Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya yılbaşı vs, güzel olucak işallah diye güne başladım... Sonra kız arkadaşım geldi.. NBerabe gi,ttim hediyeler vs ler aldık.. Alışveriş ettik.. Derken para bitti bende.. bankamatiğe gittik.. Bi kadın var önümüzde.. Biz girerken giriodu. Biz en uçtaki bankamatie geçmeye çalışıoruz (3makine var) kadın da paso önüzüdn yatay geçiş yapıo, diğerinin sırası daha az die vsvsvs.. Sonra nese o önümüzde kaldı, 3 saat para çekti, dışarıda bi kız duruodu, onu çağırdı. gel senn kartından da çekiim die, kız kadına hala fln dio.. ben de dayanamadım bağırdım bu ne terbiyesizli,k bu yaşa gelmişsiniz hiç mi sıra adabı nedir bilmiyosunuz vsvs.. kadınlar 3 yandan bıdı bıdı yapınca yeterlan defolun burdan diye kovdum kaduınları bankamatik kabinindn (bi 10 kişi fln var içerde) 5 dk sonra kadın polisle geldi.. polis beni itiştirdi vs, sen naptin die ben de polisi itttim, polisle biraz sürtüştük, itiş kakış neyse olayı anlattım, sonrada döndüm: tmm size yeni mutlu yıllar dilerim çingene hanımlar by dedim polisi de omuzumla sıyırıp geçip gittim.. çok şükür kurtuldum yoksa gece gece karakolda uılbaşına giricktiğk.. neyse sonra alış veriş vs tmm otobüse bindik kız arkımla.. bi eleman var.. tam psiko.. hapçı tinerci tarzında... felaket bişe.. birdn durduk yere bana "ne baktın bilader dedi" biliom şerefsiz boş değil ve otobüste başka arkları da var.. ben de kusura bakma snırım yanlıs gördün ben sana dğil dışarı baktım eer yanlış anlaşılacak bişey yaptıysam özür dilerim dedim.. bu kadar da aşşağıdan almamın sebebi lemanın kafa ii ve yanımda kız arkım var ve elim kolum full poşety ve gözümdeki gözlüğü bile çıkaramicak durumdayımö.. hemen arkadan başkalarıo geldi.. sonra biraz sert konuştular fln.. neyse o arkadakiler indi inerken de çocua uslu dur ok bişe yok elleşme dediler.. bu da ok dedi.. sonra da onlar inince bana senin ananı vsvsvs.. ben bi kaç yumuşak cümle daha sarfettim ama baktım ben seni bilmem naapcam inince bekle diince.. hemen cep telimi kız arkıma verdim.. şu numarayı ara ve ne kadar adam toplayabi,lirlerse toplayıp gelsinler de dedim.. sonra otobüs durdu.. ben inmeden şöföre gittim.. böle böle beni böle yapcaaanı sölüo bir yardım edermisiniz, yalnız değilim dedim.. adam indi.. çocuk üstüme atladı adamlar tuttu.. bi çocuk gelşdi.. abi koy şunun kafaya dedi.. ok koyyim hem de okkalı koyyim de, ben koyarsam, 20 dk sonra oraya en az 200 kişi gelir, çünkü o şerefsiz eleman aşşağıdaki varoşların çingene mekanından bi psiko.. ben de vuramam dedim.. sonra çocuk beni ve kız arkımı birden kolumuzdan tuttu ve koştumaya başladı.. o şerefsiz de arkamızdan koşuo.. ben anladım ki birazdan bıçaa çıkarcak.. ben bıöaklanıcaamı tahmin etim ve artık bunu da göze aldım sonra da çocuk bizi sitesine soktuy.. siz kaçın ben bunu oyalrım dedi.. biz aparttmanına girdik.. çovuk bahçe kapısını kapattı ve yuanımıza koşmaya başladı.. biz koş gelio die baardık.. sonra da çocuk tam içeri girdii anda kapıyı giyotin gibi kapadık.. çocuk birini çağırdı adam grldfi.. güvenlikçiimiş.. adam şöle bacaamdan daa kalın bi odunla çıktı o sırada arklar arqadı abi nerdesiniz gelio9z die.. ben kimle konuştum hiç bilmiorum ama şu sited sakjlanıoruz gelin dedim.. admlar anında kopup geldiler.. 10 kişi fln.. allah ne verdiys ne buldularsa almışlar yanlarına.. neyse çocuk bunları gördü tırstı.. sonra gitmeye başladı giderken de "lan bi teledonuma bakar burayı yıkarım ulan" dedi.. haklıydı bi telefonuna bakardı bizim mahalleyi yıkması.. yılbaşı yılbaşı yüzlerce çingeneyle uraşmanın imkansız olduunu bildiim için ne ben vurdum ne de vurdurttum.. bu arada mekana kavgaya 2 kız 8 erkek fln gelmişti.. kızlar ev arklarım.. ve 1 tanesi kodumu oturtur.. deli dövüşür.. biz ünv.ç örencisiyiz ama hiç de boş diiliz.. ama kız arkım çok korkuştu ve 2 saat kendine gelemdi.. cnm benm çok üzüldü bana bişi olucak die.. neyse çok şükür bişi olmadı.. ohh...[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 rüya gibi olmuş ordan bu çıkyo şurdan bu çıkıyo:)[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ne action be way anasını..nujelm mezar günlerim geldi aklıma.. "SOLDAN DOLAŞIN LAN KAÇIYO SPEECİ!!!11"[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 çok geçmiş olsun. iyice zorlaştı şu şehirde yaşamak ya :([signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]IYIS - International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 macerayı seven adam gibi olmuşsun unutmazsın artık 2005 biterken ne yapmıştım demezsin :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yuh. film senaryosu gibi O.o[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 abi hikayenin yarısında bittim ben rüya gibi resmen.[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Christoph_Vassel, 31 Aralık 2005 23:05 tarihinde demiş ki: ne action be way anasını..nujelm mezar günlerim geldi aklıma.. "SOLDAN DOLAŞIN LAN KAÇIYO SPEECİ!!!11" SDSFGSG benim aklima small stone ve greater exp hikayesi geldi:D "diz diz kapiya diz" "hahaha salaklar kesemiyonOooOOOoooOO"[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while [Bu mesaj dory tarafından 31 Aralık 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sen o herifi otobüste harcıycaktın, yalnız kalıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 işte bende bi ay geçti gasp edildim. o kadar boktan bir memleket olduk ki nefret ediyorum herşeyinden.[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çok kötü oldu bu olaylar.. lanet olsun.. neyse çok şükür geceyi berbat etmedi ama.. oldu işte..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yatay geçiş, eühea.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra [ 2006 ] / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 İyi tarafından bak, kız arkadaşınla senin için unutulmaz bi yılbaşı olmuş... o.O[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 mutlu yıllar draonmax ;)[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: tilki, 01 Ocak 2006 02:10 tarihinde demiş ki: sen o herifi otobüste harcıycaktın, yalnız kalıca... [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 geçmiş olsun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 geçmiş olsun.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 teşekkür ederim :( saolun..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 of hocam çok kötü olmuş ya bi de yanında kız olması çok kötü, kız yokken olsa bi derece (hocam kavgayı sevmem, edeni de sevmem ama tekirdağlı olsam da sülale geniştir koparız geliriz bi olay olduunda farketmez yani) neyse büyük geçmiş olsun[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 üst kattaki komşularım diyorum, başka bişey demiyorum.. onlar olmasa... canlarım benm.. cidden çok vefalı arkadaşlar.. (deli kadir, parlak görkem, ayı özkan, psiko melih :D) çok seviom hepsini..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 okurken yoruldum..geçmiş olsun[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 geçmiş olsun büyük bişey atlatmışsın.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedyex Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu olaydaki deli kadir benim :)cocuk orda bi telefon ederım burayı yakarım dıyınce melih herkezin telefonu var sen rahat ol diip hade leeeyn demesi kopardı benı ama baya bi koşuşturma oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geçmiş olsun yaf..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar