Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karizma

ozkolous

Öne çıkan mesajlar

said:
Krusty, 01 Ocak 2006 04:50 tarihinde demiş ki:
ismet inönü değil mi ya o ?

Sağındaki İsmet İnönü, arkadaşın dediği diğer taraftaki...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız atatürk dış görünüşü beni hep etkilemiştir... Ama atatürk nedense (bence tabii) hiçbir türk kavramına uymuyor görünüş bakımından... O kadar karizma ki. Yani mükemmel bir duruş ve yüz ifadesi bakarmısınız ya..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

atatürkü gerçek gözümle görmek isterim
annenem onun yüzünün parlaklığını anlatırken hep ağlıyordu
çok merak ediyorum o yüzden[signature][hline]karşıyız biz savaşa
ne gerek var sınırlara
fırınlara gireceksek
lanet olsun politika...
Sosyal ağlarda paylaş

heykel gibi o adam be.. altından gibi sanki :D ay da bronz mu neyse işte.. güneşte fazla kalmış sanırım :D
edik: o adam!= Atatürk :)[signature][hline]impossible is ME!

[Bu mesaj oper tarafından 01 Ocak 2006 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Canlıymış gibi bakıyor. Hiç kimsede öyle bir bakış yoktur.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day.
Devil has my ear today, I'll never hear a word you say.
He promised that I'd find a little solace and peace.
Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Sosyal ağlarda paylaş

eed hakkaten canlıymıs gıbı bakıyor..
Bakıs durusu ve konusması ıle zaten cogu kısının fıkırlerını degıstırmıs.E yani karizma olsun :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

diger insanlarin arasindan, soluk bir resim olmasina ragmen isik saciyormuscasina belli oluyor hemen atam ..
mükemmel .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 01 Ocak 2006 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız karizmanın yanı sıra neredeyse 100 yıl öncesinin Türkiyesinde Büyük önderin yanında bi tane sıkma baş yok.Ama şimdi Atatürk ün tırnağı olamıycak adamlar yanında sıkma başlarla benim ülkemi temsil ediyo.Altlarında özel uçaklarla sıkma başlı karılarını alıp dünya turuna cıkıyolar.

Ve son olarak daha bi kac gün önce bakan eşi ayrı masada yemek yiyordu bakan başka bir masada,haremlik selamlık oturmuşlardı.İki farklı tablo birisi 2000 yılların Türkiyesi diğeri büyükönderin genç cumhuriyeti...
Sosyal ağlarda paylaş

direk tek dikkat çeken O yalnız.Buyuksun atam.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...