elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ühü ya insanın isminin yunus olması böyle durumlarda çok derin yaralar açıyo
Silas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İnsanların dikkat cekmek icin yapmayacagı şey yok .[signature][hline]/ Özgürlüğün Ülkesi / Adaletin Temsilcisi / Teröristlerden Kurtar Bizi /
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kitapta yazar bu şimdi "yatmadan önce yüz kuyruk darbesi" eheh[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Kojiroh, 02 Ocak 2006 16:43 tarihinde demiş ki: İki memelinin evlenmesi bence çok doal. O_o[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Penthesilea, 02 Ocak 2006 10:44 tarihinde demiş ki: Evlendiği yunusun, diğer yunuslardan "Birçok çocuğu" olmasını dileyen Tendler'in, aşık olduğu yunusu görmek için yılda birkaç kez İsrail'e geldiği belirtildi. kendinden okudum ilk başta O_o böle oldum[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cinsel hayatları var mı acaba bu ikilinin?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cinsel hayatları var mıdır bilmiyorum ama çok cins bir hayatları vardır muhtemelen.
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ayıptır sorması neresiyle yapacak yunus bey ? burnuyla falan mı ?[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Rahan, 02 Ocak 2006 16:57 tarihinde demiş ki: kitapta yazar bu şimdi "yatmadan önce yüz kuyruk darbesi" eheh ahaha bu çok iidi[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord
Korku Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bende bugun sorun var zati konuyu okudukdan sonra aklıma gelen ilk takıntı gerdek mevzusu oldu.O iş nasıl olacak! *Yusu uste çıksa yok olmaz kadın uste çıkacak amann banene*[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.."
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! DUNYA EVINE GİRDİGİ MUTFAK ROBOTUYLA GERDEGE GİRERKEN ELEKTRİK ÇARPTI!!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yunusa bak be yavrum benim. bir bakış attı kalbini yaktı ehu.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
sir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 daha ilk gecede boğulur kadın[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Öne çıkan mesajlar