leyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Merhaba arkadaşlar , evet şimdi benim sorunum sphere consolda error vermiyor fakat direk göçüyor.Bunun neden kaynaklandığı hakkında bilgisi olanlar buyursun. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 vendorlarda kullandigin d&textentry'ler var mi?[signature][hline]su daglarda kar olsaydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Hayır vendor menüleri kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sciptlerini Ve Save Dosyalarini Kontrol Et Eger buda Olmasa Tüm Save Dosylarini 0 La Daha Sonra Ac Neyin Hata Verdini Bulmaya Caliş En Basit Yöntem..!!![signature][hline]Dream Uo Shard www.dream-uo.net Dream Uo Owner Bilgi Yanliz Saklanmakla Coğalmaz Paylaştikca Coğalir Ve Yillanmiş Şarp Misali Değer Kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 öylede denedim , hata gözükmüyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forxy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kesin 56b kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 "kesin" dedikten sonra "?" olmamış :P 56b de webstatus'dan kaynaklanan bir problem, konsolda hata vermeden kapanmaya sebebiyet veriyordu sanırsam. ama konu hakkında başka bilgim yok.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 versiyon r402 arkadaşlar 56b değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forxy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ozaman scriptler çakışıyodur. aynı funtiondan 2 tane felan yapmış olabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Server shutdown (Code 5) complete! bu kod yüzünden göçüyor arkadaşlar , bunu neden verir bir bileniniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sadece adminlerin kullanabileceği bir komut var shutdown diye ama oda 15 dakika sonunda oluyor. Speech hataları falan veriyorsa yada çoğu serverda olduğu gibi bir bug oluşmuştur. Birde speech.scp den kaynaklanır genelde eklenen bir komuttan falanda olabilir.[signature][hline]http://fantastic.phpbb3.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar