AKI Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hoca wallahi daral geldi yahu. maile gelen sifre ilede eski sifre ilede hala giremiyoruz oyuna offfffffffffffffffffffffffffffffffffff[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bana polifonik i bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben burdayım blackwinds?[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:121k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bana yardim edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 offf ya deiştirdim ne zaman gelcek mail offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 her konuda..elimden geldigince[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:121k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bana bu durumda olan adamlarin sadece idleri lazim tam liste istiyorum a dan z ye kim sifre değiştirip madursa sana ozel email imi veriyim oraya yolla ? o kadar cok işim var ki ancak baska birine yaptirabilirim adamlar da madur olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: blackwinds, 03 Aralık 2005 18:01 tarihinde demiş ki: bana bu durumda olan adamlarin sadece idleri lazim tam liste istiyorum a dan z ye kim sifre değiştirip madursa sana ozel email imi veriyim oraya yolla ? o kadar cok işim var ki ancak baska birine yaptirabilirim adamlar da madur olmasin tamam.mail adresini özel mesajdan bekliyorum.[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:121k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 poli sana özel msg attım benim idleride iletiver :D[signature][hline]Lvl: 66 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 gönderdim sadece sifre problemi olanlar liste de yarin elimde olursa sevinirim en gec pazartesiye kadar yapmaya calişicam id ve server sadece... bye [Bu mesaj blackwinds tarafından 03 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 tamamdır..sorunu olan server/id leri pm den iletsin bana ..bende blackwinds e ileteyim[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:121k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: polifonik_osuruk, 03 Aralık 2005 18:07 tarihinde demiş ki: tamamdır..sorunu olan server/id leri pm den iletsin bana ..bende blackwinds e ileteyim benim serverı biliyon zaten gönderdim özelden ok? :D[signature][hline]Lvl: 66 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Blackwinds ben bu durumda polifonik'e nasıl güvenebilirim? Bence Murtaza yada herhangi bi site yöneticisinden bunu istersen herkez rahatlıkla id sini verebilir ve sende yardımcı olursun..[signature][hline]LeveL 66 Karus Warrior 195k NPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 blackwinds lutfen ama lutfen[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 poliye guvenmıcenki sifreni deil id ni verecen[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 blackwinds neden bi mail adresi vermiyorda seni aracı ediyor ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: dereque, 03 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: Blackwinds ben bu durumda polifonik'e nasıl güvenebilirim? Bence Murtaza yada herhangi bi site yöneticisinden bunu istersen herkez rahatlıkla id sini verebilir ve sende yardımcı olursun.. bu konuda dereque haklı..bir şekilde birinin accountunda sorun çıksa benim başıma kalma ihtimali yüksek..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:121k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 boyle sacmalık goremedim oyunda yok burda forumdasınız syn blackwinds 5000 knigth cash aldım oyuna giremiyorum ve alakadar olacak kimseler yok ortalık ta phosphor a pm atıyorum cevap yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysticaLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Valla ben gönderdim bile birilerine güvenmemiz lazım yoksa hiçbi zaman cözüm bulamayacaz bana göre. Hep şikayet ediyoruz. Umarım yardımcı olurlar.[signature][hline]Nick: MysticaLL Server:Beramus Level:57 (Mage) Np:288 :d Clan: MooNStaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 userid ve server bildilerini poliye teslim ettiğimiz için bir zeval geleceğini, blackwindsin tutup yeni şifreleri poliye atacağını sanmıyorum. Çözüm için gerekli (pazartesi) zamanı kısaltmak için daha fazla vıdıvıdı etmeyip de sorunlu olan userid / server bilgilerini pm ile arkadaşa iletin o da blackwinds e iletsin. k2nin beceremediğini blackwinds yapacak daha ne kurcalıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 arkadaşlar bende zor durumdayım..günde 10-15 saat oynadıgım oyuna girememek..yardım istedim allahtan blackwinds'ten cvp geldi.bana id sini yollayan ark.ların aklında şüphe olmasın acaba? gibi.bunların hepsini wordpade kaydedip yollamaktan başka birşey yapıcam degilim.[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:121k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keagon_lich Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya poli biz sana nasl verices idleri oyuna giremiorski pm atalm ?[signature][hline]Server: Ares Nation : Humman Nick: keagon_lich lvl : 65 Job : Asasin Np : sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 siteden özel mesaj atın.[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:121k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 senden şüphelenen yok poli xrated saolsun benim idyide yolamış sana :D şüphe eden varsa yollamasın ve oyuna girememeyede devam etsinler ....[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 61 Shadow Knight Clan: Djinn Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bende yolladım poli. :D su sorun hallolsunda :P poliye guvenımız sonsuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar