LeaDeR34 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 NASI YAA :/ adam şifre bekliyo diye biliyodum ben ...zzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 benimde şifrem deişti mailime kredi kartının son 4 hanesini sordu bakalım ne olacak hiç bir gmde cvp vermedi sonucu göreceğiz[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ellerim kırılaydıda şifreyi değiştirmeye teşebbüs etmeseydim...allah belasını versin böle buggun..5 dk lığınada olsa oyunda olmam gerekiyodu şimdi ? yazıklar olsun..hala bu oyunu oynadığım için bana..[signature][hline]kuruntu içinde yaşamaktansa ; gerçeğin peşinde kaybetmeyi severek isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: SeXY, 04 Aralık 2005 21:40 tarihinde demiş ki: [i]PoLi şuan sen oyundasın ve czde sin ...[/i] evet oyundayım..girebildim bugün.forgot passwordten aldım şifremi[signature][hline]server:Ares Level 61/Mage %95 Np:130k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 OH be şifrem geldi en sonunda :D[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bende yolladım ama gelmedı daha :([signature][hline]Name : wildrain Clan : UknighteĞ Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Np :1xxxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SyLvAnNnN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ya gercekten yeter artık ya ... 2 charımada da sorun var 1 ınde maıl gelmedı ne junk klosorune ne de posta kutusuna ama sıfrem degıstı ve gıremıyorum charıma .2 cı sınde ıse oyuna logın olabılrıyorum ama sıteye olamıyorum cunku sıfre yanlıs dıyo 2 sıde 6x level charlar bunları kurtarmanın yolu yokmu ya ..blackwınds lutfen yardım et oyunda bısı yazdıgımızda cewap veremıyo olabılrısın ,yogun olabılırsın ama barı bu forumlarda ılgılen bızle ben ne yapıcam sımdı bu charlarıma ..?[signature][hline]Nick:Eskı ( []Sylvan[]) yenı (Destructionpriest) Lvl:6x Np:xx.xxx Nation:El Morad Clan: Job:Paladiin Düşmanlarım:Cıbırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 walla benimkide gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeaDeR34 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar halimizden anlıycagınıza eminim...lutfen hepimizin maduriyeti giderilene kadar devam edelim...poli sende peşini bırakma lutfen..zor durumdayım gercekten...14 ay gunde 15 saat...mahwoldum resmen ...sizin adınıza da sevindim gecmiş olsun ama daha bize gelmedi... lvl 61 arch mage server :diez clan :AziZ [Bu mesaj LeaDeR34 tarafından 04 Aralık 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SyLvAnNnN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 eevet polı lutfen pesını bırakma benım sıfrem gelmedı ama sıfre degıstı ve gıremıyorum dıgerı ıse oyuna gıereken sıteye gırmıyo ne yapacagımı sasırdım:([signature][hline]Nick:Eskı ( []Sylvan[]) yenı (Destructionpriest) Lvl:6x Np:xx.xxx Nation:El Morad Clan: Job:Paladiin Düşmanlarım:Cıbırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysticaLL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bende forgot password'de bilgileri verip yeniden resetlettim şifreyi. Succsess dedi fakat hala gelen giden bişi yok. Deli olacam az kaldı. En azından düzeldimi düzelmeyecek mi kesin olarak biş söleseler de ona göre beklesek. Yardımcı olan arkadaşlara da çok teşekkür ederim bu arada, daha bi sonuç alamadık ama..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Xrated, 04 Aralık 2005 23:13 tarihinde demiş ki: walla benimkide gelmedi :( ZHAHAHA kim kazandı lam csw yi zuhahahahahahaha:D[signature][hline]server:Ares Level 61/Mage %95 Np:130k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tikyy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 valla bende hiç bi sorun yok şifreyi değiştirdiğim gibi emailime geldi yeni şifre anında :D sizde bişiler var galiba :) yada sitede sorun var geciktiriyor olabilir[signature][hline]ıd tazy_tikyy lvl 62 char paladin server ares np ne siz sorun ne ben sölim 25k dı battel oldum 4 k ya düştü tekrar int oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tazy haklısın benim arkadaşımda değiştirdi şifreyi anında geldi mail.beraber değiştirmemize rağmen benimki hala gelmedi off offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 şifre reset i yahoo ,le yapın sakın baska bır e maıl kullanmayın göreceksınız sıfrenız maılınıze gelecek 4 charımıda bu sekılde yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bendede aynı sorun var elimi sürmez olaydım delirdim ulaaannnn[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) CLan:SysTeM RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonTurK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 şifreyi yolla diyorum bunu diyor ? Information does not match account. Password not reset. If you are unable to reset your password with this form, please click here to contact customer support.[signature][hline]Orc Zoru BaşarmaK demekTir.. :) JonTurKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 pasword mailine gelenler hangi maili kullanıyor öğrenebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysticaLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkadaşlar başka mail verince bilgileriniz yanlış diyo. Mail adresi değiştiremiyorum, nasıl olacak bu iş. Ne bilelim hotmaille sorun yaşayacaklarını, dalga mı geciyolar bizle.[signature][hline]Nick: MysticaLL Server:Beramus Level:57 (Mage) Np:288 :d Clan: MooNStaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 butun sıfrelerı yahoo dan deıstırdım arkadaslarımda öle yaptı[signature][hline]xx paper mage np :16xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kondes Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mrb. ualn benim hala paswordum gelmedi ....... bu oyunu bıktım ya günlerdir bekliyorum yok :( GM'in tüm emaillerine msj attım ama cevap yok lanet olsunnnnnnnnnnn.... nick : kondes np : 152k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyStyc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hay ben bu oyunun!!!! ya bu kadar sacma iş olmaz. Pazar sabaha karsı mail atıyoruz hala gelicek bekle bekle nereye kadar bu oyun la mı ilgili mail sunucumuzla mı ilgili daha ne yapıcaz hey allahım ya ...[signature][hline]___________::MdkM::______________ _____________Ares________________ Level: 65 (%41)___Job: Shadow Vain _ Nation: Karus_____Np: 78xxx ________ Clan: ReactioN_____________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 black winds aga bi de siestabella var bizim char diezde onun da şifresi gelmedi. bize de help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bende heryere nmail attım ama ne yanıt var , ne ılgılenen var nede bı gelısme var. ınsanın ıcındekı şevkide kırdılar ben artık bırakmayı dusunuyorum :( Server: BERAMUS NAME : ::OsSii:[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 forgot password kac dakıkada gonderıo sıfreyı bılen varsa lutfen cevap server: Beramus name : ::OsSii::[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar