek hataları hariç ben memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar