Reocker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 28739138217398219781 dakikada geliyo bildiğim kadarıyla. Öyle olmasa şimdiye 10-15 mail gelmişti...[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 56 / 55 [ Ah Bir 60 Olsam :( ... ] Race: Mage / Rogue Clan: Yok / Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 o zaman bız bu charlardan umıdı keselım. ama herkez sunu bılsın bu sorunlarla bız karsılastıran kıslerle akraba cıktım sayılır gunluk rahat 30-40 kufur edıyorum anca rahatlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Sen yine iyisin ben rahatlayamıyorum :@[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 56 / 55 [ Ah Bir 60 Olsam :( ... ] Race: Mage / Rogue Clan: Yok / Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben aksama kadar ısteym onunla vakıt gecırıyorum. ama bıryandanda char geldımıkı dıe merak edıyorum. her gun buyuk bı hjeyecanla mailimi acıyorum. posta kutusunu bos gorunce sınır gelıyo Allah ne verdıyse baslıyorum sovmeye. geceye kadarda vakit mail beklemekle gecıo iyimi?? zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz SERVER : beramus name : ::OsSii:: nation :karus lvl : 61/kasar hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 blacwinds biras geç kaldık takip edememişim.eminim hala sorun yaşayan bir sürü kişi war.benim gibi.bende şifre magduruyum bu k2 nin cok büüyk bi hatası.herkes in sorunu hallolana kadar arkasını bırakmamalılar.biz geç kaldık şimdi wersek bizimkinide halledebilirmisin ?[signature][hline]Aresde kasıoz.. Nick _DaRkCroW_ lvl=daha ezigiz 5x clan=AloneWarrior-grade3-pele de war icabında xD job=1920healler+malice+debuff+4stone rezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 valla ben pazar gunu saat 11 cıvarında id mı polıye vermıstım ama hala bı ses seda yok. oda saat 14 te blackwınse vermıs id lerı ınsallah hallolur. sıkıldım artık charımı ıstıyorum yeterrrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolascem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Poli yardıma ihtiyacım var benimde pasword gelmedi yardım edermisin sana acıklayıcı bir pm attım forumdan bi bakabilcenmi lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rosh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 beyler ben de sifre maduruyum yeter artık bende cok sıkıldım msn bakıyorum ama ne gelen bişey var nede giden yeterrrrrrrrrr artık carımı ıstıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkadaslar sıfre mahduru olupta sıfresını gerı alan arkadaslar lutfen yazsın en azından umut olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kekuri Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben bu şifre meselesi için blackwinds e danışıp yardım alayım dedim.içimi döküyorum herife bana ''bye'' dedi.Biz bunları haketmedik biz bu oyuna ilk başlayanlardanız adalet buysa eyw dedim.e mail adresi verdi 3 tane. mail atıyom atıyom cvp yoq :(:(:( [Bu mesaj kekuri tarafından 07 Aralık 2005 06:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaLi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya kardeş şu mail adreslerini bizede verebilirmisin en azından şansımızı deneriz.oyuna zaten aksamları gırebılıyorum o zamanda blackwinds olmuyo...derdımızı ancak burda anlatabılıyoruz tınlayan varmı onuda bılmıyorum : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 blackwinds e şimdi bascam kufuru tövbe tövbe[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 die[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 die=sie[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GLADYATOR_1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 benimde aynı durum lvl 59 dum :(( ümidimi kestim gibi password reset problem İNVALİD PW. ID : TR_ERGUN PW : 201918 (OLD) new pw:???? CHARACTER : _GLADYATOR_1 LVL : 58 % 99.28 SERVER : CYPER CLAN : APOCALYPSE CLASS : RANGER EL MORAD items : golden pendant +7dex ring,belt,earring +6dex weapon : +7/70 horn crossbow , +6/60 mirage , +4mirage ,+6 kukry +1 kukry armor : helmet fp +6 dex 10, paulduron +6 dex 10 ,others fp +7 money : 35 000 000 coins friends and clan leader : EXORED (PRİEST LVL 59) İ KİLLİNG LAST MONSTER :DTS birth day: 19 05 1990 E-MAİL : [email protected] [email protected] PLEASE SEND ME MY NEW PASSWORD!!! my firm : computer technick & mobile phones from in istanbul-sehremini MOBİLE PHONE NUMBER: 0537 950 49 20 (MY OTHERS CHAR KARUS XIGENON : TR_DEWALT LVL 45 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GLADYATOR_1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 benimde aynı durum lvl 59 dum :(( ümidimi kestim gibi password reset problem İNVALİD PW. ID : TR_ERGUN PW : 201918 (OLD) new pw:???? CHARACTER : _GLADYATOR_1 LVL : 58 % 99.28 SERVER : CYPER CLAN : APOCALYPSE CLASS : RANGER EL MORAD items : golden pendant +7dex ring,belt,earring +6dex weapon : +7/70 horn crossbow , +6/60 mirage , +4mirage ,+6 kukry +1 kukry armor : helmet fp +6 dex 10, paulduron +6 dex 10 ,others fp +7 money : 35 000 000 coins friends and clan leader : EXORED (PRİEST LVL 59) İ KİLLİNG LAST MONSTER :DTS birth day: 19 05 1990 E-MAİL : [email protected] [email protected] PLEASE SEND ME MY NEW PASSWORD!!! my firm : computer technick & mobile phones from in istanbul-sehremini MOBİLE PHONE NUMBER: (MY OTHERS CHAR KARUS XIGENON : TR_DEWALT LVL 45 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Air_Wolf, 07 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: die=sie lol komikti die = öl[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya ben gizli soru felan hepsini biliom nasıl alcam bilen varsa bi msj atsın lütfen...[signature][hline]Nick : CoMPLeXx LvL : 57 Job : Mage NP : 1650 Serwer : Ares Clan : Phoenix Rising Irk : El Morad Not :İnvalid Password :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bende 5 gundur ugrasıyorum boyle adaletin taaaa tobe tobe ne olacak bu halimiz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeMnUn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sexibisi keşke keşke bende diorum ama faydası yok...Bende keşke deişmeseydim yada deişmeye kalkmasaydım...Aynı clanda olmamıs gibi kaderimizde aynı sanırım ama bunu bi şekilde halledilmesi lazım..Sayın blackwinds Bilginize ... en azından ne yapmamız gerektiğini sölerseniz sevinirim :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 arkadaslar sonuc ne duseldımı sımdı id leri polı vasıtasıyla black ulastıranlar?[signature][hline]ares lvl 64 prıest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 benimde gitti şifre ve giremiorum ID:erdal27 [email protected] , [email protected] şifre gitti dedi ama gelmedi giremiorum[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben 9 gundur yırtınıyorum bu sayfalarda lvl 59 archerim de şifre mağdurlarından.Sözde Gm blackwinds efendiye sorduk ne zaman duzelecek bu sorun die bana şifre konusunda pm atmayın die notice geçti beyefendi.[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyolcehennem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Arkadaşlar boşa yırtınıp durmayın adam oyuna girince bile pm ini kapatıyor insan gibi cevap istiyoruz gm miş. türkmüş böyle türk evladı olmaz bi yardım diye bağırıyoruz eğer herkezin çarı silindiyse silindi de kardeşim bizi ne diye cebelleştiriyorsun. eğer bi çözüm yolu varsa yardımcı ol şuraya mail atın de Id:serkan001 Nick:sonyolcehennem[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem LvL: 61...yolu 62 ye gider Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrAg0NaiR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet arkadaslar siteye sifremi deiştirmek için girdim mailime yeni sifre geldi ama oyuna girmek için sifreyi kabul etmio sitede gizli sorumu biliyorum yardımlarınızı bekliyorum eger olmassa kral char gitti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar