Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Selam..Şuan benim hunter lvl 32 ve pet olarak echeyakee yi kullanıyorum ve skilli cower. yani bite claw fln piç bişi yok :) bi arkadas bisiler demisti tam anlamadım simdi ben claw veya bite ability si olan bi peti trainlersem bu skillerden birini echeyakee yede trainlemem mümkünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oyukruk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kimse bilmiomu yani oO[signature][hline]Guild Wars : Alfheim Almorian (R/E) WoW : Drugrosh -MT- 3x Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 petini stable'a bırak. doğaya çık lvl 30 civarı ne görürsen tame'le. yeni hayvanlarda istediğin özellik varsa, hayvanın karnını doyur. bir iki yaratık kes hayvanınla ve özelliklerini kullanmasını sağla. chat pencerende yeni özellikleri öğrendiğin yazacak. peti bırak, git echeyakee'yi al ve yeni skilleri ona öğret.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oyukruk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Peki bi sorum daha olcak ben PvE ağırlıklı oynamayı tercih ediyorum bu lvl larda bear mı alsam cat yerine tank olarak onlar en iyisi ama dps farkı sizce çok fark yaratır mı ?[signature][hline]Guild Wars : Alfheim Almorian (R/E) WoW : Drugrosh -MT- 3x Orc Hunter BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ha bu arada oyukruk benim yanlıslıkla eski account la girdim hehe :)[signature][hline]Guild Wars : Alfheim Almorian (R/E) WoW : Drugrosh -MT- 3x Orc Hunter BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Talentlerin marksmanshipse daha iyi olur beastmastery gidiyorsan bir fark olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 PvE de ayı al PvP içinde kesinlikle brooken tooth :) patileri suratından çekmiyo rakibin :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Öncelikle gidip cursegamingden Hunter Helper addonunu bul, indir, yükle. Böylece doğada bir hayvanla karşılaştığında o hayvanın abilityleri ve senin onları bilip bilmediğini söyleyerek işini ciddi şekilde rahatlatacak Hunter Helper. Sonra bir ana pet belirle kendine, eğer PvE ise asıl amacın tank olmasında fayda var haliyle. Buradan bütün hayvanları ve özelliklerini detaylı şekilde inceleyebilirsin. Ancaak; asıl petini belirlerken dikkat et, çünkü senin lvlında sürekli olarak lvl artışı yaşayacaksın. Dolayısıyla ikincil petlerinin lvlları senin çok altında kalacak genellikle çok dengeli gitmezsen. O yüzden benim önerim 50+ olana kadar tek pet sağlam pet gitmen ve onu iyice eğitmen. Bu durumda da kendi petim olan Broken Toothu rahatlıkla tavsiye edebilirim sana, 37 de tameleyebilirsin. PvE için ideal pet değil elbette ama gayet iyi, PvP için ise şöyle bir etkisi var; gördüğün kendi lvl aralığındaki tüm casterları HK puanı olarak görmeye başlayacaksın =P[signature][hline] Nefir of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bende şuan broken tooth ve wind serpent var,ikisindende vazgeçemiyorum ikiside çok güzel,pve ve pvp için bunlar ideal ama talentlerin bm ağırlıklı olaması lazım yaklaşık 28 puan yer sona inmek için,şuan level 52 yim iki petin karşılaştırmasında damage per seconda broken 46,wind ise 54,broken en büyük özelliği atack speed hızı 1.00 dır bu bm talentleriyle 0.70 iner bu şu anlama geliyor tam bir mage,druid,warlock,shaman,ve paladin avcısı olursun çünkü petin hızlı olaması onların resit olmasını artırır,bide çok iyi pet skilleri takip etmen lazım,ilk aldığın haliyle bırakırsan güçsüz kalır,yeni petleri eğit bir süre kullan skilini al bırak peti,asıl petinin skillerini sıfırlayarak petine aktarırsın buda fazla bir şey değil 10 gümüş alır, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Wind serpent PvE de çok çabuk ölüyo armoru çok az ve agro tutamıyo yaratığı bi süre sonra üstüne salıyo :( çok uraştım olmadı ya sen nasıl yaptın bu serpenti? bütün pet defans skillerini yükledim bu arada (satamina 6, armor 7, resistler 2)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Benim şuan talentlerim böyle: BM: Endurance Training 5 Thick Hide 3 improved revive pet 3 Unleashed Fury 5 Bestial swiftness 1 Ferocity 5 improved mend pet 2 intimidation 1 Bestial discipline 2 Sprint Bond 1 Frenzy 5 Bestial Wrath 1 Toplam: 34 MM: improved Concussive Shot 2 Toplam:2 Survial: Humanoid Slaying 3 Savage Strikes 2 Deflection 2 Toplam:7 Genel Toplam 53 Talentlerimi verdimki daha iyi anlaşılsın. Gelelim Wind Serpent meselesine,yerin tam ismi aklımda değil geçerken rastlamıştım,tapınak gibi bir alanda sadece bir tane wind serpent gördüm kırmızı renkte level 45,tam ismi rogue wind serpent,bunu tame ettim acaba nasıl sonuç alırım diye,ilk başta bana dive 2 verdi ve lightin atack 4,pet skillerini sıfırladım,tabii level atlatmak bayağı zaman aldı :),buna growl 6,bite 6,claw 6,dive 2,lightin atağı vermedim çok focus yiyor, resistlerden fire 4,frost 4,shadow 2,naturel 2,arcane 2, Naturel armor 7, Petin defansı 4658,heal 2721 Sonuç olarak,70-90 aralığı vuruyor critical ,130-200 arası, Wrath a ise 135-170,critical,260-340 PvE de çok iyi agro tutuyor.pvp de ise kolay lokma olmuyorsun iyi honor alıyorsun,inşallah bu hafta rank 7 bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 http://www.thottbot.com/?m=19429&s=b arkadasin wind serpenti burda bende temeleyim deneyeyim bi feralas burasi ;)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sevgili Alfheim umarım bu yardımcı olur. http://www.thotbott.com/?ce=Hunter Bu arada Wind Serpent çok muhteşem bi hayvan 300 kadar hpsi eksik olabilir ama dmg/dpsde toothdan yada diğer petlerden aşağı kalir değil özellikle lightning breath pvp de çok güzel işliyor. Gerçi diyeti pek iyi değil ama olsun gerçekden çok hoş. Ufak lvldakiler 1kneedledeki questtele cikan wind serpenti alabilirler çok hoş böle kırmızlı kırmızılı :P Ah şu spiderlere iki skill verseler.. saglam dmg var ama skill yok :S[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 02 Ocak 2006 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bir hata yapmışım,wind serpent skillerinde claw 6 yazmışım o cower 6 olacak, iyiki link atmışın orda ne buldum wind serpent elite 51 link atıyorum dive 3,lighting breat 5 skili var http://www.thottbot.com/?b=5708 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar