Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

druid mi shaman mı

BaneHallow

Öne çıkan mesajlar

Benim kullanacagım talent elemt - encg male dmg baya ii oluor elementel oldugu ıcın shocklarda ii dmg verıor resto olmak bana gore gerekısz restoyu sırf ns için acılıor zaten 1.5 sn de 800-900 heal atabılıosun gerekısz yani (bana göre) ayrıca ben taurenım 2 sn stun edıorum 1 tane heal atıorum sonra savasmaya devam.

ben 22 - 29 olarak kullanıcam talentlerımı ahanda sole olcak.

Elemental : Concussion 5/5
Convection 5/5
Elemental Focus 1/1
Call of Thunder 5/5
Reverberation 5/5
Elemental Fury 1/1 (sırf bunu acmak ıcın verdım valla talentlerı :) )

Enhancement : Ancestral Knowledge 5/5
Thundering Strikes 5/5
Improved Ghost Wolf 2/2 (baktın hırpalanıosun 1sn de gw ol kac :) )
Improved Lightning Shield 3/3
Two-Handed Axes and Maces 1/1
Anticipation 1/5 (mecburen verıoz buna 2 defans :) )
Flurry 5/5
Parry 1/1
Improved Windfury Weapon 2/2
Improved Grounding Totem 2/2 (cok onemli talent bence)
Toughness 2/5 (son kalan talentlerı degerlendırmek ıcın sadece )[signature][hline]Nerf Plz..
lvl 48 Tauren Shaman - Delidana
First Sergeant
Sosyal ağlarda paylaş

1 e1 de yakaladıgım hunterıde affetmem yani dırek dıkerım poıson clens totem arkasında frost shock buyuk ıhtımal ıle bana stun atmıs uzaklasmaya calsııodur trınketı acarım sonra dıbıne earth bırd bide seri dmg için fire nova sonrra allah ne verdıyse shock male dmg hp azalarısa stun eder 1-2 heal atarım devam ederım ..[signature][hline]Nerf Plz..
lvl 48 Tauren Shaman - Delidana
First Sergeant
Sosyal ağlarda paylaş

deli;
sanırım enchant agacına yonelıyorsun pek anlamam shamandan.
Bizim guilddekiler birer birer enchanterdan elemental a donduler.
sçlim dedim =)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Outlaws06, 02 Ocak 2006 04:58 tarihinde demiş ki: ... shamy pvp de zuper bırcok ally tanıorum shamy totemı gorunce kacıolar :)

Kaçıyorlar ama daldılardamı 3 kişiden aşağısı dalmıyor. Bu sırada shaman iyidir güzeldir. Pek çok kişi imba desede imba değildir. Manası biten shaman ölü shamandır ve manasıda hızlı biter.[signature][hline]Sargas >> lvl58 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

Ya elemetal da benim vedigim talentten fazlası gene bana gore gereksız 100-100 crt atmayı acıorlar genelde 1200 light bolt atacaksın alt ustu 1 kere bide 0.5 sn lightning sppell ler kısalcak bana gore fazla bı getırısı yok ama kendı talent agacını kendın olstur bence zaten 3-5 kere deıstırısın kesın :) ben daha hiç deistirmedım gercı cok memnunum su ankı talentlerımden pwp pwm cok rahat ..
zaten pwpde totem fabrıkası gıbıyız dık allah dık her seye bı totemın var magelere instant kill cekıorsun wf patlarsa zaten :) fear yemek yok sheep yemek yok pyroyu (grundıng ile) resist edince zaten butun umudu kırılıor magenın olumu kabullenıor warıorlara, roque lere dıkıon earth bırdı sonra shoc falan hp sı yarıma ınınce maleye gırıosun onlarda nakavt :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim ne shaman ne druid. Direkt Priest derim ben. Aykırı çocuk olmak için değil ama priestle hem oyunda solo oynayabilirsin hem farm yapabilirsin hemde healer olarak tüm classlardan daha iyisin. Yeterki talentlerini iyi dağıt.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

Kalır hatta kalmakla kalmaz bıde keserım yani bu sans işi birazda yanına gırer gırmez 300 500 500 + 390 shock yeme ıhtımalıde var hunterın agızla pwp olmaz yaw ben bunu ogrendım sadece ..

bu arada konu shaman,druid arkadas onları merak edıor neden prites ac yok hunter ac ımba ol gıbı laflar gelıor hala anlamıs degılım.
Sosyal ağlarda paylaş

shaman oynamadigim icin yorum yapmak istemiorum ama ben gear toplamiycam mavi takilirim epic yeter diorsan warlock ac zaten onlara ihtiyac duymadanda cok fazla dmg vurabiliorsun ama konu shaman mi druid mi Druid ile solo kasmasi cok zor yavas level atlarsin shamana oranla ama daha ii itemlerle kasarsin oyun zevkin gelir cunki hem cloth giyiorsun hemde leather cok rare bi class ayrica zor bulunuor insanlar nedense tercih etmiorlar cok zevkli bi class halbuki zaten insan sikilir butun gun pvp den insanin cani MC BWL ister onun icin shamana oranla druid acarsan daha yuksek bu dedigim instancelara girmen cunki druidde bi priest kadar ii healer zaten main tank in grubunda priest olur druid olur warlock-shaman degisir restoration cok abarti bi builddir ayni warlock un destruction gibi simdi cok salak bisi soliycem(hic bahsetmedim cunki necidir die)...
Hunter ac :D ben bayila bayila oynuorum level 14 oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

shamanda bir purge var.. evlere şenlik ve imba olamsına yete de artar bence ehe

şaman severim imbadır en yakın sınıfı druid dir[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

su anda guildin sadece druidle shaman a ihtiyacı var ve ben ikisini de açıp lvl 20 yaptıktan sonra hangisiyle devam edecegime karar veririm en iyisi bu emule oynarken bu iki sınıf haricinde butun sınıfları denemistim sorun burdan kaynaklanıyor sadece fazla bi bilgim yok bu sınıflarla ilgili ama saolun ilginiz için...
hunterlar gerçekten güçlü bi sınıf ama bu oyun sınıflara göre degil oynayana göre degisir iyi oynayan bi shaman hunterı da kesebilir yada tam tersi[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

shamanla oynamayanlara duyuru : shaman imbadır dien adamları dikkate almayın alıp da shaman açarsanız üzülürsünüz
shaman mı druid mi işine gelince druid olursan savaştan istediin gibi kaçarsın istediin gibi kovalarsın kimse senden kaçamaz kimse seni yakalayamaz shaman açarsan Wf proclarsa adamı mahvedersin proclamassa sen mahvolursun ama ben imba açacam diosan hunter aç beğenmiosan druid aç yine beğenmiosan shadow priest aç o da olmadı bubleman aç balon saldırısı yap[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır,
Druid savaşırken grubu korur,
Shaman karşı tarafı engellerken savaşır
BY suark
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...