Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde oyuncu arıyorum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Frp'yi dnd gibi kalıplarda yada farklı dinamiklerle farklı diyarlarda oynamaya istekli arkadaşlar arıyorum..3 senedir izmirliyim adam gibi 1 oyun oynayamadım..Cıvıtmadan oynayan ve fazla dota yada diablo 2 oynayıp kan bağımlısı olmayan arkadaşlar tercihimdir..İzmir hear my words fear my curse...
Mesaj tarihi:
zamanında ben de denemiştim toplanmayı ama bi türlü yeterili oyuncu sayısına ulaşılamadı ya da öle şeyler oldu oynuyamadık bu sefer güsel şeyler çıkmasını temenni ediyoruz:)[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas
Mesaj tarihi:
aaaaaaa siz de iice abarttınız döwermiyim heç, arada oluo ama o da sewgiden kaynaklanıyo:D bi de oyunu cıvıttığınız da ama o istisna:D[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas
Mesaj tarihi:
DnD izmirde hoobbaaaa HAZIRIM hemen gelirim valla hiç üşenmem nere olursa olsun yanı şekilde bir ark daha var oda hazır.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Mesaj tarihi:
İzmirde Uzun zamandır oynadığım grubum dağıldı. Çoğu dünya hakkında deneyimim olduğunu sanıyorum. Wod,planescape oynasaydık daha iyi olurdu ama D&D yede hayır demem. Heryere gelirim farketmez. Eğer ciddi bi grup oluşturulacaksa dahil olmak isterim.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria]
Burning Legion
Mesaj tarihi:
Bende katılabilirim izmirde.Msnlerimizi paylaşıp orada konuşsak?Benimki:[email protected][signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
izmirde nasıl oyuncu bulamıyorsunuz anlamıyorum. çok kaliteli gruplar var ben günü birlik geldiğimde bile oyun oynamaya çalışıyorum. Bu grupları bilmiyormusunuz yada bu grupları sevmiyor/anlaşamıyormusunuz. Her neyse bir tanımamazlık olduğunu var sayarak izmircon ları ve genelde alsancakta arka sokak ta oynanılan oyunları takip etmenizi öneririm.
Olmadı buraya 1 yada buraya2 bir bakın.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
Dragonfire izmirde sağlam oyuncu var ancak izmir tayvasından biri olarak eskisi kadar bi araya gelemiyos okul, iş vs...Burada yeniden bi grup kurmak durumundayıs oynamak istiyorsak.

[email protected] burada daha rahat konuşurus.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
  • Yeni Oluştur...