Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şifre değiştirme mağdurları....Blackwinds yardım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şifre bazı maillere gelmiyor.

Gelse bile junk mail kısmına yada önemsiz posta kısmına geliyor.

Gelen şifrenizi değiştirmeye calıştığınızda eğer direk mailinize gelen şifreden kopyalarsanız sonunda bi boşluk var şifrenin onuda kopyalıyor olabilirsiniz.

Şifrenizi değiştirirde hala yanlış pass mesajı veriyorsa size gelen şifre ile giriş yapmayı deneyin.
---------------------------------
Benim başıma bunlar geldi bildiklerimi anlatmaya calıştım.[signature][hline]Name: Genuine
Nps: 57xxx
Server: Ares
Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek.
Mesaj tarihi:
Polifonik_Osuruk bende pm e "id" Server yazdım .. Umarım gec kaLmamısımdır .. İLgiLenen herkese teşekkür ederim .. PoLiye güvenimiz sonsuz :P
Mesaj tarihi:
Bende yolladım biraz once

Poli'den cekinmsin kimse ..Yanlista beklemesin....
(knka unutma charlari beraber kiriscas:p )

Cok sagol poli ve BlackWinds...cok cok tesekkurler..[signature][hline]..ağlama ne olur..vazgeçme bekle beni..döneceğim mutlaka..sabret.......
Mesaj tarihi:
sadece bu topic icin siteye uye oldm ...
arkadaslar ben sifre deistirmedim bile aynı cafeden bi arkadasım sifre deistirdi
o da bende giremiyoruz simdi
bende invalid pass. alıyorum o da
bu arada sitenin forumlarında bi acıklama yapılmıs
sifresini degistirenler iicin database le ilgili bi sorunu duzeltmeye calısıyolarmıs...[signature][hline]server:Cypher
LvL:62.%34
Nick :KillForMe:
Clan:CreepingDeath (daıldı)
Mesaj tarihi:
Offf ya ne saçma iş bende giremiorum oyuna invalid pasword dio...

Sana Özel Meşaj attım polifonik yardım et lütfen

Biz bu şifreleri nerden alcaz sonra ?

Eğer mail olursa [email protected] mailim :(

[Bu mesaj LaWSuiT tarafından 04 Aralık 2005 03:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Poli sana güvenmesek neden yollayalım ID mizi
Ama en yakın zamanda yapsınlarda bizde kurtulalım bu izdiraptan...s[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer
Server:Ares
Nation:El Morad
Job:Kasar Hood
Level:6X
Clan:CHOSENs
NP:1xxx
Mesaj tarihi:
poli baba hadi sende bi cvp yazda rahatlayalım hepimiz yoladık ıd leri ama bi cevap yaz nezman halledilcek sen biliosun galba blackwinds le iletişim kurduysan weya kuran warsa bişiler yazsın uyuyamıyom geceleri wala onca item onca emek yazık yazık..:P
Mesaj tarihi:
ya hala ses seda yok :(
lütfen birileri bizim için bişiler yapsın lütfen..
hala mail bekliyorum..[signature][hline]ares
lvl 61
preist - buffer
hala paladin olamadım :)
Mesaj tarihi:
Cevap pls :( Güvenmediimden değil günde 8 saat oynadığım oyunu oynamayınca sıkılıyorum :([signature][hline]Server: Diez x 2
LvL: 56 / 55 [ Ah Bir 60 Olsam :( ... ]
Race: Mage / Rogue
Clan: Yok / Yok
Mesaj tarihi:
polifonik bir cvp ver pls ..
sana id lerimizi yolladık ..
herhangi bir gelişme olup olmadığına dair bizi bilgilendirirsen sevinirim ..
lütfen birileri bişiler yapsın bizim elimizden hiç birşey gelmioyr :([signature][hline]ares
lvl 61
preist - buffer
hala paladin olamadım :)
Mesaj tarihi:
poli sana güveniyorum kardeşim.valla her gittiğim internet kafede keylogger korkusundan ne yapcagımı sasırdım.bu sefer olan keyloggerdan degıl siteden oldu :((
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar..lütfen artık bana özel mesaj atmayın siteden..ben bana gelen tüm id leri server bilgileriyle birlikte bugün saat 14:00 gibi Blackwinds'e ilettim.bundan sonrası ona kalmış..en yakın sürede hallediceğini umuyorum..[signature][hline]server:Ares
Level 61/Mage %95
Np:130k+
Clan:YOK AK
dip not: Sacred'tan atılmadım..kendim çıktım..inanmayan sorar ujio/puppet kim varsa eziklerle ugrasılmaz^^
Mesaj tarihi:
Mrb. bende bu sorun yüzünden kaç gündür kondesimle oynayamıyorum :( ah keşke o yuşa basmaz olaydım kaç gündür bekliyorum hala msn adresime yeni şifre gelmedi lanet olsun ......
nick : kondes
np : 152k
Mesaj tarihi:
ne yani poli sana ID yi erken veremdik diye şans kalmadımı.oyuna giremiyorum demiştin bugun oyundaydın demekki senin düzeldi.ama bizim düzelmedi blackwinds yardım et lütfen.oyunda pm atıcam hiç bi zaman online değilsin ne yapmamız gerekiyo...:(
Mesaj tarihi:
[i]PoLi şuan sen oyundasın ve czde sin ...[/i][signature][hline]NICK:SeXSiBiSi
JoB:Paladin
lvl:6x
Np:2XXXX
IrK:ELMoRaD
SeRVeR:Ares
Clan:The Others

žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž
  • Yeni Oluştur...