GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Veee beklenen oldu en sonunda en lamer speed programı çıktı üstelik Türklere özel! Vee işte speed cenneti karşınızda! www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg [hline] Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. [Bu mesaj GICIK2 tarafından 24 August 2003 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj GICIK2 tarafından 24 August 2003 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj GICIK2 tarafından 24 August 2003 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 lol.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 heh tam bana göre :D uç kop çoş heh[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hackerlara lanet lamerlara daha da lanet speedcilere direk ölüm![hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 eyw[hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 abi acayip lamer kesin bir clubber çıkardı bunu yada orange cafe'den falan çıkmış olabilir[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net/ ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 "forumla 1 modu" beni daha çok güldürdü ahah[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 serene yakışır zaten :rock:[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KediSever Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bab forumlara yeni geldim programı nerden çeke bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 sultanahmet meydanından canım benim hadi başla çekmeye[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KediSever Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 komik insanlar burda yeni üyeyiz diye ezmeye çalışanlar sanal alem delikanlıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 süper ya.. bu daha komik..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Züper bir tasarım ehehe (özel msg dan biri beni bilgilendirsin bu prog. hakkında) Sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bab the k3nk girmissin olaya o yuzden oyle cevap gelmis yoksa gelmez paticiklilerden oyle cevaplar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 wazgeçtim acıdım :p [Bu mesaj Sly-One tarafından 24 August 2003 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 b@b the k3nk ler bastı[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KediSever Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 napıyım yeni geldim diye girdim öle yeni gelenlerde selam diye yazdım sly-one diye biri tersledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: KediSever, 24 August 2003 23:45 tarihinde demiş ki: komik insanlar burda yeni üyeyiz diye ezmeye çalışanlar sanal alem delikanlıları cheat sux dostum sana bi kastım yok ne kadar çekici eğlenceli ve pratik sunulursa sunulsun[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 kaka o , sen bize sorcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bab içeren bir mesajını gördüm ondan sora selam herkeşe topicine mesaj atasım geldi. ben biraz böyleyim ewet.. tabi burda ne oldugu belli olmayanlar da war alışmak lazım.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KediSever Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 saolun valla her türlü insan var burdada çıkıyo karşına adam bide yazar olmuş bunu oyun hakkında bişeyde sorulmaz tersler yeniyiz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ay dayanamicam artik ehjhefefhjs[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KediSever Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Sly-One, 24 August 2003 23:50 tarihinde demiş ki: wazgeçtim acıdım :p [Bu mesaj Sly-One tarafından 24 August 2003 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] kendine acı önce sonra başkalarına acımaya hak kazanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 :rock: oo gerilim rocks :rock:[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KediSever Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: wanderer1985, 24 August 2003 23:55 tarihinde demiş ki: ay dayanamicam artik ehjhefefhjs[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning bana mı güldüm yeni geldim direk ezik lamer vs sandınız dimi bide yumuşak girince helal olsun size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar