Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Krusty, 01 Ocak 2006 04:50 tarihinde demiş ki: ismet inönü değil mi ya o ? Sağındaki İsmet İnönü, arkadaşın dediği diğer taraftaki...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 atamın durusundan belli inanci, baksanıza nasıl da kendinden emin:)[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? vaniLLe, 01 Ocak 2006 04:30 tarihinde demiş ki: ama sen hayvansin dory :((((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Alla alla bende ki resim mi ters? bariz solunda ki ismet inönü. hayır fazla bişeyde içmedim bugün, yanlış görüyor olamam.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Öbür tarafındaki amcama bakın,Atatürk'e göre sol yane[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hım şimdi anladım demek istediğini neyse =) direk belli ediyor o kadar kişinin aranızdan kendini, bu da büyüklüğünü az da olsa gösteriyor sanırım.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yanlız atatürk dış görünüşü beni hep etkilemiştir... Ama atatürk nedense (bence tabii) hiçbir türk kavramına uymuyor görünüş bakımından... O kadar karizma ki. Yani mükemmel bir duruş ve yüz ifadesi bakarmısınız ya..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yürübe :) ahah cok hoş ya gerçekten[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 atatürkü gerçek gözümle görmek isterim annenem onun yüzünün parlaklığını anlatırken hep ağlıyordu çok merak ediyorum o yüzden[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: ShadowFury, 31 Aralık 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Yalnız sağdan 2. bi tip var üniformalı filan işte(Atatürk'ün solundaki kadının solundaki adam), bakışı çok komik:D Muzurluk yapmış bi çocuk gibi sırıtıyo yaa:D Gittim tekrar baktım, harbi ha : )))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 heykel gibi o adam be.. altından gibi sanki :D ay da bronz mu neyse işte.. güneşte fazla kalmış sanırım :D edik: o adam!= Atatürk :)[signature][hline]impossible is ME! [Bu mesaj oper tarafından 01 Ocak 2006 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şu bakışlara bak ya adam Harbi Dunya lıderı su bakıslardakı guvenılırlık ve lıderlık duygusuna bakarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 "Atam izindeyiz!" rahat uyu, yakışıklı insan...[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oha bakışa bak :)[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 *!ATATÜRK rulz *[signature][hline]ben hiç mutlu olamıcakmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Canlıymış gibi bakıyor. Hiç kimsede öyle bir bakış yoktur.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 eed hakkaten canlıymıs gıbı bakıyor.. Bakıs durusu ve konusması ıle zaten cogu kısının fıkırlerını degıstırmıs.E yani karizma olsun :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 diger insanlarin arasindan, soluk bir resim olmasina ragmen isik saciyormuscasina belli oluyor hemen atam .. mükemmel .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' [Bu mesaj vaniLLe tarafından 01 Ocak 2006 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 0_o[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 resmen ezmiş ya atam. o masada ata'ya karşı söz söyleyecek kimse yok gibi görünüyor. masaya sanki sadece o yumruğunu vurabilir/vuracak. diğerleri kedi...[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yalnız karizmanın yanı sıra neredeyse 100 yıl öncesinin Türkiyesinde Büyük önderin yanında bi tane sıkma baş yok.Ama şimdi Atatürk ün tırnağı olamıycak adamlar yanında sıkma başlarla benim ülkemi temsil ediyo.Altlarında özel uçaklarla sıkma başlı karılarını alıp dünya turuna cıkıyolar. Ve son olarak daha bi kac gün önce bakan eşi ayrı masada yemek yiyordu bakan başka bir masada,haremlik selamlık oturmuşlardı.İki farklı tablo birisi 2000 yılların Türkiyesi diğeri büyükönderin genç cumhuriyeti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ya bide mıllet sankı daha bı sılık cıkmıs ama Atatürk direk yanı kıme sorarsanız sorun foto.daki ilk dıkkatı cekıcek kişidir[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Etrafının silik çıkmasının sebebi bence fotoğraf makinesi. Neyse[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hiç mi güzel bayan olmaz o dönemde :p[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yalnız o dönemde yaşayan hatunların aklı gidiyordur ! yani böyle bir insan! ne biliyim yakıyordur bence. hem de bir kaç sene hariç hep bekar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 direk tek dikkat çeken O yalnız.Buyuksun atam.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar