Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayiliyorum bu tur haberlere... Ne insanlar var be...

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

Esas komik ve accaip olan neden her yıl mekkenin fethi 1 ocak'a denk geliyo?Kullandığımız takvim ile eski takvim arasındaki farktan ötürü her yıl onar gün ileri gitmiyor mu?Ramazan ve kurban bayramlarını da o zaman hersene aynı günlerde kutlayalım..Ve ayrıca mekke 1 ocakta fethedildi neden 1 ocak akşamı değilde 31 aralık akşamı kutluyorlar..Hayret yawwwwww[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 02 Ocak 2006 13:16 tarihinde demiş ki:
Ben elma diyorum. Hadi bari sende armut de oda yetmiyomuş gibi sen su kabağı diyosun.

Özgürlüğü başkalarının inançlarına saygı göstermemek olarak algılıyosan yap.

[Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Ocak 2006 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]

bu adamlar benim ateistliğme saygı gösterirmi sence?
elinde olsa cihad yapar bizim eve.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 02 Ocak 2006 10:50 tarihinde demiş ki:
sayı değişimi mi yoksa hz. isa'nın doğumu mu? zaten tartışmanın kaynağı da bu. "yılbaşı bizim kutlamamız değil, kendi dinimizin kutlamasını yapalım" diyor bu zat-ı muhteremler.
bu soru garip kaçıyor çünkü kutlayan benim. =) sayı değişimini kutluyorum ben isayla falan alakam yok. bizim kültürümüzde olmayabilir, aynen dönerin, kebabın yabancıların kültüründe olmaması gibin. biz de sevmişiz almışız uyguluyoruz. kaynaşma gibi bir şey olmuş işte.

mekke'nin fethi de kutlansın tabi kime ne. ama olayın "yılbaşını kutlamamak" olması garip. ikisi de kutlansın. "yılbaşı kutlayanlar" vs "mekkenin fethini kutlayanlar" kutuplaşmasını yadırgıyorum, hoşlanmıyorum.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 02 Ocak 2006 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçen bir parti vardı filan kutladık doğum günü, karıncaların topraktan çıkışının 10. yıl dönümüne rastgeliyodu
sonra havayi fişekler filan, ilahiler bir yerden, havada çok bulutluydu, 10 sene önce yağmur yağmıştı
arap kız vardı bi tane pencerenin pancuru takılıydı, ne oldu bilmiyorum, kobe 3 sayı bırakmıştı potaya, shaq ta smaç bastı, geçen bir rüya gördüm, 3 başlı ejdarha...

vel hasılı kelam
ne var bu haberde garip olan
yasalara aykırı gösteriyse olup biten ne ala
isteyen istedğini kutlar, istediğini yapar
en fazla haber olur da, garipsemek ne alaka.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Mekke nin fethini miladi takvimle kutlayarak bi halt yaptıklarını mı sanıyolar? Bari hicri takvimle kutlasalardı:D

(Ehehe bence fetih filan hikaye:D Bunlar demişler işte ya biz yılbaşını kutluyalım ama karizmayı çizdirmiyelim diye, bakmışlar aaa mekke fethedilmiş, hadi kılıfı geçirelim yılbaşına diyip kutlamışlar...Ahahah yakalanırsınız işte...Yemezler:P)

Buarada;
said:

Hürriyet Gazetesi, linkteki haberde ilk paragrafta demiş ki:
Geceye katılanlar Dünya Kuran-ı Kerim okuma birincisi Mısırlı Muhammed Cude Saad’ın okuduğu Kuranı Kerim’i dinledi.

said:

Hürriyet Gazetesi, linkteki haberde ikinci paragrafta demiş ki:
Gecede, dünya Kuran-ı Kerim okuma birincisi Mutasım El-Aseli de Kuran okudu.

Pardon ama kaç tane dünya vardı?
Yada kaç tane birinci var?
Saymayı mı bilmiolar yoksa?[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 02 Ocak 2006 19:44 tarihinde demiş ki:
geçen bir parti vardı filan kutladık doğum günü, karıncaların topraktan çıkışının 10. yıl dönümüne rastgeliyodu
sonra havayi fişekler filan, ilahiler bir yerden, havada çok bulutluydu, 10 sene önce yağmur yağmıştı
arap kız vardı bi tane pencerenin pancuru takılıydı, ne oldu bilmiyorum, kobe 3 sayı bırakmıştı potaya, shaq ta smaç bastı, geçen bir rüya gördüm, 3 başlı ejdarha...

vel hasılı kelam
ne var bu haberde garip olan
yasalara aykırı gösteriyse olup biten ne ala
isteyen istedğini kutlar, istediğini yapar
en fazla haber olur da, garipsemek ne alaka.

+1.
öle adam giib kutlanacaksa kutlanır.
islami us,ullerde tekbirrrrrrrrrrrrrrr die bağırmak falan dan ziyade bi kuran okunur bi şey yapılır mesela.
ama taraflı bi gösteri ortada,savunacak değilim böle adamları da.
yine alet edilme var bu olay da ama kutlanılnmasındada hiç sakınca yok tabi adam gibi kutlanacaksa.[signature][hline]kural 1
küfür etmek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...