demorah Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Daha az önce öğrendm yılbaşının yarın deilde bugün olduğunu Başka ne denir buna ya Nasıl gidicek bakalım bu halim:([signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. Sensiz bir yıla girmenin düşüncesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Diyecek birşey bulamadım valla.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 :) paramıda kaybettim Nedeni ise nereye koyduğumu hatırlayamamam[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. Sensiz bir yıla girmenin düşüncesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 e kalp var. ondandır :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hahah fede ye koptum ya oluyo bole bazen takıntı haline getırmemek lazım yani herseyı unutuyorum falan deyıp durma bı zaman sonra gecer umarım =))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 :) alemsin fatih[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. Sensiz bir yıla girmenin düşüncesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 dalgınlık olur ya bende de vardı ama bayaa bi fazlaydı. arabayla çarşıya çıkıp, arabayı nereye park ettiğimi unutup , ya da arabayla çıktığımı unutup, yürüyerek eve dönüyodum. herşeyi unutuyodum (arkadaşların isimlerini bile) öğrendim ki dedepresyon muş bissürü ilaç felan ama iş o değil kafaya hiç bişeyi takmıycan (ben yapamadım ama sen yaparsın belki)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: fede, 31 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki: e kalp var. ondandır :D hadi ordan :-)[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK [Bu mesaj Dynun tarafından 01 Ocak 2006 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende oleyim bu aralar[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 .[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 aynı olay benimde başıma geldii herşeyi unutuyorum hatta bi ara hesabımdaki paramın miktarını unutmuştummm ama geçiyo sonra... böyle olaylar stres yüzünden oluyooo kafana takma geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bende aynen öyleyim. Dün sabah sahilde otururken arkadaşa "Yılbaşında nereye gidiyoruz" diye bir soru sordum.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 birazda bilgisayar yüzünden oluyor sanırım 10 saatini bi ekrana bakarak geçirince beyin meyin kalmıyor insanda[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. Sensiz bir yıla girmenin düşüncesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ee bilgisayarla geçirme. gel benle geçir :)[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Unutkanlık kötü bişey ya. İnsanın başına olmadık işler açabiliyor. Bazen kıza yalan attığınızda olayı atlatıyorsunuz ama ileriki günlerde olay gündeme geldiğinde ne dediğini unutabiliyorsunuz bu çok kötü oluyor mesela. Bana oldu da zor kıvırdım olayı sonradan :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Dynun, 01 Ocak 2006 19:18 tarihinde demiş ki: ee bilgisayarla geçirme. gel benle geçir :) :D elimden kurtulamıcaksın bu laftan sonra[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. Sensiz bir yıla girmenin düşüncesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 inşallah =)[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ehu cok guzel be, sevindirik oldum gorunce boyle içim kelebeklerlen doldu *!pır pır pır*[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hay masallahhh[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 *!ikisinin de yanaklarından makas alır*[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şimdi okurken dalgınlığıma geldi benimde Dynun' da kalp görmedim unutmuşum, dedim okurken ne oluyo diye. sonradan kendime geldim sevindim :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 E harbi çok şirinsiniz. Allah bozmasın (:[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bende ya geçen kendi resmimi gördüm tanımadım kendimi :( ühühü boynumdaki gitarı aradım sonrada.[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 insanlık hali bunlar[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Dotada ezdik ya,ondan sonra dank etmiştir kesin :-p[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar