Quatzal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Frp'yi dnd gibi kalıplarda yada farklı dinamiklerle farklı diyarlarda oynamaya istekli arkadaşlar arıyorum..3 senedir izmirliyim adam gibi 1 oyun oynayamadım..Cıvıtmadan oynayan ve fazla dota yada diablo 2 oynayıp kan bağımlısı olmayan arkadaşlar tercihimdir..İzmir hear my words fear my curse...
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben varım (: ama öss yedi beni :p, ayrıca i hear your words ama not fear your curse[signature][hline]writers block
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben warım uzun zaman olmuştu şöyle güzel bi oyun oynamayalı[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 zamanında ben de denemiştim toplanmayı ama bi türlü yeterili oyuncu sayısına ulaşılamadı ya da öle şeyler oldu oynuyamadık bu sefer güsel şeyler çıkmasını temenni ediyoruz:)[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bendeee varım ama solarid döwer beni :(
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 dövmem dövmem hadi gel:)[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ohaa seni dövmesse beni hiç dövmez: )[signature][hline]baby you're so vicious...
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 dövüşmeden, sakin sakin[signature][hline]writers block
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bende ööle diorum zaten.dövme bizi solarid..[signature][hline]baby you're so vicious...
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aaaaaaa siz de iice abarttınız döwermiyim heç, arada oluo ama o da sewgiden kaynaklanıyo:D bi de oyunu cıvıttığınız da ama o istisna:D[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ehh o kadar sleep e herkes cıvıtır..[signature][hline]baby you're so vicious...
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ama cıvıtmam yani..oynarım[signature][hline]baby you're so vicious...
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 DnD izmirde hoobbaaaa HAZIRIM hemen gelirim valla hiç üşenmem nere olursa olsun yanı şekilde bir ark daha var oda hazır.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 dm olacak varsa bir gurup oluşturmayı deneyelim? ufak bir oyun düzenleyip bakalım oluyor mu (:, hoşlanılırsa devam edilebilir.[signature][hline]writers block
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 İzmirde Uzun zamandır oynadığım grubum dağıldı. Çoğu dünya hakkında deneyimim olduğunu sanıyorum. Wod,planescape oynasaydık daha iyi olurdu ama D&D yede hayır demem. Heryere gelirim farketmez. Eğer ciddi bi grup oluşturulacaksa dahil olmak isterim.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ... ee?[signature][hline]writers block
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bende katılabilirim izmirde.Msnlerimizi paylaşıp orada konuşsak?Benimki:[email protected][signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 [email protected] Gelin konuşalım.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 [email protected] bni de ekliyin konuşalım ayarlıyalım bi oyun
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 [email protected][signature][hline]Anarchy In The School ♦
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 E olablir izmirliyim[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler...
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 izmirde nasıl oyuncu bulamıyorsunuz anlamıyorum. çok kaliteli gruplar var ben günü birlik geldiğimde bile oyun oynamaya çalışıyorum. Bu grupları bilmiyormusunuz yada bu grupları sevmiyor/anlaşamıyormusunuz. Her neyse bir tanımamazlık olduğunu var sayarak izmircon ları ve genelde alsancakta arka sokak ta oynanılan oyunları takip etmenizi öneririm. Olmadı buraya 1 yada buraya2 bir bakın.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 boşwer zaten topiği açan ortalarda yok :)
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Dragonfire izmirde sağlam oyuncu var ancak izmir tayvasından biri olarak eskisi kadar bi araya gelemiyos okul, iş vs...Burada yeniden bi grup kurmak durumundayıs oynamak istiyorsak. [email protected] burada daha rahat konuşurus.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
Öne çıkan mesajlar