Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 arkadaşlar güven ile bir alakası yok bunun.ben id'lerle hiçbirşey yapıcak degilim.sadece hepsini biriktirip yarın sabah göndericem blackwinds e..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:121k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bu çok saçma geliyor bana hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 siliniz [Bu mesaj indream tarafından 03 Aralık 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 evet air wolf aslında haklısın..gerçekten haklısın ama bu durumda yapacak birşey yok..ben oyuna giremiyorum.şifremi değiştirdim ve benim gibi bir sürü arkadaş var.bu gece sabaha karşı Castle Siege War var ve bende bu savaşa kadar oyundan log out oldugum an birdaha giremiyecegimi biliyorum.böyle bir durumda ancak bu şekilde birşey yapılabilir.moradon'da herkes blackwinds'e pm atsa sonuçta hiçbiriyle ilgilenemeyecek.herneyse.arkadaşlar ben yarın sabah en geç 10 da e-maili yolluyorum.[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:121k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 polifonik istiyorsa eğer ben şifremide verebilirim :D :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: xXTaLkativeXx, 03 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki: polifonik istiyorsa eğer ben şifremide verebilirim :D :P valla talkacım bende verebilirm az önce mesela gs_boziye lycaon ı verdim hemen alt f4 yaptı kaçtı :D:D işte bozi sakın item vermeyin bu adama ahaha (bozi görürse oydu beni ):D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:121k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bozi bizim buralarda söle indirelim hemen :D veya sen gel halleriz:D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdkm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 poli yazdım sana ozel msj dan id i eklersen sevinirim.. he bu arada bozi iyi cocuktur gerci benden de cok item istemisti ya :) vermedim biliyorm kacar o eheheh[signature][hline]::MdkM:: ares 65lvl archer... 78k NP vs. vs. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: polifonik_osuruk, 03 Aralık 2005 18:43 tarihinde demiş ki: arkadaşlar güven ile bir alakası yok bunun.ben id'lerle hiçbirşey yapıcak degilim.sadece hepsini biriktirip yarın sabah göndericem blackwinds e.. Peki neden az önce bana şifre kırıcı bulmam lazım bir sürü id geçti elime dedin? assGsfsgFJHgfhsadfssf :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 (H)[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: bilinc, 03 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: said: polifonik_osuruk, 03 Aralık 2005 18:43 tarihinde demiş ki: arkadaşlar güven ile bir alakası yok bunun.ben id'lerle hiçbirşey yapıcak degilim.sadece hepsini biriktirip yarın sabah göndericem blackwinds e.. Peki neden az önce bana şifre kırıcı bulmam lazım bir sürü id geçti elime dedin? assGsfsgFJHgfhsadfssf :D asfdsmkgnsafgnsadfnsalkmfnsafjnsajgnjuawernfgaer bilinc :D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:121k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 umarım..polifonik yolladım sana ID yi inşallah girebiliriz.[signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:2XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdkm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bilinc ne diyon sen ya :( poli seni yerim eger bisey yaparsan :) ehehehe sıkmayın canınızı ztn girmiyor siteye poli girse ne olcak helal olsun sana :)[signature][hline]nicK>> ::MdkM:: serveR>> Ares specialtY>> archer lvL>> 65 claN>> ReactioN nP>> 78k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
celestial__ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Arkadaşım bende yolladım id yi ve serverı inşallah girebilirim tekrar. Eğer hata giderilirse sağlığına duacı olurum wallaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeaDeR34 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 POLI BENDE YOLLADIM ID Mİ dostum saolasın ilgilendigin için.blackwind senden de allah razı olsun...bu oyun guzel ama..1 senelik emegin sakata gelince insanın morali bozuluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Poli ares..[signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:2XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rob_Zombie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 poli saten chara giremiorum. en kötü ihtimal işi bilen bir arkadaşımız girsin :)) şaka bir kenara özelden gönderdim. herkes adına teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SyLvAnNnN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bende yolladım polı bana maıl gelmedıgı halde junk klasorunude baktım ama yok.ama sıfre degısmıs cıldırcam:([signature][hline]Nick:Eskı ( []Sylvan[]) yenı (Destructionpriest) Lvl:6x Np:xx.xxx Nation:El Morad Clan: Job:Paladiin Düşmanlarım:Cıbırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kahretsin bende değiştirdim şifremi :( oyundayken siteye login olduğumda email istedi yazdım yeni şifre yolladı onunla yine girdim bu sefer şifreyi değiştirmemi istedi yeni şifreyi yazdım artık ikisinide kabul etmiyor siteye login olmuyo :( oyundan çıkarsam düzelene kadar giremicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikrosek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 beyler ben siteden login oldum mail adresini yazdım ama şifre değiştirmedim daha doğrusu mailime şifre gelmedi oyuna eski şifremle girebiliyorum ama siteye hayır! ne yapmam gerekiyo yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ya konuyla alakası yok ama bişey sorucam aresde gm birilerini banlarken biff is noob-biff 1 noob-biff 3 noob diyip durdu bu nedir anlamadımda??[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bakın.içinde en ufak bir kuşku olan yollamasın bana id falan beklesin,başka yerlerden yardım arasın.Blackwinds bana bunu söyleyen bildiginiz gibi kendisi türk ve aynı zamanda GM.bende aynı sorunla karşı karşıyayım,ben ztn id ile account hacklicek kadar aşmadım olayı ki elimde soulslayer ın bile password olsa elimi sürmem.sallama falan diceksiniz evet aynen öyle,başkasının emeğini çalarak eger birşeylere sahip olucaksam hiç olmam daha iyi.güvenmeyen bana pm yollamasın![signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:130k+ Clan:Sacred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Poli cogu kişi hatta hemen hemen herkes guveniyo sana sen dert etme[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben güvendigimden yolladım zaten o kadar profesyonel hackerse zaten ID hackliyecekse helal olsun derim :))[signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:2XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanick Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bende yolladım id .. uamrım bi çözü olur .. Allah'ım sen charımı bana bağısla .. tesekkürler emeği geçenlere ..[signature][hline]ares lvl 61 preist - buffer hala paladin olamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar