Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Oluyor Bana ???

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Yılbaşından beri aklım bi karış havada ya ne olduğunu anlayamıyorum ? Yılbaşından beri çok sakar oldum, unutkanlık başladı (aklım bi karış havada işte) 2 günde 3 bardak, 2 tabak, 1 ampül vs. türlü çeyler kırdım parçaladım :D . Bir sürü şey kaybettim off off noluyor =([signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

bı ara yıkan dıycem ama... :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

ondan değil ya her gün yıkanıyorum :P bişi oldu ne oldu çözemiyorum :/[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

çokmu içtin yaw :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bilmiyorum ne oldu =) çok içtim eet :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

buyur buradan ye elimi kestim portakal soyarken oha ya :D kesin ölcem :/[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...