DrAg0NaiR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet arkadaslar siteye sifremi deiştirmek için girdim mailime yeni sifre geldi ama oyuna girmek için sifreyi kabul etmio sitede gizli sorumu biliyorum yardımlarınızı bekliyorum eger olmassa kral char gitti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyolcehennem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 iyi günler sizden bir ricam olacak benim çarımın 4 gün önce şifresini değiştirmek istedim fakat galiba yanlış birşeyler yaptım ve şifrem hala mailime gelmedi. bana şifremi gönderirseniz çok sevinirim ARKADAŞLAR BANA BUNU İNGİLİZCE OLARAK ÇEVİREBİLECEK BİRİSİ VARMI[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem LvL: 61...yolu 62 ye gider Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ParDuS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 benimde gelmedi aha burayada yazıom. Ben siteden giriş yaptım bende güncelleme istedi mail adresi için yazdım yeni şifre göndercem dio ama göndermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Blackwinds 2. bi kez ilgilenicekmi bu konuyla?[signature][hline]------------------------------------------------------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Calamity, 24 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Blackwinds 2. bi kez ilgilenicekmi bu konuyla? ilk kez ilgilendi mi ki_?[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Büyük geçmiş olsun Poli[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Gregorn, 24 Aralık 2005 19:19 tarihinde demiş ki: Büyük geçmiş olsun Poli valla üzerinden baya geçti :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 [Bu mesaj Polithe1st tarafından 24 Aralık 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 3 hafta oldu daha yeni geçmiş olsun :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Nasil yaw Poli senin charin acilmadimiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NoobGenc, 24 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: oh polifeonik osuruk kendininkini açtı biz mail yolladık açmıo Adam elinden geleni yaptı ama Gm suçu adam ilgilenmiyo hepsinin cnn ceheneme gitti 61 lvl assasien :'([signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NoobGenc, 24 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: oh polifeonik osuruk kendininkini açtı biz mail yolladık açmıo saçma sapan konusma ben charımı forgot password ile aldım blackwinds yardımıyla degil..[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daldan_dala Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 walla ben bi kurtlar vdisi akşamı değiştirmiştim şifreyi . daha hiç mail gelmedi mail adresime. üstünden 3 bölüm geçti, dizideki adamların yarısı öldü ama ben hala cz ye çıkamıyom çıldırmak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: daldan_dala, 25 Aralık 2005 09:26 tarihinde demiş ki: walla ben bi kurtlar vdisi akşamı değiştirmiştim şifreyi . daha hiç mail gelmedi mail adresime. üstünden 3 bölüm geçti, dizideki adamların yarısı öldü ama ben hala cz ye çıkamıyom çıldırmak üzereyim. Sheron Stone bile geldı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aradriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 lanet olsun ya şu an askerde olduğum için üstüne fazla düşemiyorum lanet olsun nerden girdim şu resmi siteye ben bu char ı arkadaştan almıştım yok şifreniz filan muhabbeti oldu bizde yazık mailimizi ama bi zıkkım gelmedi şu an amasya da askerim poli sana özel msj gönderdim tel numaram askeriyenin numarası bile var bunu blackwinds e iletirsen sevinirim BLACKWİNS duy sesimi pls orda benim gecelerim gündüzlerim var poli lütfen mailine yolla ne zaman net e bağlanabilirim bilmiyorum ama kesinlikle charımı geri istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Secret Question yaktın beni :|[signature][hline]------------------------------------------------------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 pff al işte aynı şey oldu 1 saat önce siteye girdim..id pass yazdım bi hotmail yeri çıktı bi de altta confirm hotmail..ikisinede aynı daha önce kullanmadığım 3gün önce yeni açtığım hotmailimi yazdım..sonuç : bir saattir şifrenin gelmesini bekliyorum..refresh yapıp duruyorum bir saat az bir zamanmı?yoksa şifreden ümidi kesimmi?çünkü daha önceki baska charlardaki şifre değiştirmelerimde 2dakka içinde geliyordu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hiçbirini yapma.buz gibi bi su iç.:D geçmiş olsun[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yaw yeni patchler falan geldi düzeltilmedimi o sorun?hadi bi aralar herkezin başına geliyordu da şimdi böyle bişey başına gelmiş warmı?yani beklesem gelmezmi:( sizde gelir deyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
texas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Eger şifreni deiştirdigine %100 eminsen yani denedin mi belki deişmemiştir.Neyse deiştirdiysen we accountunada şifreni deiştirmek için yazdıgın hotmail kayıtlı ise(ki deiştirdiysen kesin odur.)KESİNLİKLE gelir.Merak etme.Banada oldu ama daha sonra gelir.[signature][hline]NİCK:ANDREY not:offf bu kadar uğraşın sonu bu mu?yeter ya şifreler gelsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinlunitari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benımde charımda pw sorunu war yaklasık 1 bucuk ay oldu hala sifre gelmedi mailime kafayı yıcem 59 lwl archer yardım edebılecek warsa lutfen bı baksın.[signature][hline]nick=raistlin_lunitari serwer=ares clan=_THorn_ (alt clan baskanı) lwl=55 ırk=el morad daha önce 59 lwl archer sifre mağduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eğer hotmail adresinizi doğru yazasanız şifreniz %100 geliyo hotmaile,yalnız bulk mail klasörüne geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 O K2Network un Binası Soyle Ulasilabilir Bi Yerde Olucakti Varya :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar