Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şifre değiştirme mağdurları....Blackwinds yardım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hoca wallahi daral geldi yahu. maile gelen sifre ilede eski sifre ilede hala giremiyoruz oyuna offfffffffffffffffffffffffffffffffffff[signature][hline]DIEZ
PositivE
The_sTRom
Mesaj tarihi:
ben burdayım blackwinds?[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %10
Np:121k+
Clan:Sacred
Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER?
Mesaj tarihi:
her konuda..elimden geldigince[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %10
Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER?
Mesaj tarihi:
bana bu durumda olan adamlarin
sadece idleri lazim
tam liste istiyorum
a dan z ye kim sifre değiştirip madursa
sana ozel email imi veriyim oraya yolla ?
o kadar cok işim var ki ancak baska birine yaptirabilirim
adamlar da madur olmasin
Mesaj tarihi:
said:
blackwinds, 03 Aralık 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
bana bu durumda olan adamlarin
sadece idleri lazim
tam liste istiyorum
a dan z ye kim sifre değiştirip madursa
sana ozel email imi veriyim oraya yolla ?
o kadar cok işim var ki ancak baska birine yaptirabilirim
adamlar da madur olmasin

tamam.mail adresini özel mesajdan bekliyorum.[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %10
Mesaj tarihi:
gönderdim
sadece sifre problemi olanlar
liste de yarin elimde olursa sevinirim
en gec pazartesiye kadar
yapmaya calişicam
id ve server sadece...
bye

[Bu mesaj blackwinds tarafından 03 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tamamdır..sorunu olan server/id leri pm den iletsin bana ..bende blackwinds e ileteyim[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %10
Mesaj tarihi:
said:
polifonik_osuruk, 03 Aralık 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
tamamdır..sorunu olan server/id leri pm den iletsin bana ..bende blackwinds e ileteyim

benim serverı biliyon zaten gönderdim özelden ok? :D[signature][hline]Lvl: 66
Name: Xrated / KittiesT_T
Class: Warrior
Nation: Karus
Server: Ares
Mesaj tarihi:
Blackwinds ben bu durumda polifonik'e nasıl güvenebilirim? Bence Murtaza yada herhangi bi site yöneticisinden bunu istersen herkez rahatlıkla id sini verebilir ve sende yardımcı olursun..[signature][hline]LeveL 66 Karus Warrior
195k NPs
Mesaj tarihi:
poliye guvenmıcenki
sifreni deil id ni verecen[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere;
Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio
Mesaj tarihi:
said:
dereque, 03 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
Blackwinds ben bu durumda polifonik'e nasıl güvenebilirim? Bence Murtaza yada herhangi bi site yöneticisinden bunu istersen herkez rahatlıkla id sini verebilir ve sende yardımcı olursun..

bu konuda dereque haklı..bir şekilde birinin accountunda sorun çıksa benim başıma kalma ihtimali yüksek..[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %10
Mesaj tarihi:
Valla ben gönderdim bile birilerine güvenmemiz lazım yoksa hiçbi zaman cözüm bulamayacaz bana göre. Hep şikayet ediyoruz. Umarım yardımcı olurlar.[signature][hline]Nick: MysticaLL
Server:Beramus
Level:57 (Mage)
Np:288 :d
Clan: MooNStaR
Mesaj tarihi:
userid ve server bildilerini poliye teslim ettiğimiz için bir zeval geleceğini, blackwindsin tutup yeni şifreleri poliye atacağını sanmıyorum.

Çözüm için gerekli (pazartesi) zamanı kısaltmak için daha fazla vıdıvıdı etmeyip de sorunlu olan userid / server bilgilerini pm ile arkadaşa iletin o da blackwinds e iletsin.

k2nin beceremediğini blackwinds yapacak daha ne kurcalıyorsunuz ?
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bende zor durumdayım..günde 10-15 saat oynadıgım oyuna girememek..yardım istedim allahtan blackwinds'ten cvp geldi.bana id sini yollayan ark.ların aklında şüphe olmasın acaba? gibi.bunların hepsini wordpade kaydedip yollamaktan başka birşey yapıcam degilim.[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %10
Mesaj tarihi:
siteden özel mesaj atın.[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %10
Mesaj tarihi:
senden şüphelenen yok poli xrated saolsun benim idyide yolamış sana :D

şüphe eden varsa yollamasın ve oyuna girememeyede devam etsinler ....[signature][hline]nick: ::WackY::
nation: Karus
Lvl: 61 Shadow Knight
Clan: Djinn
Server: Ares
  • Yeni Oluştur...