haha olsun örümcek kafalı yobaz arkadaşlarımızın fikirleri değişmez ama.2 sene önce deniz feneri için yanıp tutuşmuşlar simdi de XYZ için ölesiye bağlancaklar...Hayatları akıl almaz şeylere bel bağlamakla geçiyo
doğrudur. zeytinburnu iyi çalışıyor olabilir, daha bir ton şubesi deposu muhteşem çalışıyor olabilir de yine de kendini "dindar" addederek nerdeyse "din" adına yardım toplayana ekstra dikkatli ve şüpheci olmak gerek.
bundan sora bu tip kurumlardan kıllanınca derdimizi anlayın hele diye yazıyorum bunu.
kurbalığınızı duyacaklara bizzat dağıtın.
senelerdir tanıdık, bildik kişilere kestiririz ve dağıtımını bizzat biz yaparız.ister adak olsun ister akika kurbanı dağıtımını aracıya bırakmadan, ihtiyaç sahiplrine siz yapın. biraz yorun kendinizi ama en azından doğru bir iş yapmış olun
Sufi'nin bahsettiği video kaset görüntülerini biraz açmak istiyorum.
geçen sene sufi, ben, eşim, eşimin ailesi toplam 8-10 kişi kurbanlarımızı Hocaefendi'ye yakın bir kurum tarafından afrikaya gönderdik.
Sufinin tarikat bağlantısını Arena ekibi ortaya çıkardı, hem de belgesiynen.
Öne çıkan mesajlar
Rahan
oke gördük.
Kithnos
forgiver
Rahan
bundan sora bu tip kurumlardan kıllanınca derdimizi anlayın hele diye yazıyorum bunu.
Snefru
karpuzseven
dasaaa
senelerdir tanıdık, bildik kişilere kestiririz ve dağıtımını bizzat biz yaparız.ister adak olsun ister akika kurbanı dağıtımını aracıya bırakmadan, ihtiyaç sahiplrine siz yapın. biraz yorun kendinizi ama en azından doğru bir iş yapmış olun
sg-1
Sufinin tarikat bağlantısını Arena ekibi ortaya çıkardı, hem de belgesiynen.
İlişkiler ağı az sonraaa...
Apache