demokan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 başlıkta yazan konular hakkında bilginiz varmı ne kdara patlar nerelerde yapılır vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ölenler var bu kelepçe yüzünden[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 son derece rısklı bişi fiyati 5-10 mılyar cıvari heralde yada 2-3 d olabilir :D ama baya işe yariyomus[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sabah Gazetesi Demiş ki; bi de böle bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bunu yapacagina akupunktur yapsan, daha risksiz olur kanimca.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 akapunkturun da işe yaradığını pek zannetmiyorum bizi m komşu yaptırdı ama bi etkisini göremedi[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çok risik taşıyan bir operasyon benim de bildiğim kadarıyla çok kararlıysan yaptırma konusunda daha detaylı bilgi verebilecek yerler araştırmanı öneririm, hatta doktorlara danışman daha faydalı olacaktır. çünkü alelade bir operasyon değil (bildiğim kadarıyla)[signature][hline]beş hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 En son çare olarak mide kelepçesi takıyorlar. Sporla zayıflamak en iyisi bence. (Bende kiloluyum.)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: vaniLLe, 14 Ekim 2005 20:23 tarihinde demiş ki: kulak kismina uygulanan akupunktur ile 3 haftada 10 küsür kilo vermek mümkün .Vücundaki kilolarin %10'u gidiyormus. Tabi tedavi oldugun sürece , istedigin herseyi , istedigin kadar yiyebilirsin diye birsey yok. Sıkı bir diyet yapman gerekiyor bildigim kadariyla. Ama bazi insanlarda etkili olamayabiliyormus bazen. En iyisi bu isin uzmaniyla konusup, dogru yerden bilgi edinmen... yazmistim bi ara, belki yardimci olur.. hem diyete basladigin zaman miden otomatikman kücülüyor . bünyen alisiyor falan.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: laverda, 02 Ocak 2006 18:57 tarihinde demiş ki: akapunkturun da işe yaradığını pek zannetmiyorum bizi m komşu yaptırdı ama bi etkisini göremedi Akupunktur zayıflatmaz, sadece açlığa karşı direnci arttırır. Sonuçta uygulamanız gereken bir rejim vardır gene. Annem akupunktur ile 28 kilo vermişti birkaç sene önce, yararlı bir yöntem kilo vermek için.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 annemde arkadaşimda akupunktur yaptirdi.. Bi etkisini göremediler :) yani olay yine sizde bitiyor, spidee de söylemiş, eğer 150 kiloya falan çiktiysan.. hayat çekilmez olduysa yaptıcan kelepçe olayını. sakat yani[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ^zaten gidipte bana bi kelepçe takıver kanka yaa deyince takmıyolar[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 once duzenli spor yapmayı fln deneyebilirsin yada akupunktur hatta ikisi birlikte :) ameliyat son çare olmalı.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demokan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 akapuntur kolpa onuda yaptırdım 8 kilo verdim 1 haftada sonra bıraktım 10 kilo aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: vaniLLe, 02 Ocak 2006 19:02 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 14 Ekim 2005 20:23 tarihinde demiş ki: kulak kismina uygulanan akupunktur ile 3 haftada 10 küsür kilo vermek mümkün .Vücundaki kilolarin %10'u gidiyormus. Tabi tedavi oldugun sürece , istedigin herseyi , istedigin kadar yiyebilirsin diye birsey yok. Sıkı bir diyet yapman gerekiyor bildigim kadariyla. Ama bazi insanlarda etkili olamayabiliyormus bazen. En iyisi bu isin uzmaniyla konusup, dogru yerden bilgi edinmen... yazmistim bi ara, belki yardimci olur.. hem diyete basladigin zaman miden otomatikman kücülüyor . bünyen alisiyor falan. her insanın midesi aynı boyutlardadır sadece doyma yerleri yada sınırı (o tarz bişeyleri) farklıdır[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 onu kastettim ben de zaten bünyen alisir derken.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ya olay kendinde bitiyor diycem. Hiç bişiy yaptırmadan abur cuburları kestim 15 kilo verdim 3 ayda. Ama spor yapınca daha bi hızlanıyor.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bence yapma. bunlarada inanma çünklü hepsi insan metabolizmasını altüst ediyor. hatta benim bi tanıdığım yeni bir teknik olan 12 parmak bağırsağını aldırdırma yöntemini denedi. ölümden zor döndü. bence deneme,tanıdıklarınında denemesine izin verme[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar