Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necati Ateş Reale mi gidicek ?

Thealon

Öne çıkan mesajlar

aziz yıldırım robinho'yu verin alex'i alın derken daha komik duruyordu kesinlikle.

ayrıca bende olan ve necatinin geçen yıl attığı gollerin klibini izledim bu haberden sonra. harbi tanımasam real madrid'e gider bu derdim. çok hızlı olmasada başarılı bir oyuncu.

ayrıca biri baliç'le dalga geçmiş real madrid'de klübe bekçiliği yaptı diye. bence o sene baliçin dizi sakatlanmasa şu an real madrid'de robinho kadar yıldızdı. o adamın başından geçen sakatlığı okumuştum bir aralar 4 tane milyon dolarlık amelyat olmuş real madridin doktorları tarafından. üstüne üstlük bir ölünün diz kıkırdaklar yerleştirilmiş dizine. ve hala iyileşememiş. yani başına gelen pişmiş tavuğğun başına gelmemiş. yoksa benim bildiğim baliç real madrid'de hele gittiği senelerde banko oynardı. yerine adam bile almazlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arc, 31 Aralık 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
başlığı görünce yemin ediyorum real alışveriş merkeziyle bir alakası var sandım, spor bölümü olduğunu görmemişim.

AHAHAHA yıldız futbolcu necati ateş önümüzdeki çarşamba m1 tepe real alışveriş merkezinde alışveriş yapacağı haberi en önce SABAH'ta ahaha[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Sosyal ağlarda paylaş

Necati gerçekten bence çok yetenekli bir oyuncu, attığı gollerin yanısıra futbolu ve tekniği de çok iyi. Hele geçen sene FB maçında kırmızı kart görene kadar oynadığı futbol...

Ama Real Madrid'e gitmesi şu anda hala şaka gibi , daha kırk fırın ekmek yemesi lazım ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thealon, 29 Aralık 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
İyide kardeşim Dün gazetede çıktı artı bunu söliyen adam bizim kulubün hede hödüsüydü(çıkaramadım şimdi).
Eğer Real Madrid Gs arayıp böle bir soruşturma yapmamışsa böle birşeyi basına bırakın sölemeyi aklından bile geçiremez...Adamı öperler valla...Sonra Galatasaray Kulubü yöneticileri yalancı diye damgalarlar.

Her gazetede yazana inanırsak halimiz harap desene..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu tip haberler olmassa basın nasıl satacak gazetesini, belli ki uydurulmuş bir haber. Gerçek bile olsa, adamlar alsa necatiyi, necatiyi bırakın kadroya almayı takımla antreamana bile çıkartmazlar, büyük bi ihtimalle de 2 ay sonra tekrar galatasaray'a döner, Real de forma satışından kazanır, Türkiye'de iyi reklam yapmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...