Quatzal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Frp'yi dnd gibi kalıplarda yada farklı dinamiklerle farklı diyarlarda oynamaya istekli arkadaşlar arıyorum..3 senedir izmirliyim adam gibi 1 oyun oynayamadım..Cıvıtmadan oynayan ve fazla dota yada diablo 2 oynayıp kan bağımlısı olmayan arkadaşlar tercihimdir..İzmir hear my words fear my curse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben varım (: ama öss yedi beni :p, ayrıca i hear your words ama not fear your curse[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben warım uzun zaman olmuştu şöyle güzel bi oyun oynamayalı[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 zamanında ben de denemiştim toplanmayı ama bi türlü yeterili oyuncu sayısına ulaşılamadı ya da öle şeyler oldu oynuyamadık bu sefer güsel şeyler çıkmasını temenni ediyoruz:)[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bendeee varım ama solarid döwer beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 dövmem dövmem hadi gel:)[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ohaa seni dövmesse beni hiç dövmez: )[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 dövüşmeden, sakin sakin[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bende ööle diorum zaten.dövme bizi solarid..[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aaaaaaa siz de iice abarttınız döwermiyim heç, arada oluo ama o da sewgiden kaynaklanıyo:D bi de oyunu cıvıttığınız da ama o istisna:D[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ehh o kadar sleep e herkes cıvıtır..[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ama cıvıtmam yani..oynarım[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sleep sleep sleepp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 DnD izmirde hoobbaaaa HAZIRIM hemen gelirim valla hiç üşenmem nere olursa olsun yanı şekilde bir ark daha var oda hazır.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 dm olacak varsa bir gurup oluşturmayı deneyelim? ufak bir oyun düzenleyip bakalım oluyor mu (:, hoşlanılırsa devam edilebilir.[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 İzmirde Uzun zamandır oynadığım grubum dağıldı. Çoğu dünya hakkında deneyimim olduğunu sanıyorum. Wod,planescape oynasaydık daha iyi olurdu ama D&D yede hayır demem. Heryere gelirim farketmez. Eğer ciddi bi grup oluşturulacaksa dahil olmak isterim.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ... ee?[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bende katılabilirim izmirde.Msnlerimizi paylaşıp orada konuşsak?Benimki:[email protected][signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 [email protected] Gelin konuşalım.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 [email protected] bni de ekliyin konuşalım ayarlıyalım bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 [email protected][signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 E olablir izmirliyim[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 izmirde nasıl oyuncu bulamıyorsunuz anlamıyorum. çok kaliteli gruplar var ben günü birlik geldiğimde bile oyun oynamaya çalışıyorum. Bu grupları bilmiyormusunuz yada bu grupları sevmiyor/anlaşamıyormusunuz. Her neyse bir tanımamazlık olduğunu var sayarak izmircon ları ve genelde alsancakta arka sokak ta oynanılan oyunları takip etmenizi öneririm. Olmadı buraya 1 yada buraya2 bir bakın.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 boşwer zaten topiği açan ortalarda yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Dragonfire izmirde sağlam oyuncu var ancak izmir tayvasından biri olarak eskisi kadar bi araya gelemiyos okul, iş vs...Burada yeniden bi grup kurmak durumundayıs oynamak istiyorsak. [email protected] burada daha rahat konuşurus.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar