independent Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Şifre bazı maillere gelmiyor. Gelse bile junk mail kısmına yada önemsiz posta kısmına geliyor. Gelen şifrenizi değiştirmeye calıştığınızda eğer direk mailinize gelen şifreden kopyalarsanız sonunda bi boşluk var şifrenin onuda kopyalıyor olabilirsiniz. Şifrenizi değiştirirde hala yanlış pass mesajı veriyorsa size gelen şifre ile giriş yapmayı deneyin. --------------------------------- Benim başıma bunlar geldi bildiklerimi anlatmaya calıştım.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 57xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLs Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Polifonik_Osuruk bende pm e "id" Server yazdım .. Umarım gec kaLmamısımdır .. İLgiLenen herkese teşekkür ederim .. PoLiye güvenimiz sonsuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bende yolladım biraz once Poli'den cekinmsin kimse ..Yanlista beklemesin.... (knka unutma charlari beraber kiriscas:p ) Cok sagol poli ve BlackWinds...cok cok tesekkurler..[signature][hline]..ağlama ne olur..vazgeçme bekle beni..döneceğim mutlaka..sabret....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ne konuda acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bende yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killforme Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sadece bu topic icin siteye uye oldm ... arkadaslar ben sifre deistirmedim bile aynı cafeden bi arkadasım sifre deistirdi o da bende giremiyoruz simdi bende invalid pass. alıyorum o da bu arada sitenin forumlarında bi acıklama yapılmıs sifresini degistirenler iicin database le ilgili bi sorunu duzeltmeye calısıyolarmıs...[signature][hline]server:Cypher LvL:62.%34 Nick :KillForMe: Clan:CreepingDeath (daıldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 polıııııııııı burdamsıın ya benımkıde gulmedı offff ya abım benı kesıcekk!!!!:([signature][hline]Name : Simokin LvL : 60 Class : Shadow Vain NOT : Dont use macro please!!!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaWSuiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Offf ya ne saçma iş bende giremiorum oyuna invalid pasword dio... Sana Özel Meşaj attım polifonik yardım et lütfen Biz bu şifreleri nerden alcaz sonra ? Eğer mail olursa [email protected] mailim :( [Bu mesaj LaWSuiT tarafından 04 Aralık 2005 03:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 polifonik kardeşim blackwinds sadece idda tiyoları konusunda yardımcı oluyor adam nezaketen bile olsa pm lere cevap vermiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Poli sana güvenmesek neden yollayalım ID mizi Ama en yakın zamanda yapsınlarda bizde kurtulalım bu izdiraptan...s[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rosh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 poli baba hadi sende bi cvp yazda rahatlayalım hepimiz yoladık ıd leri ama bi cevap yaz nezman halledilcek sen biliosun galba blackwinds le iletişim kurduysan weya kuran warsa bişiler yazsın uyuyamıyom geceleri wala onca item onca emek yazık yazık..:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanick Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya hala ses seda yok :( lütfen birileri bizim için bişiler yapsın lütfen.. hala mail bekliyorum..[signature][hline]ares lvl 61 preist - buffer hala paladin olamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeaDeR34 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 POLI bi cevap yazarmısın gonderdim yada gondermedim diye sabah 10 da gondericektin bi problem yoktur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Cevap pls :( Güvenmediimden değil günde 8 saat oynadığım oyunu oynamayınca sıkılıyorum :([signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 56 / 55 [ Ah Bir 60 Olsam :( ... ] Race: Mage / Rogue Clan: Yok / Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya yokmu bi haberi olan benim durumumda olanlar icin mailime hala şifre gelmedi ne junk a ne de baska bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanick Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 polifonik bir cvp ver pls .. sana id lerimizi yolladık .. herhangi bir gelişme olup olmadığına dair bizi bilgilendirirsen sevinirim .. lütfen birileri bişiler yapsın bizim elimizden hiç birşey gelmioyr :([signature][hline]ares lvl 61 preist - buffer hala paladin olamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bence GM lerde şifrelerini deişirken bug kurbanı :) nede olsa 2 gundur oyunda oldukları yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaLi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 poli sana güveniyorum kardeşim.valla her gittiğim internet kafede keylogger korkusundan ne yapcagımı sasırdım.bu sefer olan keyloggerdan degıl siteden oldu :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arkadaşlar..lütfen artık bana özel mesaj atmayın siteden..ben bana gelen tüm id leri server bilgileriyle birlikte bugün saat 14:00 gibi Blackwinds'e ilettim.bundan sonrası ona kalmış..en yakın sürede hallediceğini umuyorum..[signature][hline]server:Ares Level 61/Mage %95 Np:130k+ Clan:YOK AK dip not: Sacred'tan atılmadım..kendim çıktım..inanmayan sorar ujio/puppet kim varsa eziklerle ugrasılmaz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taress Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 polı bugun okudum forumu gondersemm yollarmısın kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kondes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mrb. bende bu sorun yüzünden kaç gündür kondesimle oynayamıyorum :( ah keşke o yuşa basmaz olaydım kaç gündür bekliyorum hala msn adresime yeni şifre gelmedi lanet olsun ...... nick : kondes np : 152k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kondes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AYMARAD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bende şifre mağduruyum meil adresime halen şifre gelmedi sabahtan beri bakıyom yok inşallah çabuk hallederler şu hatayı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaLi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ne yani poli sana ID yi erken veremdik diye şans kalmadımı.oyuna giremiyorum demiştin bugun oyundaydın demekki senin düzeldi.ama bizim düzelmedi blackwinds yardım et lütfen.oyunda pm atıcam hiç bi zaman online değilsin ne yapmamız gerekiyo...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 [i]PoLi şuan sen oyundasın ve czde sin ...[/i][signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:2XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar