Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurban Bayramı Yaklaşıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Kurban bayramı yaklaşıyor. Bağış yapmak güzeldir. Kurban bağışı yapmak isteyen arkadaşlara ön bilgi olarak paylaşmak istedim.

Kurbanlarınızı Size Vekaleten Kesiyoruz

Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,
Kurbanlarınızı;

*İslami ve hijyenik kurallara uygun olarak
*Dernek yetkilileri, veteriner ve noter denetiminde
*Modern kesimhanelerde, ISO kalitesinde kesecektir.
* Kurbanınız kesildiğinde kısa mesajla cep telefonunuza bilgisi ulaştırılacaktır.

* Desteğinizle kesilecek kurbanlar belki de bir yıl boyunca et yemek için Kurban Bayramı'nı bekleyen yardıma muhtaç insanlarımıza ulaşacak.

* 2006 Kurban hisse bedeli; 210 YTL, 130 €, 155 $.
kurban bağışı için >>>[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
Çok guzel yerinde bi organizasyon umarım beklenen ilgiyi gorur..[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
yılbaşına lanet olsun kurban bayramları daha güzeldir . kendim gorusum[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Mesaj tarihi:
Hayir, yapmayin nolur.

Denizfeneri ile ilgili hicbir bagis vs. yapmayin, paranizi yesil sermaye'ye kaptirmayin, en temiz duygularla yapacaginiz bagislarinizin dagitilirken T.C. karsiti emellere alet edilmesine izin vermeyin allah askina.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Mesaj tarihi:
Penthelisea sen napıyorsun Allah aşkına? Kime verelim onu söyle o zaman birine .ok atmadan önce.. Adamlar yaptıklarını gösteriyorlar televizyonda hiç mi izlemiyorsunuz. Körü körüne saldırmayın.
Valla annem kendi kurbanını DENİZ FENERİNE verecek. Bende vermeyi düşünüyorum.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
Körü körüne saldirmiyorum.
Verebilecegin milyon tane kurulus var, basta Cagdas Yasami Destekleme Dernegi, Türk Egitim Gönüllüleri Vakfi, Cocuk Esirgeme Kurumu vs.
Derileri zaten THY'ye vermeniz gerekir yukarda da dedigim gibi.

Asil siz arastirmadan körü körüne is yapmayin. Kanal 7'nin ,Samanyolu'nun gösterdigi seylere inanmayin yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Mesaj tarihi:
bizimkiler Cocuk Esirgeme Kurumu'na vericek galiba, deriler zaten dediğin gibi THY'ye.
ben TV kanalinin hedesine vermeye karsıyım[signature][hline]if there were words for this
would i sing or would i scream?
Mesaj tarihi:
+1 Pent.

bağış yapcak başka kurum mu bulamadınız ya?deniz feneriymiş... yok sokak lambası.

türk hava kurumu, cocuk esirgeme kurumu,çydv, tema...:tup:[signature][hline]when it rains the ground gets wet!

[Bu mesaj Fistan tarafından 01 Ocak 2006 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
peki babs oldu penth
yapmayız canım.

kimin ne iş yaptığını herkes biliyor.

deniz feneri derneğin bugune kadar yaptığı yardımları gayet iyiy biliyoruz.
senin bilgiden yoksun, saçma ve karalayıcı tavsiyelerine kimsenin ihtiyacı yok.

arada bir sandalyenden kalkta bir bak bakalım deniz feneri derneğinin faaliyetlerine, zeytinburnundaki merkezine gidebilirsin, hergün açık, ihtiyaç sahiplerine dağıtım yapıldığı yer, ayaklarına çaprmıyorlar kimseyi, onlar götürüyorlar

bilip bilmeden ezebercilik yapıp karalamak kolay.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
bende içyuzunu bilmeden yorum yapmısım. madem ole Thy ye fln bagıslamak çok daha mantıklı[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
aha forgiver'ında bu konuya msj atarak deniz fenerini savunması ,deniz fenerinin kimliği onaylanmıştır sanırsam.
ahah[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
Yani benim demek istedigim THY, ÇEK vs. gibi kurumlar varken, bir sürü güzel egitim dernegi varken, (hadi dediklerimi uydurmus bile olsam) böyle bir kuruma verip risk almaya gerek olmadiini düsünüyorum. Ki söylediklerimi de uydurmadim o ayri bi mevzu.

Dip not : Koyunlarinizin kafalarini forgiver'a bagislayin lütfen.

Dip not 2: Yanlis anlama olmasin, beyin zeka yapar yani o acidan : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Mesaj tarihi:
thy ye bağışlanmıyor birkere [spo1=thk]Toplanan fitre-zekat ve deri gelirinin % 60’lık bölümü ilgili kanun gereği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Kızılay ve Diyanet Vakfına aktarılmaktadır. 2000-2005 yılları arasında söz konusu kurumlara 36.788.000.-YTL aktarılmıştır. Geri kalan %40 lık bölüm ise gençlerimizin havacılık konularındaki (Pilot, paraşüt, model uçak, planör, yelkenkanat, yamaç paraşütü ve balon) eğitimlerinde kullanılmaktadır. Bu gelirler çoğaldıkça açılan kurslar ve bunlarda yetişen gençlerin sayısıda o düzeyde artmaktadır.[/spo] ye bağışlayor, hepside oraya gitmiyor, dağılım var.
deniz fenerinde yapılan tüm yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

çok da umurumda sanki nereye bağışladığınız, anlamsız karalamaya tepkim

hergün zaten yukardaki kurumlara bağış yapıyorsunzu o yüzden ihtiyaçları yoktur diye düşündüm amma çok düşücelimişim

diyanetle konuşup bir de eğitim bayramı yapalım yoksa bu ülke de biryere bağış yapcak insan kalmayacak be.

neyse siz takılın, deniz feneri derneği kaka go go go[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 01 Ocak 2006 23:16 tarihinde demiş ki:
Yani benim demek istedigim THY, ÇEK vs. gibi kurumlar varken, bir sürü güzel egitim dernegi varken, (hadi dediklerimi uydurmus bile olsam) böyle bir kuruma verip risk almaya gerek olmadiini düsünüyorum. Ki söylediklerimi de uydurmadim o ayri bi mevzu.

thy gibi kurumlar ?

eğitimle alakalı bürsürü kurum varken thk mu kaldı?
zaten diyanete gidiyomuş thk ya verince siz vermeyin ona ondan söylüyom

başbakan 2006 bütçesinde en çok payı eğitime ayırdı, cumh. tarhinde bir ilk olarak
o açıdan şeriatçılar olarak bu sene eğitim alanına ağırlık vermeyi düşünmüyoruz
aman ne deidm şeriatçımı deidm yoksa off of neler diyom öle.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Thy bağı$ladıklarınızın hepsi ihtiyaç sahiplerine gitmiyor ama deniz fenerine bağışladığınızın hepsi ihtiyaç sahibine gidiyor.[signature][hline] www.darknessuo.com
-"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Mesaj tarihi:
said:
Chasten, 01 Ocak 2006 23:28 tarihinde demiş ki:
Thy bağı$ladıklarınızın hepsi ihtiyaç sahiplerine gitmiyor ama deniz fenerine bağışladığınızın hepsi ihtiyaç sahibine gidiyor.

lol. camilere klimamı takıyolar yoksa garibanlar üşümesin diye?[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
LÖSEV de aklınızda olsun, ihtiyaç sahibi demişken...

lösemili çocuklar için maddi ihtiyacın sınırı yok çünkü[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:

deniz fenerinin türkiyede alternatifi yok bence. bilmeden etmeden karalamayın.

[Bu mesaj elesso tarafından 01 Ocak 2006 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]

camilere klima yapma olayına karşılık tarattım bunu öylesine

[Bu mesaj elesso tarafından 02 Ocak 2006 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Chasten, 01 Ocak 2006 23:28 tarihinde demiş ki:
Thy bağı$ladıklarınızın hepsi ihtiyaç sahiplerine gitmiyor ama deniz fenerine bağışladığınızın hepsi ihtiyaç sahibine gidiyor.
edit : yetemedim ascii ye[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Ocak 2006 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Desteğinizle kesilecek kurbanlar belki de bir yıl boyunca et yemek için Kurban Bayramı'nı bekleyen yardıma muhtaç insanlarımıza ulaşacak.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
  • Yeni Oluştur...